bana doktor hazır alarsan önce milupanın sütlü pirinçli hazır maması var kaşık maması onu yap dedi.ama daha başlamadım.fazla yüklememeyim diye..
hmmmm ülkerinde vardır heralde..
diğer markalara güvenemiyorm ya...........teşekkürler canımm
bide yedir öyle dene belki burcunun dedigi gerçektende doymor olabilir..
iki gündür humanaya verdim kendimi
süt olsun diye ama hiç farketmiyo sanki
bn en iyisi mama alyım..bi iki gün daha bekleyim
böyle dvm ederse alıyım madem
kız bende kullandın.yok anam aramıyo artık.bebeleri doyuracagız artıkın..
XSIDE, tugba64, zeynepb, xdaisyx+, prensesim380, akpak, HavvaEsen, 07papatya, maksimen, turkkahvesi85+
opuyorumnanaktan
:teytey:
öylemiii...ya valla paronayak oluvam iyice
güvenemiyorum hiç bi markaya..omazsa alırım artık çok
teşekkürler canım..
evet ya bncede doymuyor sanırım..göğüslerimde sanki boş gibi daha iki günönce dolu doluydu
birden niye böyle oldu anlamadım
Zeynep emmerken ısırmaya başladı tutup çekiyo bide,, canım yanıyo valla, dişleri çıkınca ne yapacam ben bu kızla bilmiyorum bu aralar bunu adet edindi yaa..
of ya hiç gidesim yok mertkan uyurken bende gidemde ütülerimi yapayım iki gün sonra yola çıkılcak ben daha götürceğimiz kıyafetleri ütülemedim ne kadanda tembel bir hatun oldum sonrada kilolar niye gitmiyor diyorum :tomato:
kendinize ve tatlı bebişlerinize çok iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Zeynep emmerken ısırmaya başladı tutup çekiyo bide,, canım yanıyo valla, dişleri çıkınca ne yapacam ben bu kızla bilmiyorum bu aralar bunu adet edindi yaa..
aynen ya sündürüyo bide zilli bas bas bağırtıyo beni
sıkıştırıyo diş etlerine sündür babam sündür off
of ya hiç gidesim yok mertkan uyurken bende gidemde ütülerimi yapayım iki gün sonra yola çıkılcak ben daha götürceğimiz kıyafetleri ütülemedim ne kadanda tembel bir hatun oldum sonrada kilolar niye gitmiyor diyorum :tomato:
kendinize ve tatlı bebişlerinize çok iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende yanağını sıkıyorum biraz,, bırakıyo hemen ama dediğin gibi bağırtıyo valla ..
kaka git bacım işlerini görr.hadi naşş:)))
ayy selmacım defnede tee bir aydır ısırıyo yaaa.öyle böyle degil sündüre sündüre ısırıyoo..cadı bunlar yaaa....
kayseri bebişlerininde resimlerini ekledim......şubat anneleri buluşması topiğine......
aynen ya sündürüyo bide zilli bas bas bağırtıyo beni
sıkıştırıyo diş etlerine sündür babam sündür off
yaaa bakalımmm..sende varmısın kızz..
aynen vala bizimkide yapıyoZeynep emmerken ısırmaya başladı tutup çekiyo bide,, canım yanıyo valla, dişleri çıkınca ne yapacam ben bu kızla bilmiyorum bu aralar bunu adet edindi yaa..
bide yedir öyle dene belki burcunun dedigi gerçektende doymor olabilir..
evet ya galiba doymuyo artık
kız bende kullandın.yok anam aramıyo artık.bebeleri doyuracagız artıkın..
zemuszemus
koçişe söyleyimde alsın bari gelirken
canim benim kizimda geceleri fazla uyumuyordu son zamalarda ac mi diye dusnuyordum.. ek gidalara basladiysan emzirdikten sonra biraz ver gece uymadan onca onu hep tok tutar hemde sutun birikir biraz..
evet..sütüm birikir belkihmm bak bu yönü düşünmedimdi çok mantıuklı m
bu aralar kimi duysam doymadigindan, huysuzlugundan sikayetci bebeginin. galiba buyume asamasindalar oyuzden, bir de disler altta oynamaya baslamistir oyuzden de cok emmek istiyor olabilir..
evet..sütüm birikir belkihmm bak bu yönü düşünmedimdi çok mantıuklı m
olabilir doğru..ya buarada sizin orda saat kaç şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?