Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin aşı karnen mi var?!
kızlar yapmam gerekn bir sürü ütü var kaçtım ben kendinize iyi bakın öptüm
Senin aşı karnen mi var?!
Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus
bana geçen ay bu suda eriyenlerinden verdiler evet benimkide portakallı ama ben içemiyorum işte haftaya perşembe ayrıntılıya gidecegim ozaman kalsiyumun hapını isteyecegim suda eriyenlerde bana göre olmadı..yani bir zararı yok içebilinsin...bende bir aydırvar..eminim yani......
kolay gelsin..
ay bende bayramın son günü yaptım ütüyü.maşallah bi biriktirmişim ayyy.yarısını yapacaktım gözük korktu..sonra dedim yarısını yaparsan digeri kalır gene en iyisi hepsini hallet bitirdimde kurtuldum..eşi resmide çalışan bilir günlük gömlek pantolon giyiliyo..ay ne zorb..bi zeyno var ondada çok titizimdir ütüsüz asla giydirmem evdede olsak....
kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan
voles bende nerde bu kız dİyorum ya aŞıya mı gİtÇektİn
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...
yeni gelen arkadaşlar varmış herkes hoşgeldi safalar getirdi a.s. ya bu aşının belli bir zamanı yok mukine herkesin farklı zamanlarda oluyor bizimde aşımız yapılmadı dr doğumdan önce 2 defa sonra 1 defa dedi ama daha yapılmadı sağlık ocağı ayın 29 una gün verdi yaparlar mı acaba bende acıyor diye duymuştum fisfisfis
Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım çoook geçmiş çünkü en son yazdığımdan beri. Kısa da olsa tatil sonrası umarım herşey yolundadır ve herkesin bayramı iyi geçmiştir.
canım benim çok sağol evet o gün baya korktum ağladım biraz ama ertesi günü beklemek istedim bi kere daha olmuştu ertesi güne geçmişti bekledim gene geçti allaha şükür ama bu seferki kontrolde test yaptırcam nolur nolmaz sen nasılsın canım senin bayramın nasıl geçti daha önceki sayfalardada cevap yazmıştım sana ama çok birikince gözden kaçıyo benimki çok şükür iyi geçti bebişler iyi olunca bizde iyiyiz dolayısıyla inşallah seninkide çok güzel geçmiştir canım...
Ben hİÇ sevmem
slm canım hoşgeldin.. bizler iyiyz sen nasılsın bayram rehavetini atamadın galiba daha tam olarak:)))....
nerelerdesin sen yoksun bayadır..slm arkadaşlar nasılsınız..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....
kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan
Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus