2010 Şubat Anneleri

ben kaçar kızlar iş beni bugün baydı başım çatlayacak sanki bu ne biçim ağrıdırmafoldumben ya yol yorgunluğunun üstüne evdede yemeğe misafir davetliymiş bana tenezzül edip kimse söylemez annem aradı bizi yemeğe çağırdı kayınvaliden diye haberim bile yok yoldan daha dün geldik bugün yemeğe misafir almış ay bayılcam zaten yorgunum başım ağrıyor imdat yani :oklava: :oklava: sinir oldummmmmmmmmmmmm

tugbacım cok yorma kendını canım havva ya dedıgımı dıcem sanada agrım var de sancım var de cok ayakta kalma sen daha onemlısın su an... gorusmek uzere...

zeynepcim naber canim
az daha sabret bir iki haftaya kadar hissedersin

ıyı tatlım nolsun kocıs yolda daha gelmedı kuzen bızde oda benım 5 kere ızledıgım bı fılmı ızlıyo :roflol:
bende bosluktan ıstıfade bakım dedım kızlar napıyolar pek ses yok ama bugun buralarda...

ben kaçar kızlar iş beni bugün baydı başım çatlayacak sanki bu ne biçim ağrıdırmafoldumben ya yol yorgunluğunun üstüne evdede yemeğe misafir davetliymiş bana tenezzül edip kimse söylemez annem aradı bizi yemeğe çağırdı kayınvaliden diye haberim bile yok yoldan daha dün geldik bugün yemeğe misafir almış ay bayılcam zaten yorgunum başım ağrıyor imdat yani :oklava: :oklava: sinir oldummmmmmmmmmmmm

ay yorgun yorgun çok zor insan isten gelip dinlenmek ister valla
neyse canim iyi aksamlar sana

tugbacım cok yorma kendını canım havva ya dedıgımı dıcem sanada agrım var de sancım var de cok ayakta kalma sen daha onemlısın su an... gorusmek uzere...

valla zaten bu ağrı dün eve gelirken yolda girdi daha hala geçecek bana ne zaten örümcek yapsın yani görümcem kocişe naz yaparım bende çok ağrıyor diye düşün ya daha anneme bile bayramlaşmaya gidemedim halam doğurdu daha orayada gidecem insana bir rahat yok bunlardan be :kızgın: ben en iyisi çıkayım yoksa burda kalacağım hepiniz ve bebişleri öpt opuyorumnanaktan

zeynepcim dün kizimiz olcagini ögrendik
hemen isim düsünmeye basladik
senin gibi ipek yada ecem düsünüyoruz

sen naptin ikna edebildinmi esini

havvacım bebısın nasıl?

İyi maşallah canım arada hissediyorum hareketlerini. Cumartesi kontrolümüz var. Bir aydır görmedim bebişimi. İnşallah bi sorunla karşılaşmayız.

zeynepcim dün kizimiz olcagini ögrendik
hemen isim düsünmeye basladik
senin gibi ipek yada ecem düsünüyoruz

sen naptin ikna edebildinmi esini

Adıyla yaşasın canım.Hayırlı olsun dedim mi ben sana

ayy hadı gozun aydın senınde bı kızımız daha yolda yanııı :lepi:
bız ıpek te kararlıyız zaten de esım kendı ıstedıgınıde koymak ıcın 2.ısım bakmaya baslamıstı bende olsun madem demıstım onunda ıcınde kalmasın dıye ama sımdıde vazgectı 2.ısımden... sadece ıpek olucak sanırım...
ecem de guzel ayy adlarıyla yasasınlar ınsallah :nazar:

havvacım korkma canım masallahı vardır bebısının bak gorursun... sen neden ayda bı gıdıyosun kı ben 2 haftada bı gıdıyorum kontrole. 2 haftada bı pzt gunlerı saat 10.00 standart benım ıcın artık :)

.Adıyla yaşasın canım.Hayırlı olsun dedim mi ben sana[/QUOTE]

Saol canim sabah denk gelmedik olsun

ayy hadı gozun aydın senınde bı kızımız daha yolda yanııı :lepi:
bız ıpek te kararlıyız zaten de esım kendı ıstedıgınıde koymak ıcın 2.ısım bakmaya baslamıstı bende olsun madem demıstım onunda ıcınde kalmasın dıye ama sımdıde vazgectı 2.ısımden... sadece ıpek olucak sanırım...
ecem de guzel ayy adlarıyla yasasınlar ınsallah :nazar:

amin canim

Back
X