ya bendemi geçsem korkuyorum doğduğundan beri aynı bezi kullandım şimdi bide pişiklerle mücadeleye başlamayalım
dr a sor bı zararı yoksa ara ara ver bari bacım baksana ne guzel uyumus kuzucukdiğer zamanlardada tok uyur ama mutlaka sabah 6 ya kadar 2-3 kez kalkardı zeynepcim
anlamadım belki bu daha tok tuttu
ya bendemi geçsem korkuyorum doğduğundan beri aynı bezi kullandım şimdi bide pişiklerle mücadeleye başlamayalım
bebek sorunlarına mucıze cozumler canımcanım şu kitabın adı mucize çözümler miydi neydi :kedi: seni bıktırdık sormaktan ama kusura bakma alamadım bi türlü dışarı çıkıp
aaa ne güzel ben de isteyim bir de biskivülü uyuyalım bakalım :)
haklısın canım
gece uykumuz cok ıyı allaha sukur. bıraz gunduzde problem war bıraz alısalım yenı duzenımıze onada bı el atcam :hulya:ya bu süreç uzun tabbi.şimdi başlamasam iyi olur çünkü adanaya gidecegiz...tekrar düzen alt üst olur.ordan geldikten sonra başlasbam iy olacak...
maşallah ipege uyku düzeni iyi demekki..
ewet cok faydalı bı kıtap. bende cok ama cok faydasını gordum. bebegımı gozlemleyıp ne derdı oldugunu anlamamda cok yardımcı oldu. gece uykumuz onun sayesınde duzene gırdı. darısı gunduzlere...Zeynepçim ben de o kitaptan çok faydalandım. Topiğe de yazmıştım bi kaç kez.
Aylardır Esra da ben de çok rahatız. Geceleri bazen bir kez kalkıyo bazen hiç kalkmıyo. Şimdi sıcak olduğu için sarmıyorum ama yüzünü ince tülbentle örtüyorum. Uykusu yoksa açıyo yüzünü. Varsa açmıyo ve uyuyo...
sımdı ızın verırsem ılerde cok zor olur bıraktırmak burcu. zaten zar zor bı duzen oturttum bı kere duzenı bozulur alısırsa buyudukce alıskanlıklarını yıkmak cok daha zor olur. gunduzlerı bazen bırakıyorum ama gecelerı asla dırek besıge koyuyorum...ayyy kıyamam zeynep elime geçirmiyeyim seni kız yazık ya arada izin ver annesinin kokusunu özler yada gündüz 1 kere izin ver yaa..yavrum hemen omzuna yaslanıp uyumak istiyor .:gitme::gitme:
ayy bende mi denesem ..benim zilli 3 saatte bir kalkıyor aralarda 50 en fazla 60 yıyor bi deniyeyim nasıl yapıcam Gülşah.akşam hemen alıyorum.
kız hatırlamıyomusun facebooklarda gecenın 12 sınde 1 ınde bebek uyutmaya calısırken gezınıp duruyodum :)zeynep sana imreniyorum desem yeri. maşallah çok süper düzen kurmuşsunuz 41 kere. bizim zillinin de düzeni var ama ayakta sallanark uyuyor yada dışarda sokakta gezerken pusette sızıyor. beşiğine koyup uyuttuğumu hiçç bilmem.
ay bişey daha diyim naz burda ressmenn şımardı herkes seviyo ediyo pışpışpış kucakta geziyo ya evdeki gibi pusette çokk zor duruyor burda. anlıyo sevildiğini kök söktürüyo bize.
demek oda kendınce oyle bı duzen kurmus.sağol tatlım bilgiler için bende bu tarz şeyler yapıyorum benim oğlanında doğduğundan beri gündüz uykusu nerdeyse hiç yok gibiydi toplasan 1 saat parça parça tabi uykular
hele geceleri saat 3 -4 ben artık sıyırmak üzereydim hatta bir gece çok fena bağırmışım
eşim çok kızmıştı hep kaynanamların yüzünden uyku dengemiz bozulmuştu :mymeka:birde bizim oda ayırma sorunumuz vardıki hem odasına hem beşiğine alıştırmak baya zordu ilk birkaç gün ama çok çabuk alışıyorlar sen inat edince tabi bende uykusu gelince beşiğine yatırıp beşiğin müziğini açıyorum ışığı kapatıp çıkıyorum çok ağlarsa sakinleştirip koyuyorum yada beşiğini hafiften sallıyorum yinede gündüz veya akşam uyusun uyumasın kaçta yatarsa yatsın mutlaka kalkıyor gece saat 12de falan yatıyor ama maşallah sabaha kadar hiç emmeye kalkmaz saat 7dedin mi uyanıyor tabi emiyor altı temizleniyor tekrar 8de yatıyoruz saat 10 akadar falan ben gündüzleride hiç ellemiyorum zaten kendi kendine uyuyup kalıyor yorulunca çok şükür benimki kendisi bir düzen kurdu ne kadar gece geç yatsada uyuyor ya önemli olanda o
Gülşahçım ben ilk zamanlar Huggies kullandım. sonra Primaya geçtim. Pişik falan olmadı. Ama her bebek bir değil tabi ki.
değiştir canım değiştir prima almaktan kork ama pişikten korkma
elifi prima hep pişik etmiştilmaz: nemli bırakıyorrrr klava:
hem de bizim bebişler pişik olmayacak diye mermi alan adamlara paramızı göndermeyelim
başka bebişleri kan revan içinde bırakıyorlarklava:
dr a sor bı zararı yoksa ara ara ver bari bacım baksana ne guzel uyumus kuzucuk
bende prımadan molfıxe gectım hıc pısık olmadı sukur... ...
değiştir canım değiştir prima almaktan kork ama pişikten korkma
elifi prima hep pişik etmiştilmaz: nemli bırakıyorrrr klava:
hem de bizim bebişler pişik olmayacak diye mermi alan adamlara paramızı göndermeyelim
başka bebişleri kan revan içinde bırakıyorlarklava:
ya kızlar benim oğluş iki gündür çok mızmız
geceleri falan çok uyanıyo..mesala dün 3 buçuğa geliodu tam uyudunda
4buçukta tekrar kalktı..acaba tam doymuyomu diyorum..
ama bn nası mama kullancam bilmiyomki
bana biri şöle ayrıntılı anlatsa olmazmıkiii:kedi:
ülkerin mamalarını kullanıcam inş.
