2010 Şubat Anneleri

offfff... bizde kimin bakacağı konusu muallakta hala... annem 70 yaşında ona kıyamıyorum.. kayınvalidem 50 yaşında ama izmirde oturuyor ve gelmeye pek niyeti yok gibi.. bakıcı bulmak zorunda kalıcaz sanırım... şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum.. strese giriyorum..

Walla cnm bende düşünüyorum bakıcı masrafına değicek bir iş bulursam ancak belki.bebek sorumluluk sonuçta anneler içinde zor.Allah yardım eder herhalde bu konuda da .

maşallah canım 360 grm he ben bilmiyorum ne kadar oldu son gittiğimde 3 lü test yaptılar ne boyu ne kilosu yazıyo kağıtta görüntüde yok artık 10 ekimi bekliycem :)

zor ama çalışmadanda evde duramam heralde alışmışız çalışmaya
benimde kaynanam bakıcam dio ama nereye kadar bakıcak bakalım
68 yaşında zaman neyi göstericek bakalım hayırlısı herşeyin

Allah uzun ömür versin cnm benimki 49 yaşında ama yinede 60 gibi hep hasta ne zaman gitsem ne zaman arasam tansiyonum çıktı dio.görümcemin oğluyla 1 gün ilgilenio hemen hastalanıo.o yüzden ne o teklif edio ne ben.

hoşgeldin canım nasılsın bakalım evet kış geldi hastalıklar çoğaldı valla haklısın

iyiyim canım ne olsun işte aynen devam işler çeklimiyo artık yaaa

tamam canım git bakalım memnun kalıcakmısın ahmet beyde iyidir duymuştum.

aryacım bendede oluyo kalça ağrısı bazen yerimden kalkıp lavobaya gidemiyorum ayağım basmıyor çok kötü bişey genelde yorulunca oluyo bide rahim genişlediğinden olurmuş galiba

/QUOTE]

Cnm bütün gece uyutmuyor beni ağrı ya demek sende de oluo..bakalım ne dicek dr.sen kalsiyum alıyormusun?ben senin gibi çalışmıyorumki öyle yorulcak bişide yapmıyorum.bütüngün evdeyim.ama geceleri hep soluma yatmaya çalışıyorum ezilio resmen sol bacağım acaba ondanmı.

serapçım şevket yılmazın nezaman açılacağı muallaktaymış doktor bul kendine diolar napıcam ben şimdi çekirge devlete gitsem bize uzak kalıyo zübeydede randevu sistemi acaip offf napıcam ya

cnm medicale git sende ssk ya da bakıo.ahmet yılmaza gidebilirsin.

bende çalışmak zorundayım ve de istiyorum çalışma saatlerim uzun ama böyle iş bizim buralarda yok başımızda patron yok yani sadece şef var benimde kayınvalidem bakacak zaten beraberiz olmazsa annemde bakar işi yok gücü yok o yüzden rahat rahat çalışabilirim fırsatım varken çalışayım diyorum sositososito

:nazar: sen şanslısın cnm o zaman.çalış imkanın varken.gençken biriktirdik biriktirdik.yaşlanınca emekli oluruzen azından rahat ederiz.

bende bu konuda şanslıyım annem ben bakarım sen çalış diyor gün içinde 2 kere yanına getiririm doyurursun diyor ayrıca kız kardeşimin evide çok yakın işime bazende ona bırakırım o çalışmayı düşünmüyor

serapçım şevket yılmazın nezaman açılacağı muallaktaymış doktor bul kendine diolar napıcam ben şimdi çekirge devlete gitsem bize uzak kalıyo zübeydede randevu sistemi acaip offf napıcam ya

canım bahar tıpa git işte neden stres yapıyosun

sskda ücretsiz doğum yapmak varken özele gidip para vermek istemiyorum zaten durumlar belli bizim
acaba nekadarmış ssk normal doğum orda muayne ücreti felan

sende haklısın cnm.muayene ücreti 30 bir kontrol hakkın var.normal doğumda 300 müş sanırsam.ama kulaktan duyma biliyorum doğum ücretini gidip sormadım.

Akarhancım sende şanslısın ne güzel.

Walla cnm bende düşünüyorum bakıcı masrafına değicek bir iş bulursam ancak belki.bebek sorumluluk sonuçta anneler içinde zor.Allah yardım eder herhalde bu konuda da .

