bu uyku sorunu bebeklerın bu donemınde normal sanırım herkeste war baksana...herkese selammmmmmm ne kadar uzun zaman olmuş ben girmeyeli benim oğluşumda uykunun ne demek olduğunu bilmiyor gece uykusu yok gündüz uyusa rahat etsem diyorum nerdeee en fazla 10 dk uyuyor toplasan gün boyu 2 saat etmez ilk zamanlar iyiydi ama evdeki uyuzlar hep uyuyor uyan artık sevelim vs vs derken halada ağladıkça kucaklarına alıp durdukları için dengesini bozdular artık uyumuyor mafoldumben
biraz geç olacak ama geçmişe ancak bakabildim
zeynep çok geçmiş olsun tatlım ipeğimize kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin
fatoş canım sanada arasada çok geçmiş olsun üzme sende kendini isteyerek yağtığın bişey değil hepimizin başına gelebilir malum uykusuzluk hat safhada :bbo:
ayşegül canım sanada meleklerine de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bizim evdede herkes hasta oldu okadar korkttum oğluşuma geçecek diye Allahtan o hasta olmadı ama benim boğazlar şişti iltihapladı heryerlerim ağrıyordu mecburen antibiyotiğe başladım dr süte geçer ama bebeğe zararı yok dedi inş. öyledir ama kulllanmazsan daha kötü olacağım zaten uyku yok en azından ağrılarım geçiyor :çok üzgünüm:
melekupos sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bunca şeyin arasında birde sağlığınla uğraşıyorsun inş. en kısa zamanda iyileşirsin
çok uykusuzummirmirmirmir bebişim şu anda ara ara uyanıp tekrar uyuyorda girebildim nihayet
unuttuğum kimse yoktur umarım hasta olan tüm bebişlerimize acil şifalar dilerim bol sütlü ağrısız gazsız bol bol uykulu bir gün diliyorum hepimize :Saruboceq:
gecmıs olsun tubısım bu arada :sinifsinif:
evet valla sefam olsun kime anlatcam başka
zeynepcüm ben uyutcan zaman 2,3 kaşık veriom ama hergün değil
bende sabah aksam verıyorum gunde 2 kez...