2010 Şubat Anneleri

kızlar kac tane hastane cıkısı almak lazım ya kımı 3-4 tane dıyo kac tane alacagızz kı

ya kızlar hepınıze tek tek cvp yazmak istıyom hanı tek tek alıntı yapıpta cvp yazıyonz ya ben onu bılmıyom nasıl yapılıyo:kedi:

ben o hastane cıkısları ılk aylarda cok kullanıslı oluyor dıye duydum bızımde dayımız almıs bı tane ama ben 1-2 tane daha almayı dusunuyorum...

kız ne bılım kımdı 3-4 tane lazım olur dıyen valla duydum bırı dedı yaa bencede cok olur demı

adı üstünde hastane çıkışı, doğar doğmaz giydiriliyo ve tabi ki bikaç ay da idare ediyo. ama içndekiler zaten, zıbın, eldiven,önlük, battaniye gibi bişey vs... onlar ayrı ayrı da satılıyo zaten. ve iyi bi hastane çıkışı en az 60-70 tl civarı. bilemiyorum yaniii

ya kızlar benım bu bebıste hıç tık yok ben doktoramı gıtsem acaba ııce bunaldım kı onceden aradada olsa gıdıklıyodu ya sımdı o da yok

yok be zaten 60-70 verıpte 3-4 tane alamam valla o kadar da degıl aslında dedıgınde mantıklı dısarda hepsi tek tekte satılıyo

hulen bademcıklerım ŞıŞmıŞ canım allahtan Şımdı ıyım sabah Çok kÖtÜydÜm.
bılgen hastane ÇıkıŞı 1 tane yeter ne 3 4 tanesı canım ya.

ya kızlar benım bu bebıste hıç tık yok ben doktoramı gıtsem acaba ııce bunaldım kı onceden aradada olsa gıdıklıyodu ya sımdı o da yok

alemsin yani. 20. haftaya kadar hiç hissetmeyen var. normalmiş. azıcık daha sabret. zeynep ile ikiniz tekmeleri yeyince göreceksiniz gününüzü kaydirigubbakcemile3

hulen bademcİklerİm ŞİŞmİŞ canım allahtan Şİmdİ İyİm sabah Çok kÖtÜydÜm.
bİlgen hastane ÇıkıŞı 1 tane yeter ne 3 4 tanesİ canım ya.

çok geçmiş olsun tatlım. iyi olduğuna sevindim.

alemmiyim normalmiyim bılıyom ama insan takıyo işte

bu arada ben doğum öncesi ve sonrası yaşayabilceğimiz problemleri ve çözüm yollarını araştırıyorum da. arada yazayım buraya. siz de bi kenara not edin. kolay atlatalım, başkalarının zor geçirdiği dönemleri !!!

* gül suyu ve ayva çekirdeği bi kapta bikaç gün bekletilecek. jöle gibi, krem gibi hal alınca hamileliğin 7. ayı itibariylegöğüs uçlarına haftada bikaç kez sürülecek. bebeği emzirirken çatlamalara ve ağrılara engel oluyor.

* bebek doğar doğmaz şekerli su içirilecek. (sarılık olasını engelliyor)

* Doğum yapınca lavman sonrası genelde kabızlık problemi yaşanıyormuş. bunun için de bol bol tereyağı ve bal tüketilecek.

*** sağlık ocaklarında su çiçeği, kızamık ve ishal için bebeğe yapılan aşılar hiç bir işe yaramıyormuş. bebeğin 2. ayından sonra özelde yaptırın. (kuzenimin oğlu aşı olmasına rağmen beynini etkileyecek derecede su çiçeği çıkardı,) tanıdık doktor itirafı. araştırın sizde.

şimdilik bunlar kızlar. devamı gelecekkk..!!!

Canım insan takmadan edemiyor haklısın ama ben daha yei hissetmeye başladım. 20. haftaya kadar hiç yoktu diyebilirim. Bence biraz daha sabret. Benim doktorum bayan, ona sorduğumda ben ilk bebeğimi 22. haftadan sonra hisetmeye başladım merak etme demişti.

Canım bebek sarılığı tamamen kan yapısı ve kimyasal değişm ile ilgiliymiş ve kontrol altında tutulması gerektiği halde çok da korkulaca bir durum değilmiş. Bebeğin anne karnından çıkıpda kendi vücudunun kan retmeye başlasına kadar geçirdiği adaptasyon sürecinde olağan bir durummuş. Sadece bebeği bol bol güneşlendirmek ve sarı renkli kıyafetler giyirmek gerçekten faydalı olabilcek yöntemlermiş.(Sarı renk kan üretimini destekliyormuş.Çok ilginç)

Yani ne yapsak da bebeklerimizi çok büyük ihtimalle sarılık olacak. Ayrıca karaciğeri daha tam faaliyete geçmeyeceğinden şeker zaralı olabilir di düşünüyorum. Bence sadece anne sütü vermek daha mantıklı.

Paylaşımın için sağol sanırım ben şu gül ve ayvayı yapacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…