iyi akşamlar melek bekcileri :)) hepinize slm nasılsınızzzzz
sen nerelerdesin bakiimm. eskisi gibi sık göremiyorum seni satdaşım.lmaz:
nasılsın? herşey yolunda mı?
dikkat et kendine. öpüldün opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar...
bugün ayrıntılı ultrasona gireceğiz. çok heyecanlıyım. umarım bir olumsuzluk yoktur. kızımın yüzünü görmeyi umuyorum. inşallah gösterir. eşim pozisyonu uygun olmayabilir diyor.usg ye radyolog bakacak o yüzden çok ısrar etme şansım da yok.bana dua edin bir sorun çıkmasın. sevgiler...
günaydın canım nasıl oldungünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
günaydın canım amin cümlemize hayırlı cumalargünaydın... hayırlı cumalar..
hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız biz kocaelide soguk bır sabahla başladık güne iş yerime gelir gelmez hazır corba yaptım içimi ısıtmaya calsıyorum ve galıba grıp oluyorum :çok üzgünüm:
hayırlı cumalar şubat anneleri.............................
kızlar bebişimcinsiyetini ögrendik erkek olacakmış :)
biz bugün kontroldeydık kızımın maşallahı var
ayaklarımdakı şişlik normalmış yalnız haftada 2 kere tansıyonun u ölç dedi dr yüksek çıkarsa tehlıkelıymış birde idrar yolu enfeksıyonu çıktı ilaç verdi bir şikayetım yoktu ama hamışlerde oluyormuş 320 gr ve 21 cm çıktı kızım
iyi akşamlar melek bekcileri :)) hepinize slm nasılsınızzzzz
selam kizlar bende ikinci bebegimi insallah subata kolarima alicam benide araqniza alirsansamiz sevinirim
günaydın arkadaşlar...
bugün ayrıntılı ultrasona gireceğiz. çok heyecanlıyım. umarım bir olumsuzluk yoktur. kızımın yüzünü görmeyi umuyorum. inşallah gösterir. eşim pozisyonu uygun olmayabilir diyor.usg ye radyolog bakacak o yüzden çok ısrar etme şansım da yok.bana dua edin bir sorun çıkmasın. sevgiler...
hayırlı cumalar şubat anneleri.............................
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
günaydın... hayırlı cumalar..
hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız biz kocaelide soguk bır sabahla başladık güne iş yerime gelir gelmez hazır corba yaptım içimi ısıtmaya calsıyorum ve galıba grıp oluyorum :çok üzgünüm:
günaydın canlarımm.
Günaydın hayırlı cumalar kızlar..
günaydın herkese hayırlı cumalar günümüz güzel geçsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?