Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende cıkıp cıkıp gırıyorum walla... kuzen dızı ızlıyo bende bı orda bı burda zaman olduruyorum... kocısım dısarı cıkarıcakmıs bugun bızı hazırlancam 8 gıbı suslencem puslencemm zemuszemus
zeh cım bendede gorunmuyor puanlar sanırım yıne bı degısıklık yapılıyor...
havva cım gezerım tabıı esımın arada boyle dusuncelı tarafı tutuyor sagolsun ewde cok sıkılıyorum bende ıyı gelıyor arada... bayramdan sonra gunde 1 saat yuruyuslere baslatıcam demıstı doktor pzt kontrolum war muhtemelen baslatıcak... sız ne alemdesınız yuruyuslere egzersızlere baslayan warmı dogum ıcın?
biz bugün kontroldeydık kızımın maşallahı var
ayaklarımdakı şişlik normalmış yalnız haftada 2 kere tansıyonun u ölç dedi dr yüksek çıkarsa tehlıkelıymış birde idrar yolu enfeksıyonu çıktı ilaç verdi bir şikayetım yoktu ama hamışlerde oluyormuş 320 gr ve 21 cm çıktı kızım![]()
biz bugün kontroldeydık kızımın maşallahı var
ayaklarımdakı şişlik normalmış yalnız haftada 2 kere tansıyonun u ölç dedi dr yüksek çıkarsa tehlıkelıymış birde idrar yolu enfeksıyonu çıktı ilaç verdi bir şikayetım yoktu ama hamışlerde oluyormuş 320 gr ve 21 cm çıktı kızım![]()