günaydın kızlarrrr herkes iyi okuduğum kadarıyla allah bozmasın keyfinizi inşallahhh... hafta sonunu getirdik yine bu zamanı anlamıyorum ben ya... gün içinde dk.ları sayıyorum ama bi bakıyorum hafta sonu gelmiş... hızlımı akıyo yoksa yavaş mı ilerliyo bilemedim...... :uhm:
canım hayırlısı olsun ya ama bende böyle şeylere tahammül edemiyorum işte.. bazı dr. lar sorumsuz mu oluyo diyim walla bilmiyorum.. perş günü ark. uğradı 9 aylık hamile demiştim.. çatı muayenesine gidecekti..kendi dr. izinde olduğu için 2 haftadır dr. yönlerdirdiği başka dr. gidiyo aynı hastanede.. neyse gittiğinde dr. doğumdaymış o sabah hem normal doğum hemde sezeryan yapmış neyse iş uzayınca randevularda kaymış tabi... benim arkadaş 1 saatten fazla beklemiş orda sıra kendine geldiğinde dr. muayene etmemiş bunu haftaya kendi dr. un muayene etsin demiş.. 1 hafta önce kendi çağırıyo buna rağmen etmemiş... ya böyle bi sorumsuzluk olabilir mi... her an doğurabilir kız ve yolluyo... kendini bi halt zanneden dr.lara sinir oluyorum sinir....

klava:

klava:

klava:
canım bende folik içerken öyle oluyodum ama çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum şu an ilaçları içerken... foliğin kokusu benide mahfediyodu.. çantamı açtığım an onun kokusunu alıyodum öfffff pöffff diye diyede içiyodum.. dr.una bi sor alternatif bi hap varsa onu versin canım... ben şu an elevit ve ferrum fort kullanıyorum...