2010 Şubat Anneleri

voles günaydın tatlım Allah neşeni bozmassın opuyorumnanaktan

amin canım bu neşem sizlerden kaynaklanıyo birazda tatlım... sevinçler mutluluklar paylaştıkça çoğalır biliyosun... burda bende sizlerle paylaşıyorum tüm sevinçlerimi... mucukkk Şeniz

ay kızlar benim yumuşum bugün pek hareketli galiba kıpır kıpır bişeyler oluyor hiç bu kadar kuvvetlisini hissetmemiştim hihoyyyt

ay kızlar benim yumuşum bugün pek hareketli galiba kıpır kıpır bişeyler oluyor hiç bu kadar kuvvetlisini hissetmemiştim hihoyyyt

eee mamaları lüp lüp yiyo kasları kemikleri kuvvetleniyo annesi daha bunlar neki ilerde bi tekmeliycek uykumuzdan sıçrıycaz kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine
bende sabahın erken saatinde bi kıpırtıyla uyandım
gecenin 3buçuğunda zaten aç kurt gibi kalktım midem kazınıyo kraker felan yedim yattım benimkide gececi olucak galiba :):ecrin_bebek:

eee mamaları lüp lüp yiyo kasları kemikleri kuvvetleniyo annesi daha bunlar neki ilerde bi tekmeliycek uykumuzdan sıçrıycaz kaydirigubbakcemile3

düşünmesi bile güzelzemuszemus sağlıklı olsunda iyi olsunda beni uyandırsın yeterki orda olduğunu bilmek bile çok güzel eşimde çok hevesli yazık ben hissediyorum ya oda hemen elini koyuyor bende sen daha hissedemessin ilerde diyorum bizde ilk bebeğimizi 2.5 aylıkken kaybettik şimdi bunun gözüne bakıyoruz derler ya öyleyiz aklımız fikrimiz bebeğin doğacağı günde kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın hayırlı bir gün olsun dra gidcekler güzel haberle gelsin hastalar çabucak iyişessin bebeğini hissetmeyenler hissetsin inşallah

günaydın hayırlı Cuma'lar kızlar, geçmişi okuyamadım dün kendimi iyi hissetmiyordum işe gelemedim çok birikmiş.soğuk almışım yine kan ilaçlarından hep sıcak basıyor gece üstüm acık yatıyorum sonunda olacağı buydu.ama iyiyim şimdi çok şükür.Sizler nasılsınız.

Dilek86 hoşgeldin.
CR20012006 oğluşun hayırlı olsun

hayırlısıyla doğar inşallah canım kucağınada alırsın kısmetse... 2 gün önce doğum yapan arkadaşıma diyorum ne hissediyosun... gerçi hala narkozun etkisindeydi biraz ama inanamıyorum benim bebeğimmi şimdi bu diyo.... daha bişey anlayamadım sanki başkasının bebeği gibi diyo... ama 2 gün geçti aynı soruyu bide şimdi sormak lazım.... kaydirigubbakcemile3

günaydın canım çok geçmiş olsun... kızlar ya bende acayip üşüyorum bu kan ilacı falan bende ters mi tepti anlamadım... resmen gece 3 battaniye üst üste ötrüp öyle yatıyorum eşimde sadece nevresimle yatıyo... sabah uyandım kolum dışarda kalmış buz kesmiş... sanki üstüme kar yağıyo...

evet canım ben kesin sevinçten ağlarım bu benim mi diye sorar dururum eminim yerimseniben

mrb arkadaşlar
nasılsınız
uzun zaman oldu girmeyeli bayramdı derken
düğündü derken kaç gündür giremedim nete.

biz çok şükür iyiyiz
siz nasılsınız.

mrb arkadaşlar
nasılsınız
uzun zaman oldu girmeyeli bayramdı derken
düğündü derken kaç gündür giremedim nete.

biz çok şükür iyiyiz
siz nasılsınız.

merhaba canım bizde iyiz bayramı düğünü bitirdin demek benimde kız kardeşimin düğünü var pazar zor bir gün olacak bizde atlatsak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…