Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...
Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...
Selda58 gözün aydın çok sevindim dualarımız kabul oldu bak.
bende bugün önce kilo -tansiyon kontrolü için sağlık ocağına ordanda kendi dr uma gittim.Sağlık ocağı herşey iyi dei ama boynuma bakıp sende guatır varmı dedi yook giyincede kendi dr una bi sorsana kontrol etsin dedi ve 2 hafta sonra tetenoz aşısı içinçağırdı.Sonra kendi dr uma gittim 3 lü tarama sonuçlarım için süper dedi 15 gün sonra ayrıntılı usg istedi ben zaten devlen hst gün almıştım tam zamanı olmuş oldu.kızımıza baktı herşey normal dedi 2 hafta öçnceki boyu ile aynı 16 cm uzamamış bacak boyu uzun dedi.350 gr olmuş bugün tam 19. haftam.guatırı soruncada baktım normal gözüküyor ama senin yine için rahat etsin dedi test istedi haftaya testleri vereceğim hayırlısı bakalım ne çıkacak.
Selda58 gözün aydın çok sevindim dualarımız kabul oldu bak.
bende bugün önce kilo -tansiyon kontrolü için sağlık ocağına ordanda kendi dr uma gittim.Sağlık ocağı herşey iyi dei ama boynuma bakıp sende guatır varmı dedi yook giyincede kendi dr una bi sorsana kontrol etsin dedi ve 2 hafta sonra tetenoz aşısı içinçağırdı.Sonra kendi dr uma gittim 3 lü tarama sonuçlarım için süper dedi 15 gün sonra ayrıntılı usg istedi ben zaten devlen hst gün almıştım tam zamanı olmuş oldu.kızımıza baktı herşey normal dedi 2 hafta öçnceki boyu ile aynı 16 cm uzamamış bacak boyu uzun dedi.350 gr olmuş bugün tam 19. haftam.guatırı soruncada baktım normal gözüküyor ama senin yine için rahat etsin dedi test istedi haftaya testleri vereceğim hayırlısı bakalım ne çıkacak.
arkadaşlar beşik konusunda ne düşünüyorsun
ben tahta beşik istiyorum ama gittiğimiz her yer oyun parklarını öneriyor bende onları pek beğenmiyorum
sizin fikriniz ne
fatmacım gozun aydın testın ıyı cıkmıs senınde ne guzel ıyı haberler duyuyoruz bugun boyle
ben tahta beşik istiyorum ama gittiğimiz her yer oyun parklarını öneriyor bende onları pek beğenmiyorum
sizin fikriniz ne
canım gözün aydınn çok sevindim iyi çıkmasınaDualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...
sizin fikriniz ne
Kızlar benim soru gözünüzden kaçtı sanırım, hurmayı şimdiden yemeye başlasak bişey olurmu ekim anneleri yeni yemeye başlamışta kafama takıldı, bileniniz varmı
Kızlar benim soru gözünüzden kaçtı sanırım, hurmayı şimdiden yemeye başlasak bişey olurmu ekim anneleri yeni yemeye başlamışta kafama takıldı, bileniniz varmı
sizin fikriniz ne
kızlar gecelik istemelerinin sebebi doğumdan sonra iç çamaşırı giydirmiyorlar hemen sonda takılıyor bundanda olabilir...
canım bende de guart (hıpotıroıd) ve hıpoglısemı war yanı gızlı sekerın bı baska tarzı... ne hastalıklı bırıyım bak sımdı farkettımklava:
sen doktorundan t3,t4 ve tsh degerlerıne baktırmasını ıste. cogu doktor guatr ıcın sadece tsh degerlerıne bakıyor ve 5 senedır guatr tedavısı goren bırı olarak soyluyorum kı sadece tsh yeterlı degıl. t3 ve t4 denen kan degerlerıne de baktırman gerek. bunu rahmetlı annemın doktoru,cerrahpara unı endokronolojı ana bılım dalı baskanı prof. dr.ertugrul bey soylemıstı bana benım ılk guatr oldugumu o anlamıstı ve bana mutlaka sadece tsh ıle sınırlı kalma dedı... sımdı ucune bırden baktırıyorum ben senelerdır...
aklında bulunsun canım merak etme bısıcık olmaz tertemız cıkar sonucun
:CüvCüv:
çok güzel haberler bunlar gözün zydın canım.ya şimdi özele gidiyorum ben kontrole aşımı özelmi yapcak.sağlık ocağımı.21 haftalık olduk bugün.ayın 5.inde dr kontrolüm var sorayım bi druma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?