Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus
Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus
ya kızlar şu suda eriyen portakallı falan kalsiyum ilaçları varya meyve suyu gibi onlardan alsak bişi olurmuki
ben gidince sorcam bakalım belkide yaparlar bana aşı demedi de kontrol için dedi hemşirem ultrasonada bakarız tahlilde yaparız diye :sm_confused:
Kizlar ne asisi bu ben hiç yapmadim doktorda hiç bahsetmedi
hepiniz yapiyosunuz ay merak ettim valla
tetanoz aşısı canım..sen bi saglık ocagına bi git istersen...
demk tetanoz tamam o zaman benim bütün asilarim yapili
ondan istemedi doktor
demk tetanoz tamam o zaman benim bütün asilarim yapili
ondan istemedi doktor
canım geçmiş olsun neyin var geçmişe bakamadım haberim yok çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bize lazımsın... opuyorumnanaktan
5 doz canım.. 1 ay sonra tekrar çağırdı... sonrakini 6 ay sonra yapıcaklarmış... sonra kini 1 sene sonra 1 sene sonra bi tane daha... kafamçokkarıştı
sagolun kızlar ya oyle sevındım kı gectıgı pozısyon daha ust bı pozısyon kendını ıspat edebılırse o pozısyonda kalıcı olur terfı edıyo gıbı bısey oldu yanı melegım sans getırdı bıze opuyorumnanaktan ıns hep boyle kısmetlerıyle gelırler bızlereee zemuszemus
aykızz canım hosgeldın kızımla ben ıyıyz sen nasılsın?
camdankalp onu doktora sormak lazım pzt gıdıcem ben benden erken gıdıcek yoksa ben sorarım warmı bu gunlerde gıdıcek olan bırı
canım drlar demiyor yaptır diye zaten sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı ordan söylüyorlar
hadi gözün aydın canımsonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah....
hamileligimin basinda benden asi karnemi istediler saglik ocaginda
ama yinede bi sorarim
Cinsiyetini öğrenemedik ki bir türlü. Çok hareketliydi maşallah ama göstermedi. Bi ara doktor tam yakalıyorum dedi eliyle kapattı. 5'inde tekrar gel dedi. 8'inde de başka doktora randevum var. İki özel hastaneye aynı bölüm için 3 gün arayla gidebiliyorsam 5'inde inşallah takrar bakacağız. Gidemiyorsam 8'inde. Benim düzenli gittiğim doktor başka hastaneye geçince ortada kalmıştım ya o yüzden düzenim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?