dün internette bir yerde rastladım.. makyaj zararlı diye.. içeriğinde kurşun varmış bebeğe geçiyormuş yazıyordu.. yakınlarda işe başlayacağım inşallah, çok sıkıntı olacak o zamankafamçokkarıştı
ya bana da fenalik gelcek yakinda onu yapma bunu yapma, sikayet etmiyorum yanlis anlasilmasin ama surekli kisitlanmak da hos degil, kova burcu olarak pek sikintiya gelemem, kurallar beni cok bogar..yandin diyor annemde bir kova da sen yetistir de goreyim seni diyor. kaydirigubbakcemile
ben druma sormustum lazer yapilabilir mi diye..cok kendini kasma demisti ilk 3 ayi atlattiktan sonra direk kanina karismayan seyin bebege zarari yoktur dedi..hamileyken elbette iyi, guzel hissetmemiz lazim kendimizi..gerci ben cok nadir yaparim..
canım hoşgeldin aramıza..Allah tamamına erdirsin inş.
sırnaşık şey canım ben de eymen isimini beğenmiştim ama aynı benim eşim de dalga geçti. ne o hiimen ,batmen gibi dedi, arkadaşları dalga geçer dedi..o diyene kadar hiç aklıma gelmemişti.. ama yine de güzel isim bence..
zaten hiç yapmam, şimdi yüz temizleyicilerimi bile kullanmıyorum..
:roflol: ay bende cok guldum simdi..benimkinin okadari aklina gelmemisti,hiiman bayilirdim valla kucukken..