2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya bendemi geçsem korkuyorum doğduğundan beri aynı bezi kullandım şimdi bide pişiklerle mücadeleye başlamayalım

değiştir canım değiştir prima almaktan kork ama pişikten korkma
elifi prima hep pişik etmişti lmaz: nemli bırakıyorrrr klava:
hem de bizim bebişler pişik olmayacak diye mermi alan adamlara paramızı göndermeyelim
başka bebişleri kan revan içinde bırakıyorlar klava:

dr a sor bı zararı yoksa ara ara ver bari bacım baksana ne guzel uyumus kuzucuk
bende prımadan molfıxe gectım hıc pısık olmadı sukur...
bebek sorunlarına mucıze cozumler canım
ya bu süreç uzun tabbi.şimdi başlamasam iyi olur çünkü adanaya gidecegiz...tekrar düzen alt üst olur.ordan geldikten sonra başlasbam iy olacak...
maşallah ipege uyku düzeni iyi demekki..
gece uykumuz cok ıyı allaha sukur. bıraz gunduzde problem war bıraz alısalım yenı duzenımıze onada bı el atcam :hulya:
ewet cok faydalı bı kıtap. bende cok ama cok faydasını gordum. bebegımı gozlemleyıp ne derdı oldugunu anlamamda cok yardımcı oldu. gece uykumuz onun sayesınde duzene gırdı. darısı gunduzlere...
sımdı ızın verırsem ılerde cok zor olur bıraktırmak burcu. zaten zar zor bı duzen oturttum bı kere duzenı bozulur alısırsa buyudukce alıskanlıklarını yıkmak cok daha zor olur. gunduzlerı bazen bırakıyorum ama gecelerı asla dırek besıge koyuyorum...

ya kızlar benim oğluş iki gündür çok mızmız
geceleri falan çok uyanıyo..mesala dün 3 buçuğa geliodu tam uyudunda
4buçukta tekrar kalktı..acaba tam doymuyomu diyorum..
ama bn nası mama kullancam bilmiyomki
bana biri şöle ayrıntılı anlatsa olmazmıkiii:kedi:
ülkerin mamalarını kullanıcam inş.
şimdi hangi sini alıyım
biri bana anlatsın adını soyadını adresini

kız hatırlamıyomusun facebooklarda gecenın 12 sınde 1 ınde bebek uyutmaya calısırken gezınıp duruyodum :)
cok sukur sımdı duzene gırdık...
demek oda kendınce oyle bı duzen kurmus.
her bebek farklı tabı onemlı olan kendı kendıne uyuyabılmesı.

ipoş uyandı kızlar dısarı cıkıp azcık gezcez kızımla.
optum hepınızıııı

Gülşahçım ben ilk zamanlar Huggies kullandım. sonra Primaya geçtim. Pişik falan olmadı. Ama her bebek bir değil tabi ki.

hımm paketler bitsin bizde molfix e geçelim o zaman

haklısın hayatım

dr a sor bı zararı yoksa ara ara ver bari bacım baksana ne guzel uyumus kuzucuk
bende prımadan molfıxe gectım hıc pısık olmadı sukur... ...

tamamdır msj alındısengözlerimebaksanab

XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+

:teytey:

bende hep prima kullanıyordum ne yalan söyleyim memnundumda :kedi:biz hep kipadan alırız primada acayip indirimler vardı almadım gittim molfiks aldım oda ikili paketleri baya indirimli yapmıştı eşim pişik olursa dedi olmaz protesto ediyorum almayacağım dedim daha molfiksi kullanmaya başlamadım elimdekiler çok az kaldı yarın falan başlarım herhalde

bana doktor hazır alarsan önce milupanın sütlü pirinçli hazır maması var kaşık maması onu yap dedi.ama daha başlamadım.fazla yüklememeyim diye..

XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+

buyur gülomm...zemuszemus

mama araştırıyorum milupa almıştım pek yemedi ecenaz zaten yesede artık almıcam protesto ediyoruzz..
sma,bebelac ve hero baby arasında seçim yapmalıyım
sma fransanın galiba
hero baby de türk
bebelac neki?
içeriklerinede baktım hepsinde farklı yorum bebeklere göre değişiyo

Bencede üzgünüm ama oğlun aç canım.

şimdi başlangıç inin ülkeri falan geç tadı farklı oluyor ama nerdeyse her bebek aptamili almıştır.350 gr lık aptamil 1 alıyorsun her 30 cc kaynamış ılınmış suya 1 ölçek koyuyorsun çalkala bileğine dök ver kuzuya.
ilk önce gündüz ver ki gözlemle bebeişi vucudunda falan bi sorun yok ise ertesi gün akşam ver ilk başlangıç için 60 ver sorun yok ise ertesi gün yatmadan 90-120 cc ver bakalım ne olacak.

kaydirigubbakcemile3geçmişi okuyum dedim ama ancak yarısına kadar okuyabildim. birazdan geri dönüp okucam kaydirigubbakcemile3
kızımla dışarı çıktık. kızımın bazı fotoğraflarını çıkarttık şimdi de banyo yaptırdım uyuyo.... bende acıktım yemek yiyecektim ama size bi bakıyım dedim.

hoşgeldin zeynepcim özlemiştik analı kızlı sizi... maşallah ipek kızıma... öperim ben onun yanaklarından.....

geçmiş olsun tatlım. umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...

hadi yaaaa maşallah... gözünüz aydın olsun canım..... topiğimizin ilk erkeki kaydirigubbakcemile3

ancak geldim sona ......

canım ben bebelac kullanıyorum.isveç 'in canım.
sma bize acı geldi
hero bayb de kabız yaptı.
3 aydır bebelac kullanıyorum ama bizim dr içeriği hepsinin aynı tadını beğenmesi önemli dedi.

Ama maximen sana özellikle aptamil dedim hemen hemen her bebek sever gibi tatlımsı bize dr tatlı diye verme demişti.ama ilki için aptamil başla demişti.

bende melis doğduğundan beri hep prima kullanıyordum. dün eşime molfiks aldırdım akşamdan beri deniyorum. çok şükür pişik olmadı... bundan sonra dikkat edicem valla öyle israil malı falan yok artık.....

öylemiii...ya valla paronayak oluvam iyice
güvenemiyorum hiç bi markaya..omazsa alırım artık çok
teşekkürler canım..
evet ya bncede doymuyor sanırım..göğüslerimde sanki boş gibi daha iki günönce dolu doluydu
birden niye böyle oldu anlamadım

ohh uyusun fıstığım temiz havada almış
uyanmadan ye yemeğini bacım

iki gündür humanaya verdim kendimi
süt olsun diye ama hiç farketmiyo sanki
bn en iyisi mama alyım..bi iki gün daha bekleyim
böyle dvm ederse alıyım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…