kızlar gobek delıgımden assagı dogru hafıf sıyah bı cızgı belırmeye basladı dun farkettım bende... bu dogumdan sonra kaybolur dımı
evet bendede var giderek koyulaşıp doğumdab bi süre sonrada kayboluyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gobek delıgımden assagı dogru hafıf sıyah bı cızgı belırmeye basladı dun farkettım bende... bu dogumdan sonra kaybolur dımı
Zeynepcim okuduğuma göre bazı annelerde doğum başladığında bile kayboluyomuş.
ya bende neden yok benimki senden daha büyük fisfisfis
o cızgı nıye oluyor kı acaba :uhm:
kız Allah ıyılıgını versın guldurdun benı olur senınde merak etme olmaz mı hıc cızgısız hamılemı olurmus![]()
ama bakıyom valla deminden beri hiç yok ama kıllar var bende önceden öle kıl yoktu göbeğimde :uhm:
bendede kıllar var önce azdı sonra ben onları beğenmeyip çakmakla yaktım:icecream:
bu sefer daha çok çıktılar
senmisin beğenmeyen
kızlar bısey soracam ası yaptıran var mı yaptıranlar kacıncı haftadaydı sımdı gıdıp soracam bana 20. haftada gel demıslerdı ama bayrma tatılıne gelıyor sonrada 21 .haftda oluyorum sıze bı sorayım dedım
kızlar selam,
anca geldim :) sabah sabah basımıza neler geldi. ben uyuyorum esimde hazırlanıyor beni uyandırmaya calısıyordu. Gardropun kapagı acıkta kalmıs yerde coraplarımda yatagın altına girmis onun diyisine gore ben egilip de alamayyım diye alırken kafasını kapaga vurdu yarıldı kanadı hemen hastaneye kosturduk 6 dikis attılar tetanoz asısı vurdular simdi iyi cok sukur. sabahlaeyim oglumla heyecan yasadık yani..
buarada 3'lü testin bir parcası AFP sonucumuz cıktı temiz cok sukur. gunun en guzel haberi de bu oldu..
ya kızlar peki gerçekten genişledimi sizinki?benim sadece karnım var kalçalarım hiç büyümedi birtek göğüs ve göbek.kayınvaldemde diyorki senin hiç kızın olucakmış gibi değil dior.hatta etrafımdaki herkes öle dio oğlanmı diolar.acaba sonradanmı genişlio.
bendede kıllar var önce azdı sonra ben onları beğenmeyip çakmakla yaktım:icecream:
bu sefer daha çok çıktılar
senmisin beğenmeyen
esracım benımde alt taraf daha koyu gobegıme dogru gıderek acılıyor... kız pofıdı yakma kendını hehe tutusacan.
ya bendede kıllanma fazlalastı gobek kısmında... daha cabuk uzuyor sankı gıcık oluyorum bende alıp elıme cımbızı kaz tuyu yolar gıbı yoluyorum tek tek -tatlicadiarzu-
canım ben o tuylenmenın ultrosan gırerken bı jel suruyorlar ya onunlada alakalı oldugunu duymustum hemsıre bı arkadasımdan ne kadar dogru bılmıyorum tabı