Allah uzun ömür versin cnm benimki 49 yaşında ama yinede 60 gibi hep hasta ne zaman gitsem ne zaman arasam tansiyonum çıktı dio.görümcemin oğluyla 1 gün ilgilenio hemen hastalanıo.o yüzden ne o teklif edio ne ben.

hoşgeldin canım nasılsın bakalım evet kış geldi hastalıklar çoğaldı valla haklısın

iyiyim canım ne olsun işte aynen devam işler çeklimiyo artık yaaa

tamam canım git bakalım memnun kalıcakmısın ahmet beyde iyidir duymuştum.

aryacım bendede oluyo kalça ağrısı bazen yerimden kalkıp lavobaya gidemiyorum ayağım basmıyor çok kötü bişey genelde yorulunca oluyo bide rahim genişlediğinden olurmuş galiba

/QUOTE]

Cnm bütün gece uyutmuyor beni ağrı ya demek sende de oluo..bakalım ne dicek dr.sen kalsiyum alıyormusun?ben senin gibi çalışmıyorumki öyle yorulcak bişide yapmıyorum.bütüngün evdeyim.ama geceleri hep soluma yatmaya çalışıyorum ezilio resmen sol bacağım acaba ondanmı.

evet canım bendede oluyo geceleri zorluyo gerçektende ama ne yapalım kalsiyum almıyorum ben bakalım bu gidişimizde ne olcak..

sskda ücretsiz doğum yapmak varken özele gidip para vermek istemiyorum zaten durumlar belli bizim

valla sen bilirsin canım çekirge sskda gülin okan var onuda met ettiler bide garuk dinçşahini duymuştum

Walla cnm bende düşünüyorum

valla sen bilirsin canım çekirge sskda gülin okan var onuda met ettiler bide garuk dinçşahini duymuştum

Cnm gülin okan jimerde.hem oranın başhekimi eminmisin??muayene ücretide 100 ytl.ssk lılara bakmıo o jimerde.başka dr lar bakıo.ben ona kürtaj olmuştum biliyorum o yüzden.

zübeyde de özer kutlu die bir dr varmış onu çok övmüşler ben nette çok araştırma yaptım ismi epey karşıma çıktı.birde şevket yılmaz cenk aşkalli.

canlarım nasılsınızzzzz şimdi geldim aşımızı oluk bizde hemşire teyzemiz 1 ay sonra yine çağırdı 26. haftamızda yine aşı olucaz... bende ne bi yanma nede bi ağrı var walla kızın yaptığını bile anlamadım desem yeridir... kalp atışlarımızıda dinledik maşallahımız var yani.... herşey yolunda kızımda kıpır kıpır... şu andada size ondan bahsettiğimi anladı pıt pıt slm yolluyo sizlere

canım dün gittim dr.a idrar yollarımı üşütmüşüm iltihap olmuş
kan ve idrra testi yaptı ve suya katılan tek kullanımlık ilaç verdi
şuan iyiyim çok şükür
sende yanma ve kaşıntı hemen git derim ihmale gelmiyo helede hamilelikte
ama kaşıntı genelde mantarda olur bi görün tatlım bide ılık suyla güzelce temizle iyice kurula bol bolda su iç canım

sağol canım o günden sonra geçti allah şükür biraz üşümüşüm sanırım işimdi iyiyim ayaklara dikkat derim kızlar üşütmeyin

canlarım nasılsınızzzzz şimdi geldim aşımızı oluk bizde hemşire teyzemiz 1 ay sonra yine çağırdı 26. haftamızda yine aşı olucaz... bende ne bi yanma nede bi ağrı var walla kızın yaptığını bile anlamadım desem yeridir... kalp atışlarımızıda dinledik maşallahımız var yani.... herşey yolunda kızımda kıpır kıpır... şu andada size ondan bahsettiğimi anladı pıt pıt slm yolluyo sizlere

ahhh yerim ben o cimcimeyi.geçmiş olsun cnm acımamış ne güzel.kaç doz vurucaklarmış?

sağol canım o günden sonra geçti allah şükür biraz üşümüşüm sanırım işimdi iyiyim ayaklara dikkat derim kızlar üşütmeyin

canım geçmiş olsun neyin var geçmişe bakamadım haberim yok çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bize lazımsın... opuyorumnanaktan

ahhh yerim ben o cimcimeyi.geçmiş olsun cnm acımamış ne güzel.kaç doz vurucaklarmış?

5 doz canım.. 1 ay sonra tekrar çağırdı... sonrakini 6 ay sonra yapıcaklarmış... sonra kini 1 sene sonra 1 sene sonra bi tane daha... kafamçokkarıştı

Back
X