2010 Şubat Anneleri

Hadı gözünüz aydın canım cok sevındım ...

gozun aydın cok sevındım canım... Allah hep boyle ıyı haberler vermenı nasıp etsın bızlere...

selam kızlaropuyorumnanaktan valla internetin yeni işyerine taşınması yenice oldu dünden beri çatlıyorum sıkıntıdan işten gına geldi artık çabuk yoruluyorum galiba :sm_confused: ben bir geçmişe göz atayım neler var diye sonra gelicem inşallah

Selda58 gözün aydın çok sevindim dualarımız kabul oldu bak.

bende bugün önce kilo -tansiyon kontrolü için sağlık ocağına ordanda kendi dr uma gittim.Sağlık ocağı herşey iyi dei ama boynuma bakıp sende guatır varmı dedi yook giyincede kendi dr una bi sorsana kontrol etsin dedi ve 2 hafta sonra tetenoz aşısı içinçağırdı.Sonra kendi dr uma gittim 3 lü tarama sonuçlarım için süper dedi 15 gün sonra ayrıntılı usg istedi ben zaten devlen hst gün almıştım tam zamanı olmuş oldu.kızımıza baktı herşey normal dedi 2 hafta öçnceki boyu ile aynı 16 cm uzamamış bacak boyu uzun dedi.350 gr olmuş bugün tam 19. haftam.guatırı soruncada baktım normal gözüküyor ama senin yine için rahat etsin dedi test istedi haftaya testleri vereceğim hayırlısı bakalım ne çıkacak.

kızlar bunlar dogum cantasında olması gereken seylermıs... bu ne cok sey boyle ya :hulya:

Kendiniz için

40 haftalık doktor kontrol bilgileriniz ve test sonuçlarınız.
Kalın ve emici pedler.
Yatağınızın altına sermek için yatak koruyucu.
Kızınız olacaksa kırmızı, oğlunuz olacaksa mavi kurdele.
Yedek atlet ve iç çamaşırlar.
Lohusa sutyenleri.
Deodorant.
Sigorta dosyası.
Göğüs pedleri.
Diş fırçası.
Ufak bir ayna.
Diş macunu.
Ağrıyan göğüs uçlarınız için rahatlatıcı jel ve kremler.
Önden açılan pijamalar ve gecelikler.
1 adet lif.
Bol bol çorap.
El ve vücut kremi.
Yelek, hırka gibi üşürseniz kullanabileceğiniz giysiler.
Kitap.
Cımbız.
Terlikleriniz.
Anı defteri.
Kalem.
Tırnak makası.
Makyaj çantası.
Kulak pamuğu
Kamera.
Tarak, toka ve aynanız.
Misafir için çikolata sepeti.
Dudak nemlendiriciniz.
Bol bol kayısı suyu. (Kan yapar, süt yapar.)
Çikolata.
Pamuk.
Törpü.
Islak mendil.
Fotoğraf makinesi.
Temiz havlular.
Sabahlık.
Sabun.
Mendil, kağıt havlu ve peçeteler.
Atıştırmak için yağsız, baharatsız krakerler.

Bebeğiniz için

5–6 adet bütün tulum (Body)
En az 3 çift minik, yumuşak çorap
Başlık
Eldiven
Kirli iç çamaşırı torbası
Bebek mendili
Yelek gibi body üzerine giydireceğiniz giysi
Battaniye
Alt değiştirme örtüsü
Üzerine yatırabileceğiniz bir iki farklı bebek çarşafı veya örtüsü
Salya için omuz örtüsü
Ana kucağı ya da araba koltuğu
Bebek bezi
Saç tarağı
Biberon
Yün patik
Müzikli bir oyuncak
Sıcak su torbası

Eşiniz için gerekenler

Pijama
Terlik
Diş fırçası
İç çamaşırı
Hırka
Tıraş takımı
Deodorant
Çoraplar

anam bunca esyayla ben 1 ay tatıle cıkarım be ya

burcuberrru canım testlerin ii çıkmış gözün aydın guatr testinde temiz çıkar inşallah

canım bende de guart (hıpotıroıd) ve hıpoglısemı war yanı gızlı sekerın bı baska tarzı... ne hastalıklı bırıyım bak sımdı farkettım klava:
sen doktorundan t3,t4 ve tsh degerlerıne baktırmasını ıste. cogu doktor guatr ıcın sadece tsh degerlerıne bakıyor ve 5 senedır guatr tedavısı goren bırı olarak soyluyorum kı sadece tsh yeterlı degıl. t3 ve t4 denen kan degerlerıne de baktırman gerek. bunu rahmetlı annemın doktoru,cerrahpara unı endokronolojı ana bılım dalı baskanı prof. dr.ertugrul bey soylemıstı bana benım ılk guatr oldugumu o anlamıstı ve bana mutlaka sadece tsh ıle sınırlı kalma dedı... sımdı ucune bırden baktırıyorum ben senelerdır...
aklında bulunsun canım merak etme bısıcık olmaz tertemız cıkar sonucun
:CüvCüv:

