2010 Şubat Anneleri

bugün bebeğimmin oyun halısı geldi teyzeleri..
internetten aldık. 50 küsüre. çok güzel kocaman...

fotograf makinamın bilgisayara bağlantı kablosunu bulamıyorum yoksa daha neler çekip size gösterecem de...

cok tatlı tatlım halin bende istiyorum hosuma gidiyor boyle oyuncaklar bebis icin gule gule kulansin bebisin cnm

Kızlar ya bir şişti ayaklarım sormayın. Hala iş yerindeyim 1 saat sonra falan gidicem eve gidip ayaklarımı dikmek istiyorum öldüm valla:bbo: Benim çok yürüdüğümde ve çok sarkıttığımda çok şişiyor sizin de oluyor mu? Bi de akşamları karnım 6 aylık oluyo:kedi:

teşekkür ederim canlarım daha güzelleri sizin bebişlerin olsun...
tavşancığın kuyruğuna birşeyler koymuşlar ses ıkıyor o da çok ilgisini ekecektir opuyorumnanaktan

Kızlar ya bir şişti ayaklarım sormayın. Hala iş yerindeyim 1 saat sonra falan gidicem eve gidip ayaklarımı dikmek istiyorum öldüm valla:bbo: Benim çok yürüdüğümde ve çok sarkıttığımda çok şişiyor sizin de oluyor mu? Bi de akşamları karnım 6 aylık oluyo:kedi:

benim karnım da çok şişiyor canım. gaz oluyor midemde daralıyorum nefes alamıyorum.
ay canım bu saate kadar nasıl çalışıyorsun :1ninca: hem de şu hamile halinle. Allah yardımcın olsun

tatlım bende cok yuruyunce benim kilerce cok sisiyo agriyo boyle altindan ates cikiyo sanki eve gidince dık biraz allah yardimcin olsun

Valla sormayın önceden hiç etkilemezdi gece gündüz çalışırdım ama şimdi zor geliyor. ış yerinden erken çıksam da evde çalışıyorum akşamları ama tabi evde yine daha rahat oluyor. Ay şu doğum zamanı gelse de izne çıkıp keyfini sürsem yaa:kahve:

kızlar ben bi pogca hamuru karip geliyorum basah icin esime bogca yapcam hemen gelicem acık bilgisayar sakin kacmayın bır yere

Selam Kurbis ve hoşçakal:) Ben eve gidiyorum artık. Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar şimdiden

kızlar benim iki kumam var
bilgisayar benim ilk kumam uyku da benim ikinci kumam. son günlerde ikinci kuma pek bi cilveli eşim ayrılamıyo ondan :oklava:

hehehehehe yoruluyolar cok tatlım ya benim ki de yorgun bitkin bu aralar hafta sonu her gun calisiyolar ama bizde hamileyiz ilgi istiyoruz simartıilmak istiyoruz cok mu yani :kedi: benimde kumam bilgisayar oyunu esimin

Back
X