2010 Şubat Anneleri

esracım sorma sabah Çok kÖtÜydÜm canım boĞazım aĞırıyodu badermcıklerım ŞıŞmıŞtı ŞÜkÜr Şımdı Çok ıyım ııyce yumuŞadı sabah nefes bıle alamıyodum.
gÜlŞah taŞaınma ıŞı zordur canım allah yardımcınız olsun.

camdankalp şanslısın canım yardım edenin var benimde yaz temizliğimde hamileliği bilmeden evi dağıtmıştım halılarım yıkanmıştı tam ilk aylara rastladı sağolsun annem kardeşim ve abimin eşi yaptılar ben bişeye elimi sürmemiştim

evet canım yoksa çok zor valla altından kalkamam...

gÜlŞah taŞaınma İŞİ zordur canım allah yardımcınız olsun.

saol canım amin

esracım sorma sabah Çok kÖtÜydÜm canım boĞazım aĞırıyodu badermcİklerİm ŞİŞmİŞtİ ŞÜkÜr Şİmdİ Çok İyİm İİyce yumuŞadı sabah nefes bİle alamıyodum.

ay canım kıyamam ya çok geçmiş olsun ama kızlar havalar o kadar dengesiz ki ne olur dikkat edin kendinize.. sabah güzenş var diye çıkıyosun bi bakıyosun öğleden sonra sabahki havadan eser kalmamış... yada güneş var diye kısa kolluyla çıkıyosun ama hava soğuk... benimde birkaç kez başıma geldi ama yanınıza mutlaka bi hırka ceket ne biliyim mutlaka bişey almadan dışarı çıkmayın... fatoşcum tekrar geçmiş olsun canım umarım geçici bişeydi sabahki olay tekrarlamaz....

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM
DARISI BENİM AMNİYOSENTEZ SONUCUMA=)
AZ ÖNCE TETANOZ AŞISI OLDUM FECİ YANDIM..:delphin:

merak etme iyi çıkacak:teselli: hakikaten yakıyor mu ya bizde baya bir konuştuk o konuyu ama napalım önemli ve yapılacak kurtuluş yok a.s

merabalar herkesin geçmiş bayramını kutluyorm öncelikle..sonada oğlumun müjdesini weriyorm teyseleri..geçen dr.a gittk oğlumus oluyomuş hayırlısıyla bakalım .:ecrin_bebek:

merabalar herkesin geçmiş bayramını kutluyorm öncelikle..sonada oğlumun müjdesini weriyorm teyseleri..geçen dr.a gittk oğlumus oluyomuş hayırlısıyla bakalım .:ecrin_bebek:

gözün aydın sende öğrendin bebişinin cinsiyetini darısı öğrenemeyenlerin başına olsun

merak etme iyi çıkacak:teselli: hakikaten yakıyor mu ya bizde baya bir konuştuk o konuyu ama napalım önemli ve yapılacak kurtuluş yok a.s

canım walla bünyeden bünyeye değişiyo sanırım çünkü ben hiç yanmadım yapıldığını bile anlamadım... o yüzden yapılınca anlıycaksın sanırım etkisini... herkeste farklı oluyo...

canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim... oyy çok seviniyorum böyle haberlere ya...... oynayasım geldi kızımda dans ediyo zati içerde.... hobaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gözün aydın canım:nazar: anam fatoşla bir ben kaldım herhalde öğrenemeyen bir defa oğlan dediler ama o zaman çok erkendi sonra göstermedi daha doktora gitmemizede baya var neyse sağlıklı olsunda oğlan kız nasip kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım gözün aydın
kızlar oğlanlar bir bir döküldü oh bi kaç kişi kaldı hadi bakalım

esracım sorma sabah Çok kÖtÜydÜm canım boĞazım aĞırıyodu badermcİklerİm ŞİŞmİŞtİ ŞÜkÜr Şİmdİ Çok İyİm İİyce yumuŞadı sabah nefes bİle alamıyodum.

Fatoşcum çok geçmiş olsun. Dikkat et kendin ve bebişine.

Gözünayın canım. Sağlıkla gelsinminik oğlun

canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim... oyy çok seviniyorum böyle haberlere ya...... oynayasım geldi kızımda dans ediyo zati içerde.... hobaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:[/QUOTE]
saol cnmmm.. bnmkide çok hareketli aynı annesi :)) :teytey:

gözün aydın canım:nazar: anam fatoşla bir ben kaldım herhalde öğrenemeyen bir defa oğlan dediler ama o zaman çok erkendi sonra göstermedi daha doktora gitmemizede baya var neyse sağlıklı olsunda oğlan kız nasip kaydirigubbakcemile5
cnm dr.a giderken çikolata ye muhakkak o kadr çok hareketli oluyolarki..dr bile söledi kıpır kıpırdı maşllhh :nazar:

cnm dr.a giderken çikolata ye muhakkak o kadr çok hareketli oluyolarki..dr bile söledi kıpır kıpırdı maşllhh :nazar:

hımmmmmyerimseniben dr da bana 1 hafta sonra gel 1.5 saat falan önce çikolata ye dedi galiba bunun için söylemiş daha hareketli oluyor dedi daha doğmadan çikolatayı nerden biliyor bu yumurcaklar kaydirigubbakcemile3

yok acımadı.. ilk defa bir iğneyi bu kadar rahat oldum hatta. ama akşam ateş yapabilir dedi.. sol koldan yapıyolar sağğ tarafa yat dedi hemşire:)

kızlar hepinizi öpüyorum bugün fazla katılamadım kafam kazan gibi hiç keyfim yok giripmi olucam nedir birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın öptüm

Back
X