şimdi hangi sini alıyım
biri bana anlatsın adını soyadını adresini
XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+
:teytey:
XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+
ya kızlar benim oğluş iki gündür çok mızmız
geceleri falan çok uyanıyo..mesala dün 3 buçuğa geliodu tam uyudunda
4buçukta tekrar kalktı..acaba tam doymuyomu diyorum..
ama bn nası mama kullancam bilmiyomki
bana biri şöle ayrıntılı anlatsa olmazmıkiii:kedi:
ülkerin mamalarını kullanıcam inş.
şimdi hangi sini alıyım
biri bana anlatsın adını soyadını adresini
bana doktor hazır alarsan önce milupanın sütlü pirinçli hazır maması var kaşık maması onu yap dedi.ama daha başlamadım.fazla yüklememeyim diye..
hmmmm ülkerinde vardır heralde..
diğer markalara güvenemiyorm ya...........teşekkürler canımm
selam kızlar...
1 haftadır yoktum malum taşındık,yerleştik,anca internet bağlandı...
ben ıyıyım alısmaya calısıyorum ıste...
ıpek cok huysuz ama. yadırgadı sanırım bu yenı duzenımızı. ne kucakta duruyor ne yerınde duruyor hıc bısey yaptırmıyor bana. hava da kotu cıkaramıyorum dısarı...
kakamız baya duzeldı artık az az kendımız yapmaya basladık bı kac gunde bı.
doktor kontrolune gıttık boyumuz 64.5 cm olmus kılomuz da 6.900.
630 gr almıs bu ay.emzırmeye dewam. ama sabahları kakası ıcın kayısı verıyorum 1 tane cam rendeden gecırıp. kakasının rengı de degıstı koyulastı bu yuzden...
ferro sanol damlaya basladık. gunde 3 damla...
sızler nasılsınız malum 1 haftalık gecmıs bırıkmıs okuyamadım hersey yolundamı???
herkese uzun bi aradan sonra merhaba.
çok fazla giremiyorum daha öncede belirtmiştim, annemdeyim çanakkalede.
kızla uğraşıyoruz, yemek ev işi, muhabbet derken pek vakit kalmıyor bilgisayara.
tayin yerimiz henüz belli olmadı sanırım cuma belli olacak. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama gönlüm diyarbakır merkezden yana.
hurç falan alıcam burdan bilirsiniz hurçları. yastık yorgan koymaya taşınırken.
kafam bidünya, sormayın gitsin.
ha bide buarada geçen gece saat 2 de ölüyorum sandım feciii bi mide ağrısı. kıvrandım iki büklüm oldum babam acile kaldırdı. görünüşte bişey çıkmadı röntgen çektiler. ben stresten sandım, annemde tayini kafana taktın ondan öyle oldu dediler ama ertesi gün dahiliyeye gittim hemen, muayene oldum, aklıma gelen başıma geldi vee safra kesemde çamur çıktı. taşa dönüşmek üzere orada hazır bekliyormuş.
bizde bu ırsi. annannemde de var annemde de var şimdide bende çıktı.
hap kullanmaya başladım.ama ben öyle bi ağrı görmedim, ölüyorum sandım.
şimdi iyiyim inşallah haplar taşı önler.
benden böyle. sanırım ctesi istanbula dönüyoruz annemle evi toparlamaya.
hepinizi öptüm...
teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
mama araştırıyorum milupa almıştım pek yemedi ecenaz zaten yesede artık almıcam protesto ediyoruzz..
sma,bebelac ve hero baby arasında seçim yapmalıyım
sma fransanın galiba
hero baby de türk
bebelac neki?
içeriklerinede baktım hepsinde farklı yorum bebeklere göre değişiyo
Bencede üzgünüm ama oğlun aç canım.
şimdi başlangıç inin ülkeri falan geç tadı farklı oluyor ama nerdeyse her bebek aptamili almıştır.350 gr lık aptamil 1 alıyorsun her 30 cc kaynamış ılınmış suya 1 ölçek koyuyorsun çalkala bileğine dök ver kuzuya.
ilk önce gündüz ver ki gözlemle bebeişi vucudunda falan bi sorun yok ise ertesi gün akşam ver ilk başlangıç için 60 ver sorun yok ise ertesi gün yatmadan 90-120 cc ver bakalım ne olacak.
kaydirigubbakcemile3geçmişi okuyum dedim ama ancak yarısına kadar okuyabildim. birazdan geri dönüp okucam kaydirigubbakcemile3
kızımla dışarı çıktık. kızımın bazı fotoğraflarını çıkarttık şimdi de banyo yaptırdım uyuyo.... bende acıktım yemek yiyecektim ama size bi bakıyım dedim. ......
bana doktor hazır alarsan önce milupanın sütlü pirinçli hazır maması var kaşık maması onu yap dedi.ama daha başlamadım.fazla yüklememeyim diye..
buyur gülomm...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?