2010 Şubat Anneleri

Çok sevindim Zeynep gerçekten büyük bir şans olmuş. Umarım hep böyle yolunda gider işleriniz.

Merhaba kızlarrr... Tatilden yeni döndüm. Çalışıyorum yine. Bu ara baya yoğun. Geçmişi okuyacak vaktim yok. Umarım kötü haber hiç olmamıştır.

kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan

ben biras geç kaldım ama hoşgeldin canım opuyorumnanaktan işten bir türlü fırsat bulamıyorum eşinin işi içinde çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına onlarında bebişleri nasbiyle gelsin inşallah :Saruboceq: onlarında güzel haberleriniz alırız inşallah yakın zamanda:1hug:

voles bende nerde bu kız dİyorum ya aŞıya mı gİtÇektİn
hande hoŞ geldİn senİnde bayramın mÜbarek olsun ben hastayım bademcİklerİm ŞİŞmİŞ sen nasılsın.
zeynebp hoŞ geldİn.

geçmiş olsun canım..dikkat et kendine havalar çok fena..ben iyiyim çok şükür..

sağol canım şükür atlattık....oyy tırstım birazz ama inşallah olmaz ya olursada size aynen yarın yazarım...

kankasından slmı ilettim canım tşk etti... hayırlısıyla inşallah sende atlatırsın aşıyı...

slm canım hoşgelsin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun... nasılsın keyifler nasıl...

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...

sagolun kızlar ya oyle sevındım kı gectıgı pozısyon daha ust bı pozısyon kendını ıspat edebılırse o pozısyonda kalıcı olur terfı edıyo gıbı bısey oldu yanı melegım sans getırdı bıze opuyorumnanaktan ıns hep boyle kısmetlerıyle gelırler bızlereee zemuszemus
aykızz canım hosgeldın kızımla ben ıyıyz sen nasılsın?
camdankalp onu doktora sormak lazım pzt gıdıcem ben benden erken gıdıcek yoksa ben sorarım warmı bu gunlerde gıdıcek olan bırı

fatos hastamısın canım ya cok gecmıs olsun... benımde 2 gundur bademcıklerım sıs gıbı nane lımon ıcıp duruyorum kuzenım bızde ya sagolsun nane lımon getırıp duruyor bana :sinifsinif:

cnm senin çekirge dorukta yaptırıodu di mi?orası iyi die duydum.Hakkımızda hayırlısı cnm ya ben hep öle diorum.Ama en önemlisi doktora güvenmek.eğer doktorumuz iyiyse doğum yapılan yerin sadece hijyeni önemli.

canım doruk ,bahar ,jimerden biri dedi evet doktoruma güveniyorum çok şükür..hayılrısı artık canım benim

kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan

gözün aydın canım çok sevindim,hayırlısı olsun senin için çok güzel haber bunlar

canım 2. aşı 30. haftaya kadar yapılıyomuş yani 1 ay öncesi en geç 26. haftaya kadar ilk aşıyı yaptırmak lazımmış...

az kalmış canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah...

amin canım inş.

çok şükür canım darısı sizlere inşallah hiç anlamadım nasıl yaptı kız ne battığını hissettim ne iğnenin çıktığını ... bandaj yapıştırdı direk:)))

walla canım ben hiçbişey anlamadım yaklaşık 2,5 saat geçti üstünden bişey yok kolumda... ne ağzı ne sızı ne zonklama yaptırmadan önceki gibiyim... ağrı eşiğimmi yükseldi benim hamilelikle acaba kaydirigubbakcemile3 canım çok tatlıdır yoksa...

zeynep çok sevindim canım boşuna demiyorlar allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar diye bak işten çıkarma diye bişey yokmuş

yeni gelen arkadaşlar varmış herkes hoşgeldi safalar getirdi a.s. ya bu aşının belli bir zamanı yok mukine herkesin farklı zamanlarda oluyor bizimde aşımız yapılmadı dr doğumdan önce 2 defa sonra 1 defa dedi ama daha yapılmadı sağlık ocağı ayın 29 una gün verdi yaparlar mı acaba bende acıyor diye duymuştum fisfisfis

Ay kizlar ne bu böyle hepimizde bademcikler sis
fatoscum zeynepcim geçmis olsun kizlar
bende demin ihlamur kaynatip içtim iyi gelir diye

Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus

sagol aykızcım bende nane lımonla ıdare etmeye calısıyorum walla ılacta kullanamıyoruz havalardan hep sogudu artık hastalıklar basladı...

ben dun saglık ocagına sordum gun vermedı 20 haftayı doldurunca gel dedı kafamçokkarıştı

ben gidince sorcam bakalım belkide yaparlar bana aşı demedi de kontrol için dedi hemşirem ultrasonada bakarız tahlilde yaparız diye :sm_confused:

Back
X