hoşgeldin
gözün aydın gördün bebeğini canım
maşallah ona Allah nazardan saklasın
inş. 15 gün sonra test sonucları iyi çıkar cinsiyetinide görürsünüz
canım gozun aydın ınsallah ogrenırsın cınsıyetınıde ve 3 lu testın de temız cıkar umarım
kızlar ben geldim
bebiş gayet sağlıklı secde pozisyonundaydı kımıldamadı bile 15 gün sonra tekrar gidicez 3 lü test yapacak dr. hemde cinsiyeti belli olur dedi bakalım çok heveslenmıştım ama göstermedi yaramaz...
canım bana 2liyi 12+4te yapıyor doktor
sen üçlüye geçmişsin
ayyyy fenalaştım iyice ben
Çok üzgünüm çoook
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın hoşçakalın..
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın hoşçakalın..
yarencim maşallahh 4 aya gireceksin çok kilo almamışın negüzel.
iştahın nasıl canım.
size birde meyvesuyu ve asitli içecek olayını sorayım içiyormusunuz.
kızlar ben geldim
bebiş gayet sağlıklı secde pozisyonundaydı kımıldamadı bile 15 gün sonra tekrar gidicez 3 lü test yapacak dr. hemde cinsiyeti belli olur dedi bakalım çok heveslenmıştım ama göstermedi yaramaz...
çok güzel şeyler varrr
ben başladım valla kendimi iyi hissediyorsam bebeğime birşeyler alayım diyorum.kötü hissedincede bebeğime birşeyler alayımda belki iyi hissederim diyorum .şaka maka çaktırmadan başladım ama tulum corap-önlük bayağı aldım.zemzem suyu için biberonu unutmuştuk onuda dün aldım
bi ara resimlerini çekip ekliycem
benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)
ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?