evet canım bende 2 yıl önce falan bi arkadaşımda gördüm bana çok mantıklı geldi Allah kısmet ederse bende vermeyi çok istiyorum.
ya işte diyoum ya birşey olacağından değil yada ne oluyor bende bilmiyorum ama dünyaya geldiğinde ilk zemzem suyu verilmesi bana çok hoş geldi çok tutucu falan da değiliimdir ama bu fikir bana çok hoş geldi
Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.
Artan kan hacmi büyüyen bebeğinizin ihtiyaçlarının karşaılanması açısından önemlidir. Bu nedenle kalbiniz daha çok çalışır. Kalbi "sağlam" olan anne adaylarında kalbin daha fazla çalışması bir problem yaratmaz.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kocamanındannn Şeniz
merhaba arkadaşlar, tüm mesajları okuyamadım ama bana cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle...dr.umuzdan geldik...ikili testimiz normalmiş ve su azlığım problemim şimdilik çözüldü suyumuz artmış bu tamamen su içmeye bağlıymış ben biraz boşvermiştim de...onun dışında bebiş çok hareketliydi çok hoş bir ilk deneyim oldu benim için...veee dr.umuz tam kesin olmamakla beraber kız olabileceğini söyledi...çok emin değilim dedi, ben yine sormadım kendisi söyledi, göremiyorum çünkü erkek belirtileri dedi,diğer kontrollerini geçen haftakileri yapabildiği kadar tekrarladı,ama pek durmadığı için cinsiyetini çok kesin demedi...eşim hemen gel pembe bişi alalım dedi, ben yok dedim, çünkü biz her dr. kontrolümüz sonrası ufak ufak alışverişe başlamıştık hayırlısı ise giymek,kullanmak nasip etsin allahım, bekleyemiyoruz yani...:kedi:ama bu sefer dur dedim 4 eylül de bir sonraki kontrolümüz var onu sabırsızlıkla bekliyorum...herkese iyi haftasonları diliyorum...alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar, tüm mesajları okuyamadım ama bana cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle...dr.umuzdan geldik...ikili testimiz normalmiş ve su azlığım problemim şimdilik çözüldü suyumuz artmış bu tamamen su içmeye bağlıymış ben biraz boşvermiştim de...onun dışında bebiş çok hareketliydi çok hoş bir ilk deneyim oldu benim için...veee dr.umuz tam kesin olmamakla beraber kız olabileceğini söyledi...çok emin değilim dedi, ben yine sormadım kendisi söyledi, göremiyorum çünkü erkek belirtileri dedi,diğer kontrollerini geçen haftakileri yapabildiği kadar tekrarladı,ama pek durmadığı için cinsiyetini çok kesin demedi...eşim hemen gel pembe bişi alalım dedi, ben yok dedim, çünkü biz her dr. kontrolümüz sonrası ufak ufak alışverişe başlamıştık hayırlısı ise giymek,kullanmak nasip etsin allahım, bekleyemiyoruz yani...:kedi:ama bu sefer dur dedim 4 eylül de bir sonraki kontrolümüz var onu sabırsızlıkla bekliyorum...herkese iyi haftasonları diliyorum...alkisalkisalkis
canım bana 2liyi 12+4te yapıyor doktor
sen üçlüye geçmişsin
ayyyy fenalaştım iyice ben
Çok üzgünüm çoook
Çocuğun ağzı tatlı olsun, kısmetli olsun diye ağzı ya balla ya da zemzem suyu ile açılır. Sonra annesi memesini yıkayarak sütünü verir. Sütünü hemen verir ki, çabuk sütü gelsin.
dr. bana daha önceden 2 li testten bahsetmediği için geç kalmışım 5-10 gün önce gitmem gerekiyormuş o yüzden şimdi 3 lü test yapacak..
bazı doktorlar ikili test yapmıyorlar benim 3 arkadaşım hamile 2li test ne ya diolar hepside 16 ahftada 3lü test yapılmış okadar benim gittiğim devlet hastanesindee öle sanırım
merhaba arkadaşlar, tüm mesajları okuyamadım ama bana cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim öncelikle...dr.umuzdan geldik...ikili testimiz normalmiş ve su azlığım problemim şimdilik çözül suyumuz artmış bu tamamen su içmeye bağlıymış ben biraz boşvermiştim de...onun dışında bebiş çok hareketliydi çok hoş bir ilk deneyim oldu benim için...veee dr.umuz tam kesin olmamakla beraber kız olabileceğini söyledi...çok emin değilim dedi, ben yine sormadım kendisi söyledi, göremiyorum çünkü erkek belirtileri dedi,diğer kontrollerini geçen haftakileri yapabildiği kadar tekrarladı,ama pek durmadığı için cinsiyetini çok kesin demedi...eşim hemen gel pembe bişi alalım dedi, ben yok dedim, çünkü biz her dr. kontrolümüz sonrası ufak ufak alışverişe başlamıştık hayırlısı ise giymek,kullanmak nasip etsin allahım, bekleyemiyoruz yani...:kedi:ama bu sefer dur dedim 4 eylül de bir sonraki kontrolümüz var onu sabırsızlıkla bekliyorum...herkese iyi haftasonları diliyorum...alkisalkisalkis
dr. bana daha önceden 2 li testten bahsetmediği için geç kalmışım 5-10 gün önce gitmem gerekiyormuş o yüzden şimdi 3 lü test yapacak..
ewet canım bu pazartesi yapılcak inşallah bi hayırlısyla atlatsak..
13-14 hafta olan arkadaşlar yemek yapmakla mutfakla aranız nasıl ben birdaha mutfağa giremem gibime geliyor 3 aydır annemde yemek yiyoruz.mutfak bile bana kokuyor gibi geliyor yemek yapmayı düşünemiyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar 15 günlük aradan sonra yine buradayım, herşey yolunda çok şükür sadece başım çok agrımaya başladı,
sizler nasılsınız, geçmişi okuyamadım inş. kötü birşey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?