:roflol::roflol::roflol: tezeme bak yaaa. Allah iyidelikafaduldenliğini versin
ay bi teyze geldi şimdi neyin olcak dedi kızım olacak dedim:1rolleyes:
oda demez mi e dur daha kızın olcaksa kıçın semer gibi olcak diye:1shok:
sagol canımçok güzelmiş çok bğendim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya kızlar peki gerçekten genişledimi sizinki?benim sadece karnım var kalçalarım hiç büyümedi birtek göğüs ve göbek.kayınvaldemde diyorki senin hiç kızın olucakmış gibi değil dior.hatta etrafımdaki herkes öle dio oğlanmı diolar.acaba sonradanmı genişlio.
ya kızlar peki gerçekten genişledimi sizinki?benim sadece karnım var kalçalarım hiç büyümedi birtek göğüs ve göbek.kayınvaldemde diyorki senin hiç kızın olucakmış gibi değil dior.hatta etrafımdaki herkes öle dio oğlanmı diolar.acaba sonradanmı genişlio.
bendede sadece gobek ve goguste buyume war... :CüvCüv:
bendede sadece gobek ve goguste buyume war... :CüvCüv:
KIZLAR ARKADAŞIMIN 2Lİ TEST SONUCUNDA İKİLİ TEST 1:121 CUT OFF DEGERİNİN ÜZERİNDE DİYOR
DOKTOR RİSKLİ ÇIKTI DEMİŞ
2Lİ TESTİ PROBLEMLİ OLAN ARLADAŞLAR VARDI
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA
BİRDE SENİN DEGER NASILDI?
AYY NASIL AGLIYOR İÇİM PARÇALANDI YA :sinifsinif:
KIZLAR ARKADAŞIMIN 2Lİ TEST SONUCUNDA İKİLİ TEST 1:121 CUT OFF DEGERİNİN ÜZERİNDE DİYOR
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA
kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA
FATOŞCUM MESELA SEN
DOKTOR NE ÖNERDİ SANA
demekki alakası yok benim bir ark.erkek bebek dünyaya getirdi acayip büyüdü kalçası.bence bunlar herkese göre değişio.bazı kişilerde tutuo.ama belli dee olmaz belki teyzenin dediği gibi oluruz ilerliyen zamanlardakaydirigubbakcemile3
Canım ya geçmiş olsun. Görünmez kaza işte
Bak güzel haber getirmiş size kötü başlayan gün
Yapmayın arkadaşlar Benimki zaten geniş ya hu....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Canım geçmiş olsun. Akşam dinledim uzman tv de. Bu gibi sonuçlar amniyosenteze bile gerek kalmadan iyi haberlerle sonuçlanıyo. Uzman tv de anne karnında gelişim diye aratıp 4. aya bakın.
benimde kızım olacak Aryaacığım ama bende senin gibiyim sadece göğüs ve böbek çıktı biraz kalçada birşey yok amann olmasında zaten basenlerim vardı kalçamda küçük sayılmaz birde onun stresine girmiyeyim.ama göğüs aramda ani bi ağrı oldu yaa kalbim var göğsüm sıkıştı yada sütyenler artık sıkıyor umarım sütyen dendir.
canım bana valla değer sölemedi sadece 4 grafik vardı 1 i riskli çıktı dedi.4 lü yapacam dedi ben 3lüde yaptırdım 3lüm temzi çıktı şükür ondan sonra başka bişeye gerek yok dedi 3 lü ve 4lüde riskli çıksaydı amniosentez yapacaktı ama ben 3 lü temiz çıknca 4 lü yaptırmadım.allah yardımcısı olsun ben onu çok ii anlıyorum bende az ağlamadım size sölemedim ama hele 3lünün sonucunu alacağım gün inşallah onunda 3lüsü temzi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?