2010 Şubat Anneleri

canım bana 2liyi 12+4te yapıyor doktor
sen üçlüye geçmişsin
ayyyy fenalaştım iyice ben
Çok üzgünüm çoook

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın hoşçakalın..

canım bana 2liyi 12+4te yapıyor doktor
sen üçlüye geçmişsin
ayyyy fenalaştım iyice ben
Çok üzgünüm çoook

bazı doktorlar ikili test yapmıyorlar benim 3 arkadaşım hamile 2li test ne ya diolar hepside 16 ahftada 3lü test yapılmış okadar benim gittiğim devlet hastanesindee öle sanırım

ben hiç kilo alamadım hala ve doğru düzgün yemek yiyemiyorum
en kötüsü de sürekli tansiyonum düşük ve halsizim

kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum birazdan çıkıcam hafta sonu giremiyorum hepiniz kocaman öpüyorumm kib. opuyorumnanaktan

çok güzel şeyler varrr

ben başladım valla kendimi iyi hissediyorsam bebeğime birşeyler alayım diyorum.kötü hissedincede bebeğime birşeyler alayımda belki iyi hissederim diyorum .şaka maka çaktırmadan başladım ama tulum corap-önlük bayağı aldım.zemzem suyu için biberonu unutmuştuk onuda dün aldım

bi ara resimlerini çekip ekliycem

yarencim maşallahh 4 aya gireceksin çok kilo almamışın negüzel.
iştahın nasıl canım.

evet canım.. iştahım 3. ay bitene kadar pek yoktu ama şimdilerde iyi gibi..

size birde meyvesuyu ve asitli içecek olayını sorayım içiyormusunuz.

3. aya kadar içmiyordum ama şimdi içmeye başladım. meyvesuyunu içiyorum, şirkette yemekte de ayran yoksa, mecbur kalırsam fanta içiyorum bazen.

ayy hoşgeldin şekerim. ne güzel bebişini gördün.. benim oğluşum da secde pozisyonundaydı.. ama biz öğrendik.. seninki de mi oğlan acep :uhm:

burcucum zemzem suyunu ilk doğduğunda mı vereceksin..ben tam hatırlayamıyorum ama ilk doğduğunda mı ne bebeğe veriliyomuş da bişey oluyomuş... ayy sen biliyosan sen söylesene, hatırlamış olayım hem.

Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.

Artan kan hacmi büyüyen bebeğinizin ihtiyaçlarının karşaılanması açısından önemlidir. Bu nedenle kalbiniz daha çok çalışır. Kalbi "sağlam" olan anne adaylarında kalbin daha fazla çalışması bir problem yaratmaz.

Yaren evet canım ilk doğduğunda hemşire bebeğin eşyalarını almaya gelince suyuda hazırlıyorsun anne sütünden de önce veriyorsun.birşey oluyormu bilmiyorum valla ama ben inaçlarım doğrultusunda vericem canım.1 damla bil olsun verdiriricem

evet canım bende 2 yıl önce falan bi arkadaşımda gördüm bana çok mantıklı geldi Allah kısmet ederse bende vermeyi çok istiyorum.

iyi akşamlar Şeniz öpüldün bebeğini de öp yada o kadar eğilemezsin okşasanda olur:)

benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)

benim de hala hafiften bulaniyor ama dun de arkadaslar basi agriyanin oglu olur demislerdi basim da agriyor... hihoyyyt bakalim artik usg de ogrenicez artik

cnm benim deyuzumde kirmizi nokta halinde seyler cikmaya basladi arada cogaliyor anlamadim tam olarak..sanki kan noktalari gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…