2010 Şubat Anneleri

sen nerelerdesin bakiimm. eskisi gibi sık göremiyorum seni satdaşım. lmaz:

nasılsın? herşey yolunda mı?

dikkat et kendine. öpüldün opuyorumnanaktan

iyiyim canım saol benim malum yoğun iş temposu o yüzden gün içinde giremiorum evdede net yok ( arada girebiliorum o zamanda sizler olomuyosunuz.bende oğluşumda iyiyiz çok şükür haftaya görüş günümüz var :) hayırlısıyla inşallah bende çokk öpüyorummm:dance:

günaydın arkadaşlar...
bugün ayrıntılı ultrasona gireceğiz. çok heyecanlıyım. umarım bir olumsuzluk yoktur. kızımın yüzünü görmeyi umuyorum. inşallah gösterir. eşim pozisyonu uygun olmayabilir diyor.usg ye radyolog bakacak o yüzden çok ısrar etme şansım da yok.bana dua edin bir sorun çıkmasın. sevgiler...

ii haberlerle gel canım

hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız biz kocaelide soguk bır sabahla başladık güne iş yerime gelir gelmez hazır corba yaptım içimi ısıtmaya calsıyorum ve galıba grıp oluyorum :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
günaydın canım nasıl oldun

günaydın... hayırlı cumalar..
günaydın canım amin cümlemize hayırlı cumalar

günaydın canım valla sanki bende girip olucam
ayaklarını koru dikkat et ıhlamur felan iç en iy gelen şey ok

2-3 gundur ıhlamurdan baska bırsey ıcmıyoruz esım cok kotu grıptı agır gecırıyor bana yaklasmadı hıc dıkakt ettı ama sonucda aynı evdeyız ınsallah bende agır gecırmem canım ya:bbo:

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Haftayı bitirdik çok şükür bu hafta cumartesi de çalışmıyorum o yüzden mutluyum.

Aman kızlar havalar bi öyle bi böyle herkes dikkat etsin hasta olmamamız lazım.

Denizkızıl kalbini ferah tut çok iyi geçecek çok iyidir meleğin merak etme.

günaydın herkese hayırlı cumalar günümüz güzel geçsin inşallah :Saruboceq:

günaydın hayırlı cumalar canlarım yine yine yeniden bir haftayı daha bitirmenin mutluluğu içinde yazıyorum sizlere.... meleklerimize 1 hafta daha yaklaştık ne mutluu :dance:

kızlar bebişimcinsiyetini ögrendik erkek olacakmış :)

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah.... bir oğluşumuz daha oluyor... bizim topikte tam kafa kafaya gidiyorlar galiba bi gün kızlar önde bir gün erkekler... bence böylesi daha güzel....

maşallah canım gayet iyi çıkmış durumu meleğinin... sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhh :Saruboceq:

iyi akşamlar melek bekcileri :)) hepinize slm nasılsınızzzzz

canımcım nerelerdesin sen ya çok özlettin kendini.... ne güzel konuşuyorduk hergün...

selam kizlar bende ikinci bebegimi insallah subata kolarima alicam benide araqniza alirsansamiz sevinirim

hoşgeldin canım aramıza... ne mutlu sana... kaç haftalık hamişsin canım cinsiyet öğrenebilin mi...

ne mutlu sana canım ahh hayırlısıyla bizde görürüz inşallah meleğimizin yüzünü.. bize daha ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi dr... yapılıcakmı onuda bilmiyorum ama bizim yerimizede bol bol bak meleğine... bakalım kime benziycek sana mı eşine mi kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar şubat anneleri.............................

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.

günaydın... hayırlı cumalar..

günaydın canlarımm.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar..

günaydın herkese hayırlı cumalar günümüz güzel geçsin inşallah :Saruboceq:

sizlerede günaydın canlarım herkesin keyfi yerindedir inşallah.... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…