2010 Şubat Anneleri

iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz kızlar Şeniz

:gitme::gitme::gitme:

bencede valla şanslısınız gerçi bizde şanslıyız ama aynı yerde sıkılıyo insan yani ben şahsıma konuşayım keşke gelebilsek ama çok uzak ben isterdim tanışırdık hemmm

evet haklısın..keşke..tanışırdık böylece...

papatyacım teflifin için sağolasın canım. bizimkiler de memleketten benim yanıma taşındırlar 2 ay önce. bizim de bi kapı kapanmış oldu, hem de benim için burada gurbet olayı bitmiş oldu :) bu sene olmaz artık da, bakarsın seneye çalarız kapını..:) benim oğlanla senin kıza da beşik kertmesi yaparız, arada 1 hafta var gibi görünüyo..:)

ayy ben de hepinizi kayseriye beklerim, yolunuz düşerse seve seve misafir ederim. bizim de denizimiz yok ama, kışın kayağımız var. erciyeste sucuk-ekmek harika oluyor..

voles'cim resimdeki benim yeğenim..oğluşuma papatyanın kızını alcam, şimdi karar verdim gari :) bakalım verirse o da.. çook altın falan istemez inş :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bendeeeeeee verdim gitti.senden iyisinimi bulucagım.kayserili bir sürü arkadaşlarımız var onlarda hep çagının bir türlü nasip olmadı görmek.hep bize geldikleri içinkaydirigubbakcemile3
seneye iyi olur damadıda görmüş olurduk:smiley-cool:

kopyaladım balım

ben bi türlü anlamadım ne yaptıgınızı.eee sanamı özel bizdemi yararlanacagız.bilmedigim için cahilligime verin..

yok canım bana özel değil listemiz artık birinci sayfada olcak durumunda değişiklik olan birinci sayfadaki listeye ekliycek yani isteyen istediği zaman görcek listemizi ve kim ne durumda böyle daha kolay olur diye düşündük canım ocak annelerininde böyle liste ilk sayfada

hımmmm. ne ka guzel düşünmüşsünalkisalkisalkis

hımmm ben baktım güzel olmuş.bide bişey soracagım biz burudanda degişiklik yapabilirmiyizki..

EVET süper olur ben tek tek sayfalara bakıyordum liste nerde diye merak ettiğim birsey olunca

kIZLAR İLK SAYFAYA KOYDUM LİSTENİZİİ hayırlı olsun :lepi::dance::dance:

sağol canımmm ellerine sağlık.

hımmmm. ne ka guzel düşünmüşsünalkisalkisalkis

ya süper olmuş bu liste gerçi benim bilgilerim yok ama

sağolun kızlar kolaylık olur yapabliyasak ben daldım unuttum biz balımın yazısını ilk sayfada düzeltebiliyomuyuz acaba neyse bi bilene danışalım olmuyodu yanlış hatırlamıyosam ama( neyse b soralım hevesimiz yarıda kaldı galiba(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…