çok güzel haberler bunlar gözün zydın canım.ya şimdi özele gidiyorum ben kontrole aşımı özelmi yapcak.sağlık ocağımı.21 haftalık olduk bugün.ayın 5.inde dr kontrolüm var sorayım bi druma

arkadaşlar beşik konusunda ne düşünüyorsun
ben tahta beşik istiyorum ama gittiğimiz her yer oyun parklarını öneriyor bende onları pek beğenmiyorum
sizin fikriniz ne

Ben sizlere ne deyim bilmiyorum..
Allah hepinizden razı olsun
hepinize yavrularınızı bağışlasın..kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Herkes arıyor.. Herkes ağlıyor.. Ben hala tepki veremiyorum.. şoktayım.. Bildiğim tekşey dualarımın karşılığı bebeğim oğluşum sıkı sıkı tutundu anasına..
Hepinizi çok seviyorum

fatmacım gozun aydın testın ıyı cıkmıs senınde ne guzel ıyı haberler duyuyoruz bugun boyle

Saol Zeynepcim Allah razı olsun, maşallah diyelim kötü haber almayalım

Gözün aydın seldacım (isminde hüzünlendiriyor beni) Dua edelim birbirimize.

Test sonucun iyi çıkmış bebeğinde iyiymiş, digerleride iyi çıkacak inş. gözünaydın burcucum

ben tahta beşik istiyorum ama gittiğimiz her yer oyun parklarını öneriyor bende onları pek beğenmiyorum
sizin fikriniz ne

benim ilk oglumun beşiği var zaten ama çok büyük ben yatağımın yanına taşıyabileceğim salanabilen rahat bir beşik alıcam yinede 2 yaşına kadar yatabiliyormuş.

Kızlar benim soru gözünüzden kaçtı sanırım, hurmayı şimdiden yemeye başlasak bişey olurmu ekim anneleri yeni yemeye başlamışta kafama takıldı, bileniniz varmı

canım gözün aydınn çok sevindim iyi çıkmasına

sizin fikriniz ne

bende tahta beşik lere özeniyorum herkes parkyatak al dio yada beşik alma dio ama
almasam içimde kalıcak kim ne derse desin kısmetse beşik alıcam inş.

Kızlar benim soru gözünüzden kaçtı sanırım, hurmayı şimdiden yemeye başlasak bişey olurmu ekim anneleri yeni yemeye başlamışta kafama takıldı, bileniniz varmı

doğuma yakın yemek daha iyimiş fatma abla...doğumu kolaylaştırıyomuş ama şimdide yemenin bi sakıncası yokmuş...

sizin fikriniz ne

tatlım bende sepet düüşünüyorum.yaşından sonrada tek kişilik bazam var evimde yanına korkuluk yaptırıp orada yatırmak taraftarıyım.zaten ilk doğduğundan odasını ayırıcam.bu siteye baksanıza bi.fiyatlarda uygun geldi bana.

www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.

kızlar gecelik istemelerinin sebebi doğumdan sonra iç çamaşırı giydirmiyorlar hemen sonda takılıyor bundanda olabilir...

canımı sıkmıyorum bi sorun varmış gibi hissetmiyorum bile ama olsun varsa bi şüphe erken teşhis olsun yaptırıcam testleri istemiş olduğu testler TSH - FT4 -FT3-TT4-TT3- bunları işaretlemiş Zeynepciğim haftaya b12 tesdti yaptırıcam onunla beraber bunlarıda yaptırıcam.Bakalım hakkımda hayırlısı sanada çok geçmiş olsun bu arada bu yaşta ne işlerle uğraşıyoruz Allah beterinden saklasın.sağol bilgilendirmen için bu arada opuyorumnanaktan

benimde kendi dr um özelde.20-21 hafta sağlık ocağında tetenoz aşısı yapılıyor sen daha önce gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmışmıydın?

ben bugün kendi dr uma söyledim sağlık ocagına kayıt yaptırdım ası olucam diye çok hoşuna gitti takip edin tabii böyle şeyler yapılıyorsa bunlar sizin zararınız olmaz yararınızdır yaptır aşını dedi bu sadece doğuma özelde değil doğum sonrası koruyuculuğu bitmiyor ya dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…