2010 Şubat Anneleri

kızlar mynet haberde okudum bi bebek 8 kilo 700 gram doğmuş akannehir
kadın hiç doktora gitmemiş şeker hastası olabileceğinden bebeği kilolu doğmuşş

valla dua edinde olsun o kadar mutlu oldumki annemin binadan çıkıyosun hemen arkası bzim bulduğumuz bina kaydirigubbakcemile2

evet şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum saol canımopuyorumnanaktan

Gözün aydın ne güzel canım yaa anneciğine yakıncacık. Oh sefan olsunsositososito

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..

günaydın kızlar....
fatıma oglun hayırlı olsun.iki ogul ha..erkekler anneye daha düşkün olur derler şanslısın sen..saglıklı dogsunlarda...
fatoş kız randevu alamadınmı..neyse saglık olsun bi sen kaldın zaten.bizde artık haftayı bekleriz olsun...yüzügünü kaybetmişsin aman üzülme aynısından tekrar alırsınız.ablamda kaybetmişti ilk evlendiginde aglamıştı.amaan şimdi niye agladıysam diyo yenisini alırsın biter....

ya ne seli..ben bu konuda bilgisizim kötü bişey yoktur umarımmm....

camdankalp yeni ev bulmuşsunuz hayırlı olsun hemde annein yanı haa.ne kadar güzel bebek emin ellerde olacak desene...ne zaman taşınma kısmetse..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan fatoşcum geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen biraz ben hem iş hem ev derken 2haftada zor iyileştim ilaç kullanamıyoruz ya daha geç iyileşiyoruz cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydın:nazar: bende daha bilmiyorum benim yaramazda göstermiyor ki çatladım meraktan fazlada hareket yok karınca geziyor sanki içimde oysa ultrasonda neler yapıyorlar daha zamanı var demekki üzülmeyelim kızlar

evet canım...4,5 kilodan yukarısını sagıklı olarak saymıyorlar zaten...şeker hastaları genelde bu kilolarda doguruyo.....aman allah korusun.....tombalak..ama çokta tatlı duruyo ...ama iyi degil iştee...

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..

herşeyin yolunda olduguna sevindim canım .kızınızda oluyormuş gözünüz aydın...daha önce erkekmi denmiştide sizin bebege..

Gözün aydın ne güzel canım yaa anneciğine yakıncacık. Oh sefan olsunsositososito

saol canım kendimi daha güçlü hissedicem artık

gözün aydın canım hayırlı olsun kızın önceden erkekmi demiştiki doktor?

günaydın kızlar....camdankalp yeni ev bulmuşsunuz hayırlı olsun hemde annein yanı haa.ne kadar güzel bebek emin ellerde olacak desene...ne zaman taşınma kısmetse..

saol canım içinde kiracı var bu hafta çıkıyomuş onlar çıkınca biz giricez inş kısmetse...

evet önceden büyük olasılıkla erkek demişlerdi, o zaman ayrıntılı değil normal ultrasonda öyle gözükmüştü şimdi % 100 kız :)

evet önceden büyük olasılıkla erkek demişlerdi, o zaman ayrıntılı değil normal ultrasonda öyle gözükmüştü şimdi % 100 kız :)

canım gözünaydın iyce kesinleşmiş
demek önce erkek dediler inş. bende senin gib olmam bana pipisi die gösterdi doktor ama hayırlısı

fatima canım ciddimisin ilk kez duyuyorum benimde elim sürekli karnımda

Ciddiyim canım, Valla dün aynen böyle dedi doktor sakın karnına elinle bastırma ve ovma.

canım gözünaydın oğluşun olcakmış :nazar:
kesin görmüşün ne güzel bende bi emin olabilsem doktor pipisi die resim çökti ama anlaşılmıyo benim randevuda ayın 10unda artık çok var.
benim karnımda sertleşiyo hele gece kalkınca taş gibiydi ellemiyim bari erken doğuma sebep oluyosa Allah korusun

sagol canım Allah razı olsun, ultrasonu açar açmaz pipisini gördüm valla doktorda kesin dedi zaten. :nazar:

gözün aydın sağol canım ben ne demiştim sana kızmı erkekmi.

Sagol canım Allah razı olsun, erkek demiştin, çıktı valla

A fatıma benİmde karnım Çok sertleŞİyo bende dokunuyodum dokunmayayım barİ ben Çocuk sanıyodum onu.

Aman dokunma canım ne olur ne olmaz Allah korusun.

Hepinizi puanladım.

puanlarımız uçmuş gitmiş neden böyle olmuş kızlar, bende puan vereyim bari

gözün aydın canım... cinsiyetini öğrenemeyen kaldı mı hala??

Saol canım Allah razı olsun.

günaydın canlar..
fatımaaa hadi gözümüz aydın. demek oğlumuz oluyor he.. allah sağlık,sıhhat versin minik kuzuma..sen nasılsın? pek takılmıyordun..

Saol yarencim Allah razı olsun, evet oglumu ikiledim inş. hayırlısıyla dogsunda.

ayy fatma abla gözün aydın ikinci paşamız geliyo maşallah hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan
benimde elim hep karnımda ayol dikkat edeyim bari

İkinci paşamız geliyor gülşahcım saol canım, dikkat et bebeğim aman bişey olmasın

Fatima38 Canım seninde gözün aydın demek oğluşun oluyor Allahım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder inşallah

Saol canım Allah razı olsun ogluşum oluyor , amin canım inş.

fatima38 gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan

Saol canım benim öptüm

Ayy maşallah 3-4 aylık bebek gibi dogmuş demek, inş. hasta değildir.

evet canım...4,5 kilodan yukarısını sagıklı olarak saymıyorlar zaten...şeker hastaları genelde bu kilolarda doguruyo.....aman allah korusun.....tombalak..ama çokta tatlı duruyo ...ama iyi degil iştee...

ay kadın nasıl taşımış bunu ya
iyi deil tabi çocuk diğerlerinden daha güçlü bağırıyomuyş ve doymuyomuş :)

Gözün aydın canım, herşey yolundaymış maşallah, ogul beklerken kız geliyor demek hayırlısı olsun.

günaydın kızlar....
fatıma oglun hayırlı olsun.iki ogul ha..erkekler anneye daha düşkün olur derler şanslısın sen..saglıklı dogsunlarda...

Saol papatyacım Allah razı olsun, iki oglum oluyor inş. şanslıyımdır zaten...

günaydın kızlar opuyorumnanaktan fatoşcum geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen biraz ben hem iş hem ev derken 2haftada zor iyileştim ilaç kullanamıyoruz ya daha geç iyileşiyoruz cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydın:nazar: bende daha bilmiyorum benim yaramazda göstermiyor ki çatladım meraktan fazlada hareket yok karınca geziyor sanki içimde oysa ultrasonda neler yapıyorlar daha zamanı var demekki üzülmeyelim kızlar

Saol tubacım teşekkür ederim.

canım gözünaydın iyce kesinleşmiş
demek önce erkek dediler inş. bende senin gib olmam bana pipisi die gösterdi doktor ama hayırlısı

Valla ben pipisini çok rahat gördüm inş. benimde değişmez sonra ama doktor başka ihtimal vermedi % 100 erkek dedi.

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html

geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..

geçmiş olsun canım öyle bişey yaşamadım ama istersen druna bir danış gerekirse usgye gir bebeğini gör için rahatlasın

Back
X