2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
dün kızımın açlıklarına dayanamadık sma aldık fransa malı mıymış. mamada herhalde bir hero var onu da kızım beğenmedi mafoldumben sma yı beğendi ama yiyor.

ayyyyyyy maaşaallah ya
duyarlı annişlerle dolmuş burası...
israil malına hayııııııır
kızlar bu arda şampuanların hangisi israil malı değil
ipek hariç..çok kepek yapıyo bana
komili ülkerin canım. onun dışında bilmiyorum ama hayat kimya ve evyapın şampuanı varsa bir araştır. biz komili kullandık çok memnun kaldık.

elimdeki paket bitsin bende bezini değiştirem, molfix alacam inş.pişik yapmaz..

canım bende hero ve sma var tadtırmak isterssen ecenaza tadını beğenirse al o kadar para boşa gidiyo sonra

oğlanın yatağını kurdum sonundaaa bakalım inşallah uyur bu gece bizde mama olarak bebelac kullandık dra s ordum iyi hatta aptamilden falan daha iyi dedi oda rotestoya katılıyo herhalkaydirigubbakcemile3 biz bez olarak bayağıdır molfiks kullanıyoruz pişik falan yapmıyo primadan daha çok beğendim ben memnunum yani

bende bilmeden aynı yöntemi denemişim yahu ))

yok canım emmeye devamm.sütüm var ama tüm güne yetmiyo demekki.ek gıdaya başladık biz.4 ayımız dolduyaa.doktor geçelim bakalım bu ay nasıl olacak dedi..yarasın ne diyeyim..

ek gıdalar hakkındaki fikrini soracaktım bende başlamışsınız demek ki yarasın defneciğe

sağol canım bilgiler için

nasıl paket geldi canım üye mi oldun?

bebelac da milupanın değil miydi? aptamil ve bebelac milupa diye biliyorum ben yanlış mıyım??

23.11 cnm saat yakinda yatarim bende zaten..

canım hoşgeldin.. bende uzun zamandır giremiyorum seni yeni gördüm..

Merhaba kızlar bugun sağlık ocağına gittik oğlusumla karma ve pnomokok asılarımızı yaptırdık sesi bıle cıkmadı aksine ebeye bakıp gülücükler atmaya basladı ebede şaşırdı babası da kollarını tutuyordu oglusum oyun zannettı galıba nasıl gülüyor yavrum sonra benım tetonoz 3 . doz asım oldu daha once hıc boyle acımamısdı diğer iki aşıda anlamadım bende şimdide çok ağrıyor gece ateş oğluşda değil bende olacak galiba :)

maşallah.yarasın aşıları kuzuyaa..benim kızda bakındı hiç aglamadı..

kız uyurken açtım gene selam verip kaçıyorum..

lunapark kurulu burda, geçerken izledi naz deli oldu kamikaze balerina falan varya ışıklı cistak cistak müzik neye bakacağını şaşırdı kuzum. ayy ne inceledi ne inceledi bayıldıııı kaydirigubbakcemile3

maşallah.yarasın aşıları kuzuyaa..benim kızda bakındı hiç aglamadı..

sağol teyzesi, aferın prensese de akıllı bızım kuzucuklar

canım benım oglanda ışıklı seylere hayran bayılıyor sürekli bır hareket olcak ışıklar olcak mest oluyor paşamız kaydirigubbakcemile3

APTAMIL MILUPA aynı.bebelac değil canım.

Özlem Çınar'a yarasın aşıları canım anası senin aşında yarasın mikrop işte konduğu yeri acıtıyor.kaydirigubbakcemile3

kızlar israilin gazzede bir okula saldırısını fotoğraflamışlar
bende msn adresi olanlara gönderdim
merak eden varsa özelime msn yazsın onlara da göndereyim
içim acıdı ya
şimdi gidip bunu yapanları boğazlayasım geldiiii mafoldumben

ALIN SıZE BUGÜN ÜN EN GÜZEL HABERı

Geçtiğimiz Eylül ayında Polonya parlamentosundan geçen yasa, 15 yaşın altındaki çocuklara ya da yakın akrabalarına tecavüz eden erkeklerin kimyasal ilaçla hadım edilmesini zorunlu kılıyor.

Valla ne yalan söyliyeyim çook mutlu oldum.
darısı Türkiye'nin başına

Son düzenleme:
Allah im simdi haberlerde Brezilyada bi bakicinin küçücûk bi bebege yaptigi iskenceleri gösterdiler
valla oturdum agliyorum Allah böyle insanlarin belasini versin içim parçalandi ya
kafasina kafasina vuruyo yavrunun tekmeler tokatlar daha küçücük 7 8 aylik bebek kafasina top firlatiyo yerden yere savuruyo elleri kirilasican çok üzüldüm çok
Allah im seni koru ya rabbim

kızlar biz sünnet olmaya gidiyoruz...dua edin çok canı yanmasın kuzumun...hayırlısıyla atlatırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…