cok tesekkur ederım canlarım
esma gÜle gÜle canım aman sakın has-talanma
kızlar kac tane hastane cıkısı almak lazım ya kımı 3-4 tane dıyo kac tane alacagızz kı
3-4 tane miii. :1shok: ne yapacaz kız o kadar hastane çıkışını. ben 1t tane alıcam. neremize yetmiyo ?????????
kız ne bılım kımdı 3-4 tane lazım olur dıyen valla duydum bırı dedı yaa bencede cok olur demı
adı üstünde hastane çıkışı, doğar doğmaz giydiriliyo ve tabi ki bikaç ay da idare ediyo. ama içndekiler zaten, zıbın, eldiven,önlük, battaniye gibi bişey vs... onlar ayrı ayrı da satılıyo zaten. ve iyi bi hastane çıkışı en az 60-70 tl civarı. bilemiyorum yaniii
hulen bademcİklerİm ŞİŞmİŞ canım allahtan Şİmdİ İyİm sabah Çok kÖtÜydÜm.
bİlgen hastane ÇıkıŞı 1 tane yeter ne 3 4 tanesİ canım ya.
ya kızlar benım bu bebıste hıç tık yok ben doktoramı gıtsem acaba ııce bunaldım kı onceden aradada olsa gıdıklıyodu ya sımdı o da yok
hulen bademcİklerİm ŞİŞmİŞ canım allahtan Şİmdİ İyİm sabah Çok kÖtÜydÜm.
bİlgen hastane ÇıkıŞı 1 tane yeter ne 3 4 tanesİ canım ya.
alemsin yani. 20. haftaya kadar hiç hissetmeyen var. normalmiş. azıcık daha sabret. zeynep ile ikiniz tekmeleri yeyince göreceksiniz gününüzü kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun tatlım. iyi olduğuna sevindim.
ya kızlar benım bu bebıste hıç tık yok ben doktoramı gıtsem acaba ııce bunaldım kı onceden aradada olsa gıdıklıyodu ya sımdı o da yok
* gül suyu ve ayva çekirdeği bi kapta bikaç gün bekletilecek. jöle gibi, krem gibi hal alınca hamileliğin 7. ayı itibariylegöğüs uçlarına haftada bikaç kez sürülecek. bebeği emzirirken çatlamalara ve ağrılara engel oluyor.
* bebek doğar doğmaz şekerli su içirilecek. (sarılık olasını engelliyor)
.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?