2010 Şubat Anneleri

esracım benımde alt taraf daha koyu gobegıme dogru gıderek acılıyor... kız pofıdı yakma kendını hehe tutusacan.
ya bendede kıllanma fazlalastı gobek kısmında... daha cabuk uzuyor sankı gıcık oluyorum bende alıp elıme cımbızı kaz tuyu yolar gıbı yoluyorum tek tek -tatlicadiarzu-

cnm walla yolmayın o tüyleri onlar doğumdan sonra dökülecek.aama alırsanız çoğalır ve dökülmez.

canım benimde sadece göbek ve göğüsler henüz arkadan bakıldığunda hamile olduğum belli değil... yada siyah bi bluz giydiğimde önden bakınca bile belli değil... ama yan döndüğümde çıkıyo kocaman bi dağğğğ.....

bendede başladı canım o alttan belirginleşmeye başladı ama bende... alt bölüm daha koyu göbek deliğime doğru biraz daha açık rengi... doğumdan sonra geçiyomuş... ama neden oluyo dersen bilmiyorum...

28.haftadan sonra şişiliyormuş cnm ya.arkadaşlarım öle dio deneyimliler.benimde alt daha koyu ama çok dikkatli aynadan bakılınca belli oluyor.

bendede kıllar var önce azdı sonra ben onları beğenmeyip çakmakla yaktım:icecream:
bu sefer daha çok çıktılar
senmisin beğenmeyen

cnm sakın yakma bidaha ona bakarsanız benim göğsümde de 2 tel tüy çıktı sinir oluyorum ama yolmuyorum dr sordum onuda sakın koparma dökülecek hepsi dedi.

selam kızlar a.s. ben de geçmişe daldım baya birikmiş benimde göbişim kocaman bana da herkes erkek diyor sanki kalçam küçüldü gibi geliyor bana ve ne yazıkki çok kötü çatlamış akşam farkettim :sinifsinif: sizde de oldu mu hiç karnımda yok ama

cnm benim hamilelikten önce çatlaklarım var kimbilir hamilelikten nasıl çatlıcam benim vü
cudum çok müsait çatlamaya bebeyağı ile vazelin kullanıyorum ama kaşınıoçok yinede kesin çatlıcak.

canım ben o tuylenmenın ultrosan gırerken bı jel suruyorlar ya onunlada alakalı oldugunu duymustum hemsıre bı arkadasımdan ne kadar dogru bılmıyorum tabı

tatlım ben ondan olduğunu sanmıyorum ya onu hemen siliyoruz sonuçta.ilk defa duydum.CADIARZU

cücüs masallah boyu uzun olcak senın oglusunun heralde :nazar:
burcuberru acımazmı kız hemde nasıl acıyo ben daha cok esıme sınırlendıgımde o hısımla alıp elıme cımbızı yoluyorum tek tek hepsını... aslında onun kıllarını yolmak war ya neyse -tatlicadiarzu-
arya ben zaten daha oncede alıyodum canım ya sevmıyodum ordakı kılları yenı almaya baslamadım kı sımdı almadan olmuyor hatta

cnm walla yolmayın o tüyleri onlar doğumdan sonra dökülecek.aama alırsanız çoğalır ve dökülmez.

tatlım ben ondan olduğunu sanmıyorum ya onu hemen siliyoruz sonuçta.ilk defa duydum.CADIARZU

bende ılk duymustum canım evet sılıyoruz ama yıkayamıyoruz kı sılmeylede ne kadar gıder bılemeyız arastırmak lazım belkı vardır dogruluk payı

kızlar bu tüyler aşağı olunca neoluyodu yukarı olunca ne oluyodu ???

kızlarr bu arada unuttum size soylemeyı ben... bızım mınıgın ısmıne karar verdık esımle... ne onun begendıklerını ben begenıyodum nede benım begendıklerımı o begenıyodu... nıhayet ortak bı noktada bulustuk bızım prensesın adı İPEK olucak Allah kısmet ederse. sizce nasıl güzel bi isimmi? ben cok sevıyorum boyle kıbar tatlı gelıyo kulagıma :asigim:

tuğba kaç haftalık seninki çatlaklar için doğumdan sonra asıl çıkıyor meydana diyorlar.

19 haftalık oldu hatta dün doktorum karnın çatlar bundan sonra çatlaklar için krem kullan dedi ismini verdi badem yağı dalinin bebek yağları var onları kullan dedi doğumdan önce çatlıyor diyor herkes benimki pek fena acaba masa başında olduğum için mi bazen hiç kalkamıyorum bilgisayarın karşısından asıl semer yakında benimkisi olacak :roflol: :roflol:

kız yakılırmı yakma tabı kendınıde yakacan Allah korusun

bende önceden kıl yoktu sarı sarı az az tüyler vardı
hamilelikte koyulaştılar sonra bende öylesine yaktım çok çıktılar bu sefer
aman yakınca pis kokuyo zatenkaydirigubbakcemile3
ağda deneyim bende

kızlarr bu arada unuttum size soylemeyı ben... bızım mınıgın ısmıne karar verdık esımle... ne onun begendıklerını ben begenıyodum nede benım begendıklerımı o begenıyodu... nıhayet ortak bı noktada bulustuk bızım prensesın adı İPEK olucak Allah kısmet ederse. sizce nasıl güzel bi isimmi? ben cok sevıyorum boyle kıbar tatlı gelıyo kulagıma :asigim:

çok kibar ve güzelmiş canım... ayy biz daha karar vermedik öleee sallantıda hergün fikir değişiyoz:umursamaz:

gözün aydın cnmalkisalkisalkis maşallah oğluşuna:nazar:

cucuscum maşallah canım ya...

cücüs masallah boyu uzun olcak senın oglusunun heralde :nazar:
burcuberru acımazmı kız hemde nasıl acıyo ben daha cok esıme sınırlendıgımde o hısımla alıp elıme cımbızı yoluyorum tek tek hepsını... aslında onun kıllarını yolmak war ya neyse -tatlicadiarzu-
arya ben zaten daha oncede alıyodum canım ya sevmıyodum ordakı kılları yenı almaya baslamadım kı sımdı almadan olmuyor hatta

ooo maşallah oğlumuza kız bizim bebişlerin arasında bigün var

masallah canımmm:nazar:

Canlarım teşekkür ederim. İnsan çok rahatlıyor bebeğin iyi habererini alınca. Darısı hayırlısı ile hepimizin doğumlarımızda alacağımız güzel haberlere inşallah.

Minik İpek:) Gerçekten çok kibar. İpek gibi de teni olursa ne güzel olur tatlı kızın maşallah.

Back
X