2010 Şubat Anneleri

Walla cnm bende düşünüyorum bakıcı masrafına değicek bir iş bulursam ancak belki.bebek sorumluluk sonuçta anneler içinde zor.Allah yardım eder herhalde bu konuda da .

Allah uzun ömür versin cnm benimki 49 yaşında ama yinede 60 gibi hep hasta ne zaman gitsem ne zaman arasam tansiyonum çıktı dio.görümcemin oğluyla 1 gün ilgilenio hemen hastalanıo.o yüzden ne o teklif edio ne ben.

serapçım şevket yılmazın nezaman açılacağı muallaktaymış doktor bul kendine diolar napıcam ben şimdi çekirge devlete gitsem bize uzak kalıyo zübeydede randevu sistemi acaip offf napıcam ya

cnm medicale git sende ssk ya da bakıo.ahmet yılmaza gidebilirsin.

sen şanslısın cnm o zaman.çalış imkanın varken.gençken biriktirdik biriktirdik.yaşlanınca emekli oluruzen azından rahat ederiz.

bende bu konuda şanslıyım annem ben bakarım sen çalış diyor gün içinde 2 kere yanına getiririm doyurursun diyor ayrıca kız kardeşimin evide çok yakın işime bazende ona bırakırım o çalışmayı düşünmüyor

serapçım şevket yılmazın nezaman açılacağı muallaktaymış doktor bul kendine diolar napıcam ben şimdi çekirge devlete gitsem bize uzak kalıyo zübeydede randevu sistemi acaip offf napıcam ya

canım bahar tıpa git işte neden stres yapıyosun

sskda ücretsiz doğum yapmak varken özele gidip para vermek istemiyorum zaten durumlar belli bizim
acaba nekadarmış ssk normal doğum orda muayne ücreti felan

sende haklısın cnm.muayene ücreti 30 bir kontrol hakkın var.normal doğumda 300 müş sanırsam.ama kulaktan duyma biliyorum doğum ücretini gidip sormadım.

Akarhancım sende şanslısın ne güzel.

sskda ücretsiz doğum yapmak varken özele gidip para vermek istemiyorum zaten durumlar belli bizim
acaba nekadarmış ssk normal doğum orda muayne ücreti felan

zübeyde de özer kutlu die bir dr varmış onu çok övmüşler ben nette çok araştırma yaptım ismi epey karşıma çıktı.birde şevket yılmaz cenk aşkalli.

canlarım nasılsınızzzzz şimdi geldim aşımızı oluk bizde hemşire teyzemiz 1 ay sonra yine çağırdı 26. haftamızda yine aşı olucaz... bende ne bi yanma nede bi ağrı var walla kızın yaptığını bile anlamadım desem yeridir... kalp atışlarımızıda dinledik maşallahımız var yani.... herşey yolunda kızımda kıpır kıpır... şu andada size ondan bahsettiğimi anladı pıt pıt slm yolluyo sizlere

sağol canım o günden sonra geçti allah şükür biraz üşümüşüm sanırım işimdi iyiyim ayaklara dikkat derim kızlar üşütmeyin

ahhh yerim ben o cimcimeyi.geçmiş olsun cnm acımamış ne güzel.kaç doz vurucaklarmış?

sağol canım o günden sonra geçti allah şükür biraz üşümüşüm sanırım işimdi iyiyim ayaklara dikkat derim kızlar üşütmeyin

canım geçmiş olsun neyin var geçmişe bakamadım haberim yok çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bize lazımsın... opuyorumnanaktan

ahhh yerim ben o cimcimeyi.geçmiş olsun cnm acımamış ne güzel.kaç doz vurucaklarmış?

5 doz canım.. 1 ay sonra tekrar çağırdı... sonrakini 6 ay sonra yapıcaklarmış... sonra kini 1 sene sonra 1 sene sonra bi tane daha... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…