Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeze selamlar kizlar ben geldimzemuszemus
ben kaçar kızlar iş beni bugün baydı başım çatlayacak sanki bu ne biçim ağrıdırmafoldumben ya yol yorgunluğunun üstüne evdede yemeğe misafir davetliymiş bana tenezzül edip kimse söylemez annem aradı bizi yemeğe çağırdı kayınvaliden diye haberim bile yok yoldan daha dün geldik bugün yemeğe misafir almış ay bayılcam zaten yorgunum başım ağrıyor imdat yaniklava:
klava: sinir oldummmmmmmmmmmmm
zeynepcim naber canim
az daha sabret bir iki haftaya kadar hissedersin
ben kaçar kızlar iş beni bugün baydı başım çatlayacak sanki bu ne biçim ağrıdırmafoldumben ya yol yorgunluğunun üstüne evdede yemeğe misafir davetliymiş bana tenezzül edip kimse söylemez annem aradı bizi yemeğe çağırdı kayınvaliden diye haberim bile yok yoldan daha dün geldik bugün yemeğe misafir almış ay bayılcam zaten yorgunum başım ağrıyor imdat yaniklava:
klava: sinir oldummmmmmmmmmmmm
tugbacım cok yorma kendını canım havva ya dedıgımı dıcem sanada agrım var de sancım var de cok ayakta kalma sen daha onemlısın su an... gorusmek uzere...
havvacım bebısın nasıl?
zeynepcim dün kizimiz olcagini ögrendik
hemen isim düsünmeye basladik
senin gibi ipek yada ecem düsünüyoruz
sen naptin ikna edebildinmi esini
ayy hadı gozun aydın senınde bı kızımız daha yolda yanııı :lepi:
bız ıpek te kararlıyız zaten de esım kendı ıstedıgınıde koymak ıcın 2.ısım bakmaya baslamıstı bende olsun madem demıstım onunda ıcınde kalmasın dıye ama sımdıde vazgectı 2.ısımden... sadece ıpek olucak sanırım...
ecem de guzel ayy adlarıyla yasasınlar ınsallah![]()
İyi maşallah canım arada hissediyorum hareketlerini. Cumartesi kontrolümüz var. Bir aydır görmedim bebişimi. İnşallah bi sorunla karşılaşmayız.
sikma canini havvacim iyidir bebisin insallah![]()
kızlar bende kacıyım kocişim gelmek uzeredırrrr :asigim: