2010 Şubat Anneleri

kızlar bende cıkıp cıkıp gırıyorum walla... kuzen dızı ızlıyo bende bı orda bı burda zaman olduruyorum... kocısım dısarı cıkarıcakmıs bugun bızı hazırlancam 8 gıbı suslencem puslencemm zemuszemus

süslen anacımyerimseniben bizde düğüne gitcez eşimin arkadaşı evleniyor tabi benim işyerindeki işim biterse neyse bende çıkıyorum artık kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

zeh cım bendede gorunmuyor puanlar sanırım yıne bı degısıklık yapılıyor...
havva cım gezerım tabıı esımın arada boyle dusuncelı tarafı tutuyor sagolsun ewde cok sıkılıyorum bende ıyı gelıyor arada... bayramdan sonra gunde 1 saat yuruyuslere baslatıcam demıstı doktor pzt kontrolum war muhtemelen baslatıcak... sız ne alemdesınız yuruyuslere egzersızlere baslayan warmı dogum ıcın?

hoşbulduk fatoş geçmiş olsun hasta olduğunu okudum geçmişi fazla okamadım. şimdi nasılsın iyimisin

zeh cım bendede gorunmuyor puanlar sanırım yıne bı degısıklık yapılıyor...
havva cım gezerım tabıı esımın arada boyle dusuncelı tarafı tutuyor sagolsun ewde cok sıkılıyorum bende ıyı gelıyor arada... bayramdan sonra gunde 1 saat yuruyuslere baslatıcam demıstı doktor pzt kontrolum war muhtemelen baslatıcak... sız ne alemdesınız yuruyuslere egzersızlere baslayan warmı dogum ıcın?

ben yürüyorum canım yavaş yavaş şimdi başlamak gerekiyo bence.. yanlışım olmasında

bana da doktorum demıstı 5 ayın bıtımıne yakın baslatıcam dıye sımdı 19.haftaya gırdım bayramdan sonra dedı muhtemel yuru dıcek bu gıttıgımde... buralarda da yuruyecek hıcbıyer yokkı napcam bılmem... esıme de kıyamıyorum aksamları yorgun gelıyo adama hadı kalk yuruyelım dıyemıyorum da... :sinifsinif:

selam kızlar yürüyüşe çıkcam gitmeden bi bakıyım dedim

biz bugün kontroldeydık kızımın maşallahı var
ayaklarımdakı şişlik normalmış yalnız haftada 2 kere tansıyonun u ölç dedi dr yüksek çıkarsa tehlıkelıymış birde idrar yolu enfeksıyonu çıktı ilaç verdi bir şikayetım yoktu ama hamışlerde oluyormuş 320 gr ve 21 cm çıktı kızım:nazar:

ayaklarımdakı şişlik normalmış yalnız haftada 2 kere tansıyonun u ölç dedi dr yüksek çıkarsa tehlıkelıymış birde idrar yolu enfeksıyonu çıktı ilaç verdi bir şikayetım yoktu ama hamışlerde oluyormuş 320 gr ve 21 cm çıktı kızım:nazar:

haydin gözün aydın canım masallah kızına

ayy canım benim. maşallah büyümüş. gözün aydın canım.

Back
X