2010 Şubat Anneleri

ya işte diyoum ya birşey olacağından değil yada ne oluyor bende bilmiyorum ama dünyaya geldiğinde ilk zemzem suyu verilmesi bana çok hoş geldi çok tutucu falan da değiliimdir ama bu fikir bana çok hoş geldi

geceleri ben cok rahatsiz oluyorum nefes alirken.birde cok az bir sekilde her gece kaniyor burnum..vucudumdaki kan oraninin arttigi icin oldugunu tahmin ediyordum zaten, birde bas agrisi yapti 3, 4 gundur bende.

birde fenalik basiyor arada bana buz gibi soguk olmasina ragmen t-shirtlerle terliklerle disari cikiyorum.. annem duysa keser beni klava:

Son düzenleme:
Çocuğun ağzı tatlı olsun, kısmetli olsun diye ağzı ya balla ya da zemzem suyu ile açılır. Sonra annesi memesini yıkayarak sütünü verir. Sütünü hemen verir ki, çabuk sütü gelsin.

merhaba arkadaşlar, tüm mesajları okuyamadım ama bana cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle...dr.umuzdan geldik...ikili testimiz normalmiş ve su azlığım problemim şimdilik çözüldü suyumuz artmış bu tamamen su içmeye bağlıymış ben biraz boşvermiştim de...onun dışında bebiş çok hareketliydi çok hoş bir ilk deneyim oldu benim için...veee dr.umuz tam kesin olmamakla beraber kız olabileceğini söyledi...çok emin değilim dedi, ben yine sormadım kendisi söyledi, göremiyorum çünkü erkek belirtileri dedi,diğer kontrollerini geçen haftakileri yapabildiği kadar tekrarladı,ama pek durmadığı için cinsiyetini çok kesin demedi...eşim hemen gel pembe bişi alalım dedi, ben yok dedim, çünkü biz her dr. kontrolümüz sonrası ufak ufak alışverişe başlamıştık hayırlısı ise giymek,kullanmak nasip etsin allahım, bekleyemiyoruz yani...:kedi:ama bu sefer dur dedim 4 eylül de bir sonraki kontrolümüz var onu sabırsızlıkla bekliyorum...herkese iyi haftasonları diliyorum...alkisalkisalkis

gözün aydın sonuçların temiz çıkmış.inaşşah heves edip aldıklarınızı hepsini ağız tadıyla girdirirsin.

ne güzel canım herşey yolunda gözün aydınalkisalkisalkis

bazı doktorlar ikili test yapmıyorlar benim 3 arkadaşım hamile 2li test ne ya diolar hepside 16 ahftada 3lü test yapılmış okadar benim gittiğim devlet hastanesindee öle sanırım

bugun fena takıntılı oldum galiba kilo kaybı o bu derken birde testim olmayınca
herkes atllattı neredeyse
çok az kişi kaldık
hayırlısıyla bizde atlatsak şu testi
allahım sen yardım et

tebrikler canım çok sevindim testin iyi çıkmasına
hadi bakalım bir kızımız daha oluyor
kızlar ataga kalktı
maaşallah

dr. bana daha önceden 2 li testten bahsetmediği için geç kalmışım 5-10 gün önce gitmem gerekiyormuş o yüzden şimdi 3 lü test yapacak..

anladım canım ben korkak oldum ya meraklanıyorum acaba benim doktorda mı var birşey
birde topikte en sonlara kaldım telaşlanıyorum

kafamçokkarıştı

selamunaleykum kızlar,bugun doktora gıttım.Bebısımıze erkege benzıyor dedı ama her zamankı gıbı kesın bısey yok.gamyoncuiremsu hayırlısı olsun tabıı:CüvCüv:

ewet canım bu pazartesi yapılcak inşallah bi hayırlısyla atlatsak..

mrb amniyosentezi niçin yaptırıyorsun acaba??

dr benden de istedi (11+5) ikilide ense kalınlığı normal çıktı (0,9) fakat kan tahlili yüksek çıktı bende başka bi dr gittim (12+6) ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı ama bu dr kan tahlili bile istemedi gerek görmedi bende ısrar etmedim bu testlerin güvenilirliği konusunda da emin değilim zaten sadece ihtimaller üzerindeler keşke ilkini de yaptırmasaydım diyorum...

ıyi akşamlar arkadaşlar 15 günlük aradan sonra yine buradayım, herşey yolunda çok şükür sadece başım çok agrımaya başladı,

sizler nasılsınız, geçmişi okuyamadım inş. kötü birşey yoktur.

13-14 hafta olan arkadaşlar yemek yapmakla mutfakla aranız nasıl ben birdaha mutfağa giremem gibime geliyor 3 aydır annemde yemek yiyoruz.mutfak bile bana kokuyor gibi geliyor yemek yapmayı düşünemiyorum.

Benim mide bulantılarım normalden az oldu ama ne zaman mutfağa girsem yeniden tetikleniyor. yemek yapmaya karşı alerjim başladı :kedi:

educa cok sevindim temiz çıkmasına. ben de bu akşam ikili test sonucumu dr uma gösterdim benimkiler de temiz 1 ay sonraya gel dedi.

benim de bu aralar başım çok ağrıyor bu haftalara özgü tipik birşey olmasın.. önceki mesajlarda da bas agrısından yakınanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…