2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada gecelerı uykusunda agladıgında eskıden hemen gıdıyodum alıyodum kucagıma. artık karnının tok olduguna emınsem eger gıtmıyorum hemen. 1-2 dk beklıyorum cogunlukla tekrar kendı kendıne uykuya dalıyor. ama açsa o zaman tabı yapıcak bısey yok gıdıp emzırıyorum. ama bebekler derın uykuya gecıslerı esnasında sesler cıkarıp aglayabılıyolarmıs hemen kucaga aldıgında da her uyku geçişi sırasında aynı şeyi beklıyolarmış. once beklıyorum bırazcık yada emzık verıyorum cogunlukla uykuya devam edıyor. ama açsa tabı susmuyor o zaman haydı meme :)))

gece 1 kere kalkıyor emdıkten sonrada mutlaka gazını cıkarıp tekrar gerı besıgıne koyuyorum hemen. kucagımda uyumasına musade etmıyorum kı buna alışmasın dıye. dık pozısyona getırıp gazını cıkarırken basını omzuma koyup uyumaya calısıyo ama hemen kendımden cekıp uyandırıyorum gazını cıkarıp oyle besıgıne bırakıyorum. cunku bılıyorum kı kucagımda uyumaya 1 kere alısırsa ben zorlanıcam sonra her gece emdıkten sonra aynı seyı ıstıcek. dırek koyuyorum besıge hemen uykuya gecıyor en fazla 5 dk...

ya bana hero baby den hediye paketi geldi bi kaç gün önce..onun içinde iyi geceler bisküvisi vardı dün akşamda ecenaz çok huysuzlandı saat 10 du hala uyumamakta direniyodu...bende denemek amaçlı milupa devam sütüne bu iyi geceler bizküvilerinden koydum 2 tane biraz kıvamlı bi mama oldu ama akışkandı yinede biberondan geçiyodu yani...ecenaz da baya bi severek yedi hadi hayırlısı dedim yer yemez uykuya daldı...
gözümü bi açtım sabah 7 ece hala uyuyo:1shok: tesadüfmü bilmem ama gerçekten iyi bi gece geçirtti o bisküvi bizealkisalkisalkis

aysegulcum bizim de ayni derdimiz vardi uyumakta cok zorlaniyordu.. ama annem burdayken sagolsun gozlerini tulbentiyle ortuyordu ve hemencecik uyuya kaliyordu. etraftaki seylere bakmaktan uykuya dalamiyordu. annem gittikten sonra baktim uyuyamiyor kucuk bir mendille tam gozlerini kapattiktan sonra orttum yada sapka gerci sizde simdi yaz sapka sicak olur.. yataga koyarken gozlerini acinca etraftaki seyler ilgisini cekmesin diye..oyle olunca uyanamiyor, mizildansa bile emzik veriyorum ama senin kiz almiyor.. bir de ben 2 tane uyku belirtisi gordum mu hemen yatagina goturuyorum, besiginin uzerinde olan muzigi aciyorum onlara baka baka uyuyor..hem goz kaslari icin de iyiymis.. ellerini agzina goturmesi bile yorgunluk isaretiymis..ara da yirtiniyor uyuyamadigi icin ama masallah diyelim biz yine de.biraz zor oluyor alismasi duzene ama insalah basarbilirsin..Allah yardimcin olsun.

karnını ıyı doyurdugu ıcın olabılır mı maşallah ecenaza kaydirigubbakcemile2

Prima bitsin ben de Molfix e geçeceğim. Ya bi de Şu Türk malı olan şeylere Türkçe bi isim verseler ya. Canbebe gibi mesela

bızım kız uyuyor uyansın dolaşmaya cıkıcaz.
anam burasıda 5.kat asansor yok gunde nerden baksan 2-3 kez in cık ericem bu gıdısle :roflol:

benım bacaklarımdakı dermansızlıgın nedenı ahanda bu bıde soruyorum bundan ala sebep mı olur :)))))))))))

Son düzenleme:
karnını ıyı doyurdugu ıcın olabılır mı maşallah ecenaza kaydirigubbakcemile2

diğer zamanlardada tok uyur ama mutlaka sabah 6 ya kadar 2-3 kez kalkardı zeynepcim
anlamadım belki bu daha tok tuttu

Prima bitsin ben de Molfix e geçeceğim. Ya bi de Şu Türk malı olan şeylere Türkçe bi isim verseler ya. Canbebe gibi mesela

ya bendemi geçsem korkuyorum doğduğundan beri aynı bezi kullandım şimdi bide pişiklerle mücadeleye başlamayalım

canım şu kitabın adı mucize çözümler miydi neydi :kedi: seni bıktırdık sormaktan ama kusura bakma alamadım bi türlü dışarı çıkıp

aaa ne güzel ben de isteyim bir de biskivülü uyuyalım bakalım :)

haklısın canım

ya bu süreç uzun tabbi.şimdi başlamasam iyi olur çünkü adanaya gidecegiz...tekrar düzen alt üst olur.ordan geldikten sonra başlasbam iy olacak...
maşallah ipege uyku düzeni iyi demekki..

