Ama aile hekimim(sağlık ocağındaki) beni neden çağırdı o zaman yaa:uhm: Bak şimdi içime kurt düşürdün kendi doktorumu bi arayım sorayım yeniden onun haberi yok aşı olacağımdan.
kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..
inşallah öğrenirsin canım benim hadi ii haberlerle gel.
ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canım
canım süpersin ya yol canım sonrada fırına ver afiyetle ye tavuk gibi.kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ayy cok gecmıs olsun tatlım yaaa ucuz atlatmıssınız :1shok:
hadı gozun aydın dıgerlerıde ıyı gelır ınsallah
ay canım çok geçmiş olsun.sonuç içinde gözün aydın canımQUOTE]
Cok saolun kızlar sormayın gorunmez kaza iste. ama esim de bana kendini acındırıyor. senin corabın yatagın altına girmisti alamazsın diye alıyım derken oldu bak diye ..:sinifsinif:
Cok saolun kızlar sormayın gorunmez kaza iste. ama esim de bana kendini acındırıyor. senin corabın yatagın altına girmisti alamazsın diye alıyım derken oldu bak diye ..:sinifsinif:
:teselli:gecmiş olsun
iyiz canım sen nerdesin bakım bugün yazdım hatta bu kız nerde diye sen nasılsın iymisin bebiş zeynep nasıl
hehe azcık da onla ılgılen naz yapıyo sana sırnaşık şey
ay bi teyze geldi şimdi neyin olcak dedi kızım olacak dedim:1rolleyes:
oda demez mi e dur daha kızın olcaksa kıçın semer gibi olcak diye:1shok:
canım kandil için babamlardaydım işte anca geldik....sagol...
sinem
geçmiş olsun.aman dikkat et kendine
hehe azcık da onla ılgılen naz yapıyo sana sırnaşık şey
zeynepcim sorma yaw simdiden oglunu kıskanmaya basladı beni ihmal ediyosun diye naz yapıyor :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bi teyze geldi şimdi neyin olcak dedi kızım olacak dedim:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ay o ne demek kı:uhm::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?