2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım ilk aşıdan kurtuldun ben dün gittim sağlık ocağına 28 ekime gün verdi aşı için biraz geç geldi bana ama kalp atışlarımızıda dinledi ama henüz duyulmadı bebeğinin hareketlerini hissediyorsan sorun yok dedi ve çok güzel hissediyorum bebeğimi

hoşgeldin canım mşallah kızımıza oh sende aşıyı atlattın

ooo çokmuş cnm sonrakileri vurulmasak olmuyormuşmu acaba.bebişler doğmuş olucak zaten.bende gidicem 1 hafta sonra vurulmaya.ama bende kol çok arıyormuş die duydum.

sen şanslısın cnm o zaman.çalış imkanın varken.gençken biriktirdik biriktirdik.yaşlanınca emekli oluruzen azından rahat ederiz.

evet tatlım aslında işim çok yorucu saatlerinden dolayı bebişimde yoruluyor ama herşey onun için şimdi sigortam var maaşım var güvencem var doğumda sıkıntı çekmeyeceğim kimseye muhtaç olmamak güzel bir duygu kocan bile olsa ben çok uzun zamandan beri çalışıyorum evde sıkılırım zaten a.s hem kocişin askere gittiği dönemde bartındaki ablası bilgisayarı almış gitmiş şimdi onlar laptop almışlar bizde gelirken bilgisayarımızı getirdik kocişimde internet alacak eve doğumdan öncede sıkılmayacağım bol bol yazışırız hihoyyyt:dance:

voles geçmiş olsun aşıyı atlattın hadi.. fazla sevinme kız, benim de dün ne vurulurken ne de sonrasında acımamıştı, ağrımamıştı akşama kadar. ama gece ağrıyo.. böyle kolun şişmiş de ağırlaşmış gibi oluyor ama şişkinlik yok şükür..

volescım aşınımı yaptırdın bende 20. haftamı doldurup yaptırıcam canım bebısıne sende benım kızımdan selam soyleee

slm arkadaşlar nasılsınız..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....

kızlar merhabalar nasılsınızzz opuyorumnanaktan

slm cnm hoşgeldin.

ooo süper olmuş o zaman bizden uzak kalmıcaksın evdeykende.insanın kendi parasını kazanması güzel olmazmı hiç..bende çok sıkılıyorum evde.bakalım hayırlısı belki bir imkan çıkar çalışırım.ama hamileyken evde olduğum için şanslıyım.

canım 2. aşı 30. haftaya kadar yapılıyomuş yani 1 ay öncesi en geç 26. haftaya kadar ilk aşıyı yaptırmak lazımmış...

hoşgeldin canım ben daha aşı falan olmadım 24.hafta dediler banada o yüzden
az kalmış canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah...

hoşgeldin canım mşallah kızımıza oh sende aşıyı atlattın

çok şükür canım darısı sizlere inşallah hiç anlamadım nasıl yaptı kız ne battığını hissettim ne iğnenin çıktığını ... bandaj yapıştırdı direk:)))

ooo çokmuş cnm sonrakileri vurulmasak olmuyormuşmu acaba.bebişler doğmuş olucak zaten.bende gidicem 1 hafta sonra vurulmaya.ama bende kol çok arıyormuş die duydum.

walla canım ben hiçbişey anlamadım yaklaşık 2,5 saat geçti üstünden bişey yok kolumda... ne ağzı ne sızı ne zonklama yaptırmadan önceki gibiyim... ağrı eşiğimmi yükseldi benim hamilelikle acaba kaydirigubbakcemile3 canım çok tatlıdır yoksa...

Eymen İsminin Anlamı

1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan

voles bende nerde bu kız dıyorum ya aŞıya mı gıtÇektın
hande hoŞ geldın senınde bayramın mÜbarek olsun ben hastayım bademcıklerım ŞıŞmıŞ sen nasılsın.
zeynebp hoŞ geldın.

ayy ne güzel. çok sevindim kız. valla bu bebeler çok kısmetli. biz de ilk haberini aldığımızda eşim hiç tahmin edemeyeceğimiz kadar yüksek bir zam almıştı. :) şükürler olsun rabbime..

sağol canım şükür atlattık....oyy tırstım birazz ama inşallah olmaz ya olursada size aynen yarın yazarım...

volescım aşınımı yaptırdın bende 20. haftamı doldurup yaptırıcam canım bebısıne sende benım kızımdan selam soyleee

kankasından slmı ilettim canım tşk etti... hayırlısıyla inşallah sende atlatırsın aşıyı...

slm arkadaşlar nasılsınız..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....

slm canım hoşgelsin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun... nasılsın keyifler nasıl...

ya kızlar şu suda eriyen portakallı falan kalsiyum ilaçları varya meyve suyu gibi onlardan alsak bişi olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…