kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..
:1shok: alla allaaa.... valla benim dr da çok güvenilir, dediği çıkar. bana da çok defa bak erkek olduğu burdan belli diye usg de bişeyler gösterdi ama ben pek anlamadım :) acaba benimkide kıza dönermi ki? bir sürü mavi kıyafet aldım :) neyse melisacım hayırlı olsun kızın, iyiki odayı almamışsınız :)
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html
geçmiş olsun canım. böyle bişey başıma gelmedi ama merak etme bişey olmamıştır. içini rahat tut, bişey olabilme ihtimali olsaydı dr'lar önlem alırdı..
ben hala yanıyorum :1shok:
amma ateşli karıymışım yeni anladım
maşallah de anacım