2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
Zeynep hoşgedin özlemiştik seni İpeğin düzelmesinede çok sevindim maşallah kuzuya...
Türkkahvesi geçmiş olsun canım...
Sibel maşallah Burak beye, damatlığınıda görürsünüz inş.

nazara geldim acaba yaaaaaa
iki günde bukadar azalırmı i süt(((
şurda 1buçuk ay kaldıydı 6 ayın btmesine

ayyyyyyy maaşaallah ya
duyarlı annişlerle dolmuş burası...
israil malına hayııııııır
kızlar bu arda şampuanların hangisi israil malı değil
ipek hariç..çok kepek yapıyo bana

of ya hiç gidesim yok mertkan uyurken bende gidemde ütülerimi yapayım iki gün sonra yola çıkılcak ben daha götürceğimiz kıyafetleri ütülemedim ne kadanda tembel bir hatun oldum sonrada kilolar niye gitmiyor diyorum :tomato:
kendinize ve tatlı bebişlerinize çok iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zeynep emmerken ısırmaya başladı tutup çekiyo bide,, canım yanıyo valla, dişleri çıkınca ne yapacam ben bu kızla bilmiyorum bu aralar bunu adet edindi yaa..

XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+

opuyorumnanaktan

:teytey:

zemuszemus

canim benim kizimda geceleri fazla uyumuyordu son zamalarda ac mi diye dusnuyordum.. ek gidalara basladiysan emzirdikten sonra biraz ver gece uymadan onca onu hep tok tutar hemde sutun birikir biraz..

bu aralar kimi duysam doymadigindan, huysuzlugundan sikayetci bebeginin. galiba buyume asamasindalar oyuzden, bir de disler altta oynamaya baslamistir oyuzden de cok emmek istiyor olabilir..

Zeynep emmerken ısırmaya başladı tutup çekiyo bide,, canım yanıyo valla, dişleri çıkınca ne yapacam ben bu kızla bilmiyorum bu aralar bunu adet edindi yaa..

aynen ya sündürüyo bide zilli bas bas bağırtıyo beni
sıkıştırıyo diş etlerine sündür babam sündür off

kaka git bacım işlerini görr.hadi naşş:)))

ayy selmacım defnede tee bir aydır ısırıyo yaaa.öyle böyle degil sündüre sündüre ısırıyoo..cadı bunlar yaaa....

zeynep küçükken bebelacın armutlu muhallebi kaşık mamasını çok severdi.1,5 yaşına kadar kullandımmm.diger marka yada çeşitleri sevmemişti.sadece onu yedi.başkada bişey yemedi..yoldaysak.yada gezmedeysek hazır meyve pürsi verdim.onuda zevkle yerdii..okadar..
defneyede aldım iki üç kutu sütlü ririnçli mama.bide bebelacın yeni ürünüymüy kaşık maması onu aldım.ama daha açmadımm...şimdilik verdeklerim yeter sanırım..
ben kaşık mamalarına zeynepte bebe biskivisi ezer onunla verirdimm.çokta severek yerdii...

kolay gelsin tuğbacım benimde var ütüm ama anca akşama yaparım artık şimdi canım hiç istemiyor

aynen vala bizimkide yapıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…