Zeynepçim ben de o kitaptan çok faydalandım. Topiğe de yazmıştım bi kaç kez.
Aylardır Esra da ben de çok rahatız. Geceleri bazen bir kez kalkıyo bazen hiç kalkmıyo. Şimdi sıcak olduğu için sarmıyorum ama yüzünü ince tülbentle örtüyorum. Uykusu yoksa açıyo yüzünü. Varsa açmıyo ve uyuyo...

ayyy kıyamam zeynep elime geçirmiyeyim seni kız yazık ya arada izin ver annesinin kokusunu özler yada gündüz 1 kere izin ver yaa..yavrum hemen omzuna yaslanıp uyumak istiyor .:gitme::gitme:

ayy bende mi denesem ..benim zilli 3 saatte bir kalkıyor aralarda 50 en fazla 60 yıyor bi deniyeyim nasıl yapıcam Gülşah.akşam hemen alıyorum.

çokgeçmiş olsun inşaqllah ilaçla temizlenir
tayin içinde inşallah allah gönlüne göre verir neden diyarbakır istiyorsun diyede merak ettim doğrusu
taşınmak zor iş allah yardımcın olsun

orası çıktı canım şansa kadere. biz hiç istemedik. tayin istiyoruz bile demedik. şok olduk şutlandık bi anda :)

çok sağol canım iyi dileklerin için. inşallah eskiye döner keseciğim :)

Gülşahçım ben ilk zamanlar Huggies kullandım. sonra Primaya geçtim. Pişik falan olmadı. Ama her bebek bir değil tabi ki.

zeynep sana imreniyorum desem yeri. maşallah çok süper düzen kurmuşsunuz 41 kere. bizim zillinin de düzeni var ama ayakta sallanark uyuyor yada dışarda sokakta gezerken pusette sızıyor. beşiğine koyup uyuttuğumu hiçç bilmem.

ay bişey daha diyim naz burda ressmenn şımardı herkes seviyo ediyo pışpışpış kucakta geziyo ya evdeki gibi pusette çokk zor duruyor burda. anlıyo sevildiğini kök söktürüyo bize.

ayy bende mi denesem ..benim zilli 3 saatte bir kalkıyor aralarda 50 en fazla 60 yıyor bi deniyeyim nasıl yapıcam Gülşah.akşam hemen alıyorum.

burcucum valla biberona 120 ml kaynamış sıcak su koydum
3 ölçek mama koydum
3 tanede bisküvi koydum onlar zaten küçük oluyo normal bebe bisküvisi gibi kalın değil yarım ay şeklinde bişey
önce suyla bisküvileri iyice çalkaladım çözüldüler tortu kalmadı sonra mamayı ekledim pürüzsüz bi kıvam aldı ılıttım verdim
tabi önce bisküvileri ezdim tüm koymadım zor çözülüyo yoksa

slm cici aneleeeeeeeeeeeeeer. nasılsınız
çok özledim sizi yineeeee
oğluşu uyuttum buraya koştum

sağol tatlım bilgiler için bende bu tarz şeyler yapıyorum benim oğlanında doğduğundan beri gündüz uykusu nerdeyse hiç yok gibiydi toplasan 1 saat parça parça tabi uykular
hele geceleri saat 3 -4 ben artık sıyırmak üzereydim hatta bir gece çok fena bağırmışım
eşim çok kızmıştı hep kaynanamların yüzünden uyku dengemiz bozulmuştu :mymeka:birde bizim oda ayırma sorunumuz vardıki hem odasına hem beşiğine alıştırmak baya zordu ilk birkaç gün ama çok çabuk alışıyorlar sen inat edince tabi bende uykusu gelince beşiğine yatırıp beşiğin müziğini açıyorum ışığı kapatıp çıkıyorum çok ağlarsa sakinleştirip koyuyorum yada beşiğini hafiften sallıyorum yinede gündüz veya akşam uyusun uyumasın kaçta yatarsa yatsın mutlaka kalkıyor gece saat 12de falan yatıyor ama maşallah sabaha kadar hiç emmeye kalkmaz saat 7dedin mi uyanıyor tabi emiyor altı temizleniyor tekrar 8de yatıyoruz saat 10 akadar falan ben gündüzleride hiç ellemiyorum zaten kendi kendine uyuyup kalıyor yorulunca çok şükür benimki kendisi bir düzen kurdu ne kadar gece geç yatsada uyuyor ya önemli olanda o

ah canım amiin.bendeuyku belirtileri görüyomda.tek başına uyuyan kimmm((

kız işine yarar işte dal kimi olursun:)))

a ne güzel iştee.bugün de dene bakalım aynısımı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…