2010 Şubat Anneleri

kızlar yapmam gerekn bir sürü ütü var kaçtım ben kendinize iyi bakın öptüm

kolay gelsin..
ay bende bayramın son günü yaptım ütüyü.maşallah bi biriktirmişim ayyy.yarısını yapacaktım gözük korktu..sonra dedim yarısını yaparsan digeri kalır gene en iyisi hepsini hallet bitirdimde kurtuldum..eşi resmide çalışan bilir günlük gömlek pantolon giyiliyo..ay ne zorb..bi zeyno var ondada çok titizimdir ütüsüz asla giydirmem evdede olsak....

Senin aşı karnen mi var?!

canım seninde olacak aşı karnen.yani benimde var..şuan aşı olahların hepsinin vardır...kızlar zeynodaki karnem bile duruyo.tavsiyem aman ha atmayın saklayın ikinci hamileliklerde lagzım oluyo....

Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus

gözün aydın olsun adaşım...

bana geçen ay bu suda eriyenlerinden verdiler evet benimkide portakallı ama ben içemiyorum işte haftaya perşembe ayrıntılıya gidecegim ozaman kalsiyumun hapını isteyecegim suda eriyenlerde bana göre olmadı..yani bir zararı yok içebilinsin...bende bir aydırvar..eminim yani......

saol papatya

kolay gelsin canım

kolay gelsin..
ay bende bayramın son günü yaptım ütüyü.maşallah bi biriktirmişim ayyy.yarısını yapacaktım gözük korktu..sonra dedim yarısını yaparsan digeri kalır gene en iyisi hepsini hallet bitirdimde kurtuldum..eşi resmide çalışan bilir günlük gömlek pantolon giyiliyo..ay ne zorb..bi zeyno var ondada çok titizimdir ütüsüz asla giydirmem evdede olsak....

Ay bende birikmeden hemen ütülüyorum yoksa altindan kalkilmiyo

kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan

ay canım ne mutlu ya cidden bebişlerimiz bize ans getiriyo galiba kısmetleriyle geliyolar dedikleri bu olsa gerek... hayırlısıyla benim işinde taşınma olayı bi yatsa çok sevincem hayırlısı artık...

voles bende nerde bu kız dİyorum ya aŞıya mı gİtÇektİn

canım nasılsın aslında dün gidicektim de işten çıkamadım mecburen bugüne kaldı tel açtım müsait diyincede atladım bi koşu gittim oldum aşımı.. opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...

sağol canım bizde iyiyiz çok şükür Allah hepimizi nazarlardan saklasın... dün arkadaşımın bebeği oldu demiştim.. akşam görmeye gittim kızlar bi tatlı görmeniz lazımdı... ağlıyo kıpkırmızı kesiliyo o minnacık şeyden bi ses çıkıyo bastırıyo bizi... 2,900 doğdu 49 cm de boy Allahım bizlerede öyle güzel bi bebek nasip etsin inşallah... hayırlısıyla sağlıklı sıhatli... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

yeni gelen arkadaşlar varmış herkes hoşgeldi safalar getirdi a.s. ya bu aşının belli bir zamanı yok mukine herkesin farklı zamanlarda oluyor bizimde aşımız yapılmadı dr doğumdan önce 2 defa sonra 1 defa dedi ama daha yapılmadı sağlık ocağı ayın 29 una gün verdi yaparlar mı acaba bende acıyor diye duymuştum fisfisfis

canım 20. haftadan sonra yapılıyo 30. haftaya kadarda en geç 2. aşını olman lazım... 2 aşının arası 1 ay..

Selam kızlar. Geçmişi okuyamadım çoook geçmiş çünkü en son yazdığımdan beri. Kısa da olsa tatil sonrası umarım herşey yolundadır ve herkesin bayramı iyi geçmiştir.

slm canım hoşgeldin.. bizler iyiyz sen nasılsın bayram rehavetini atamadın galiba daha tam olarak:)))

canım benim çok sağol evet o gün baya korktum ağladım biraz ama ertesi günü beklemek istedim bi kere daha olmuştu ertesi güne geçmişti bekledim gene geçti allaha şükür ama bu seferki kontrolde test yaptırcam nolur nolmaz sen nasılsın canım senin bayramın nasıl geçti daha önceki sayfalardada cevap yazmıştım sana ama çok birikince gözden kaçıyo benimki çok şükür iyi geçti bebişler iyi olunca bizde iyiyiz dolayısıyla inşallah seninkide çok güzel geçmiştir canım...

geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir daha.... bayramımız gezerek geçti bayağı yorucu oldu ama bi sonrakine artık mazeretim var o kadar gezmem artık 7,5 aylık hamile olucam....

Ben hİÇ sevmem

sende benim kafadansın Şenizzaten bütün gün yoruluyorum sıkıyor beni artık sizinde öyledir ayakta fazla kalamıyorum bir ara bendede vardı bacağımın üstüne basamıyordum kramp giriyordu şükürki geçti ama yine de fazla ayakta kalamıyorum belim ağrıyor :sm_confused:

ütümü aman bana hiç demeyin gıcık oluyorum yaaa
ve şimdi salonumda ütü masam ve bisürü ütülenecek giysi bekliyor,
kızlar evim berbat durumda canım hiç iş yapmak istemiyor ne yapıcam bilmiyorum, cumartesi halıları yıkamaya vereyim diyorum halıları sermedende kadın mı alsam kendim mi yapsam karar veremed
im

canım 20. haftadan sonra yapılıyo 30. haftaya kadarda en geç 2. aşını olman lazım... 2 aşının arası 1 ay..

sağol canım bizim daha zamanımız var demekki şimdilik yırttık alkisalkisalkis geç kalmadık demekki

slm canım hoşgeldin.. bizler iyiyz sen nasılsın bayram rehavetini atamadın galiba daha tam olarak:)))....

Atamadım galiba gerçekten bilgisayarın başında resmen uyukluyorum. Tatil iyiydi. Annemi babamı gördüm hoş güzel birdeğişiklik oldu. Sizin tatiller nasıl geçti?

benim derdim dah büyük ev toplanacak taşınacak :))
allahtan saolsunlar annem teyzelerim yengelerim var...

slm arkadaşlar nasılsınız..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun....
nerelerdesin sen yoksun bayadır..

kızlar bugun sıze cok ıyı bı haberım war esım krız sebebıyle bu ay sonunda ısten cıkarılıcaktı o yuzden moralımız cok bozuktu malum bende calısmıyorum bu donemde... dun ogrendık kı ıstıfa eden bı kısının yerıne verılıcekmıs farklı bı pozısyona kaydırıyolarmıs esımı cıkarmıyorlar yanı bebegım kısmetıyle gelıyo bıze cok mutluyummmm opuyorumnanaktan

çok sevindim canım ya.. darısı esmaların başına olsun inş..

Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus

gözün aydın canım..

Sekerler ben kaçiyorum esim gelicek birazdan hazirlaniyim hiç halimde yok ama
alisverise gitmem lazim
Hadi öptüm hepinizi ve bebislerinizi Şeniz sonra görüsürüzzemuszemus

valla bende geçen gittim yeni ütü aldım tefalin dahada kolay şimdi bide ben herşeyi ütülüyorum en ufak şeyii

camdankalp şanslısın canım yardım edenin var benimde yaz temizliğimde hamileliği bilmeden evi dağıtmıştım halılarım yıkanmıştı tam ilk aylara rastladı sağolsun annem kardeşim ve abimin eşi yaptılar ben bişeye elimi sürmemiştim

Back
X