canlarım nasılsınızzzzz şimdi geldim aşımızı oluk bizde hemşire teyzemiz 1 ay sonra yine çağırdı 26. haftamızda yine aşı olucaz... bende ne bi yanma nede bi ağrı var walla kızın yaptığını bile anlamadım desem yeridir... kalp atışlarımızıda dinledik maşallahımız var yani.... herşey yolunda kızımda kıpır kıpır... şu andada size ondan bahsettiğimi anladı pıt pıt slm yolluyo sizlere
Cnm gülin okan jimerde.hem oranın başhekimi eminmisin??muayene ücretide 100 ytl.ssk lılara bakmıo o jimerde.başka dr lar bakıo.ben ona kürtaj olmuştum biliyorum o yüzden.
valla ben sskda diyede duymuştum belki 2 yerde birdendir ama doktor olarak iyi diyolardı
canlarım nasılsınızzzzz şimdi geldim aşımızı oluk bizde hemşire teyzemiz 1 ay sonra yine çağırdı 26. haftamızda yine aşı olucaz... bende ne bi yanma nede bi ağrı var walla kızın yaptığını bile anlamadım desem yeridir... kalp atışlarımızıda dinledik maşallahımız var yani.... herşey yolunda kızımda kıpır kıpır... şu andada size ondan bahsettiğimi anladı pıt pıt slm yolluyo sizlere
hoşgeldin canım ben daha aşı falan olmadım 24.hafta dediler banada o yüzden
EFW.BPD.FL.HC = 204,54g+30,68g bu bebeğin boy ölçüsümü oluyo kızlar
valla bilmiyorumki canım ne desem yalan
canım geçmiş olsun neyin var geçmişe bakamadım haberim yok çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bize lazımsın... opuyorumnanaktan
5 doz canım.. 1 ay sonra tekrar çağırdı... sonrakini 6 ay sonra yapıcaklarmış... sonra kini 1 sene sonra 1 sene sonra bi tane daha... kafamçokkarıştı
valla ben sskda diyede duymuştum belki 2 yerde birdendir ama doktor olarak iyi diyolardı
hoşgeldin canım ben daha aşı falan olmadım 24.hafta dediler banada o yüzden
valla bilmiyorumki canım ne desem yalan
cnm jimer ssk ya bakıyor ya ama medical gibi o da hiç ücretsiz bakmıyor.gülin hnm ssk lılara bakmıo yanlız diğer drlar bakıyor.evet iyi bir dr.bende ona gitmeyi düşündüm ama jimerde doğum yapmak istemedim.iyi şeyler duymadım yenidoğan ünitesi yok dedileer. birde ikili test için gittiğimde bir kanımı dahi alamadı hemşire.
sen şanslısın cnm o zaman.çalış imkanın varken.gençken biriktirdik biriktirdik.yaşlanınca emekli oluruzen azından rahat ederiz.
ooo çokmuş cnm sonrakileri vurulmasak olmuyormuşmu acaba.bebişler doğmuş olucak zaten.bende gidicem 1 hafta sonra vurulmaya.ama bende kol çok arıyormuş die duydum.
cnm jimer ssk ya bakıyor ya ama medical gibi o da hiç ücretsiz bakmıyor.gülin hnm ssk lılara bakmıo yanlız diğer drlar bakıyor.evet iyi bir dr.bende ona gitmeyi düşündüm ama jimerde doğum yapmak istemedim.iyi şeyler duymadım yenidoğan ünitesi yok dedileer. birde ikili test için gittiğimde bir kanımı dahi alamadı hemşire.
valla canım bilmiyorum ama ben jimerde doğum yapmayı düşünmem ama benim doktorum ekibiyle geliyomuş o bana 3 hastaneden biri demişti sonra karar vercez bakalım ama ben doktorum nereye giderse orası olcak tabi
kızlar merhabalar nasılsınızzz opuyorumnanaktan
evet tatlım aslında işim çok yorucu saatlerinden dolayı bebişimde yoruluyor ama herşey onun için şimdi sigortam var maaşım var güvencem var doğumda sıkıntı çekmeyeceğim kimseye muhtaç olmamak güzel bir duygu kocan bile olsa ben çok uzun zamandan beri çalışıyorum evde sıkılırım zaten a.s hem kocişin askere gittiği dönemde bartındaki ablası bilgisayarı almış gitmiş şimdi onlar laptop almışlar bizde gelirken bilgisayarımızı getirdik kocişimde internet alacak eve doğumdan öncede sıkılmayacağım bol bol yazışırız hihoyyyt:dance:
ooo çokmuş cnm sonrakileri vurulmasak olmuyormuşmu acaba.bebişler doğmuş olucak zaten.bende gidicem 1 hafta sonra vurulmaya.ama bende kol çok arıyormuş die duydum.
valla canım bilmiyorum ama ben jimerde doğum yapmayı düşünmem ama benim doktorum ekibiyle geliyomuş o bana 3 hastaneden biri demişti sonra karar vercez bakalım ama ben doktorum nereye giderse orası olcak tabi
cnm senin çekirge dorukta yaptırıodu di mi?orası iyi die duydum.Hakkımızda hayırlısı cnm ya ben hep öle diorum.Ama en önemlisi doktora güvenmek.eğer doktorumuz iyiyse doğum yapılan yerin sadece hijyeni önemli.
gözün aydın canım ilk aşıdan kurtuldun ben dün gittim sağlık ocağına 28 ekime gün verdi aşı için biraz geç geldi bana ama kalp atışlarımızıda dinledi ama henüz duyulmadı bebeğinin hareketlerini hissediyorsan sorun yok dedi ve çok güzel hissediyorum bebeğimi
az kalmış canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah...hoşgeldin canım ben daha aşı falan olmadım 24.hafta dediler banada o yüzden
hoşgeldin canım mşallah kızımıza oh sende aşıyı atlattın
kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan
voles geçmiş olsun aşıyı atlattın hadi.. fazla sevinme kız, benim de dün ne vurulurken ne de sonrasında acımamıştı, ağrımamıştı akşama kadar. ama gece ağrıyo.. böyle kolun şişmiş de ağırlaşmış gibi oluyor ama şişkinlik yok şükür..
volescım aşınımı yaptırdın bende 20. haftamı doldurup yaptırıcam canım bebısıne sende benım kızımdan selam soyleee
slm arkadaşlar nasılsınız..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?