2010 Şubat Anneleri

merhaba canım bizde iyiz bayramı düğünü bitirdin demek benimde kız kardeşimin düğünü var pazar zor bir gün olacak bizde atlatsak hayırlısıyla

evet canım çok şükür atlattık.
senini bayagı yakınınmış canım
çok yorma kendini canım.
ay insan nekadar yormayayım desede yoruluyor.
ben birde topuklu ayakkabı giymiştim
acısını bir gün sonra çektim.
çok şükür geçti ama şuan iyiyiz.

bende senin gibiyim canım pek üşüyorumnaniknanik ben donuyorum eşim yanıyor kan ilacı falan fayda etmiyorki ayaklarım falan buz gibi birde bizim burası baya serin oldu bir dünden beri güneş var ama ben işyerinde yine üşüyorum

ben topuklu ayakkabı giymeye cesaret edemiyorum açıkçası yormamda kendimi ama bakalım annem ne yapcak ben evleneli daha 1,5 sene oldu bana alışamadan şimdi kız kardeşim

Gebelık Çızelgesı:)
sat: . . . . . . . . . . . . . . .

Tdt:. . . . . . . . . . . . . . . .

Usg’ye gÖre tdt: . . . . . . . . . . . . . . . .

10- 14 hafta
ense kalınlıĞı ÖlÇÜmÜ
ıkılı test
burun kemıĞı

16– 18 hafta
ultrason ıle anomalı taraması
ÜÇlÜ test

20- 22 hafta
ultrason ıle anomalı taraması
tetanoz aŞısı

24– 28 hafta
ultrason ıle bÜyÜme-gelıŞme ızlemı
tetanoz aŞısı tekrarı
glukoz tarama testı (50 gram )
ogtt (100 gram)

32- 38 hafta
ultrason ıle bÜyÜme-gelıŞme ızlemı
gereĞınde fetal monıtÖr (nst)

39 hafta
fetal monıtÖr
doĞumun planlanması
doĞum, emzırme ve doĞum sonrası ıle ılgılı bılgılendırme

40 hafta
doĞumun planlanması
doĞum, emzırme ve doĞum sonrası ıle ılgılı bılgılendırme

Günaydııınnn..ne zamandır giremiyordum herkes iyidir inşallah.ben de bu arada eko kardiyografiye gittim hiç kıpırdamıyo derken iki haftadır fena tekmeler yiyiyorum bi de ultrasonda ayağı görüyorum yukarı kalkıyo aynı anda hissediyorum çok komik bişey taklalar atıyo falan.kızım olacakmış hayırlısıyla ve ben hala inatla ne kendime ne bebeğime hiçbişey almadım.ayakkabılarım bile çekmiş sanki yaa neyse çok uzatmıyım ben biraz geçmişe bakayım

günaydın kızlar.. ne var ne yok..
benim kız sabahları çok hareketlioluyo maaşallah.. dönüyo tekmeliyo bayılıyorum ona sabahları yaa.. :)

yakın olmak güzel ama genede seninde dediğin gibi evden çıktınmı farklı oluyor gerçi eşim bu konuda anlayışlı sağolsun kısıtlamıyor beni
çok iyi negüzel.

hayırlı olsun kızın canım
ay bende tekmelerini hissetmek istiyorum

birşeyler oluyor karnımd abazen ama tam tekme gibi değil.

günaydın canım gözün aydın

günaydın kızlar.. ne var ne yok..
benim kız sabahları çok hareketlioluyo maaşallah.. dönüyo tekmeliyo bayılıyorum ona sabahları yaa.. :)

günaydın canım
maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…