Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan
voles bende nerde bu kız dİyorum ya aŞıya mı gİtÇektİn
hande hoŞ geldİn senİnde bayramın mÜbarek olsun ben hastayım bademcİklerİm ŞİŞmİŞ sen nasılsın.
zeynebp hoŞ geldİn.
sağol canım şükür atlattık....oyy tırstım birazz ama inşallah olmaz ya olursada size aynen yarın yazarım...
kankasından slmı ilettim canım tşk etti... hayırlısıyla inşallah sende atlatırsın aşıyı...
slm canım hoşgelsin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun... nasılsın keyifler nasıl...
MERHABA KIZLAR NASILSINIZzemuszemus
cnm senin çekirge dorukta yaptırıodu di mi?orası iyi die duydum.Hakkımızda hayırlısı cnm ya ben hep öle diorum.Ama en önemlisi doktora güvenmek.eğer doktorumuz iyiyse doğum yapılan yerin sadece hijyeni önemli.
canım doruk ,bahar ,jimerden biri dedi evet doktoruma güveniyorum çok şükür..hayılrısı artık canım benim
kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan
gözün aydın canım çok sevindim,hayırlısı olsun senin için çok güzel haber bunlar
canım 2. aşı 30. haftaya kadar yapılıyomuş yani 1 ay öncesi en geç 26. haftaya kadar ilk aşıyı yaptırmak lazımmış...
az kalmış canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah...
amin canım inş.
çok şükür canım darısı sizlere inşallah hiç anlamadım nasıl yaptı kız ne battığını hissettim ne iğnenin çıktığını ... bandaj yapıştırdı direk:)))
walla canım ben hiçbişey anlamadım yaklaşık 2,5 saat geçti üstünden bişey yok kolumda... ne ağzı ne sızı ne zonklama yaptırmadan önceki gibiyim... ağrı eşiğimmi yükseldi benim hamilelikle acaba kaydirigubbakcemile3 canım çok tatlıdır yoksa...
aykızz canım hosgeldın kızımla ben ıyıyz sen nasılsın?
Saol canim bizde iyiyiz çok sükür sadece biraz üsütmüsüm
gözün aydın canım kızın oluyormuş hadi hayırlısıyla kucağınada al inşallah
saol canim amin
ben dun saglık ocagına sordum gun vermedı 20 haftayı doldurunca gel dedı kafamçokkarıştı