Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
camdankalp şanslısın canım yardım edenin var benimde yaz temizliğimde hamileliği bilmeden evi dağıtmıştım halılarım yıkanmıştı tam ilk aylara rastladı sağolsun annem kardeşim ve abimin eşi yaptılar ben bişeye elimi sürmemiştim
gÜlŞah taŞaınma İŞİ zordur canım allah yardımcınız olsun.
Kızlar şimdi telefonda öğrendim. Üçlü testim de iyi çıkmış Allah'a şükür.zemuszemus
esracım sorma sabah Çok kÖtÜydÜm canım boĞazım aĞırıyodu badermcİklerİm ŞİŞmİŞtİ ŞÜkÜr Şİmdİ Çok İyİm İİyce yumuŞadı sabah nefes bİle alamıyodum.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM
DARISI BENİM AMNİYOSENTEZ SONUCUMA=)
AZ ÖNCE TETANOZ AŞISI OLDUM FECİ YANDIM..![]()
merabalar herkesin geçmiş bayramını kutluyorm öncelikle..sonada oğlumun müjdesini weriyorm teyseleri..geçen dr.a gittk oğlumus oluyomuş hayırlısıyla bakalım .:ecrin_bebek:
merak etme iyi çıkacak:teselli: hakikaten yakıyor mu ya bizde baya bir konuştuk o konuyu ama napalım önemli ve yapılacak kurtuluş yok a.s
merabalar herkesin geçmiş bayramını kutluyorm öncelikle..sonada oğlumun müjdesini weriyorm teyseleri..geçen dr.a gittk oğlumus oluyomuş hayırlısıyla bakalım .:ecrin_bebek:
saol cnm hayırlısıyla herkes en kısa zamnda öğrenir inşlhh.. opuyorumnanaktangözün aydın sende öğrendin bebişinin cinsiyetini darısı öğrenemeyenlerin başına olsun
esracım sorma sabah Çok kÖtÜydÜm canım boĞazım aĞırıyodu badermcİklerİm ŞİŞmİŞtİ ŞÜkÜr Şİmdİ Çok İyİm İİyce yumuŞadı sabah nefes bİle alamıyodum.
cnm dr.a giderken çikolata ye muhakkak o kadr çok hareketli oluyolarki..dr bile söledi kıpır kıpırdı maşllhhgözün aydın canımanam fatoşla bir ben kaldım herhalde öğrenemeyen bir defa oğlan dediler ama o zaman çok erkendi sonra göstermedi daha doktora gitmemizede baya var neyse sağlıklı olsunda oğlan kız nasip kaydirigubbakcemile5
saolun teyjeleri..kime sölesem busene hep erkek diyolar..çewremdede o kadr çok erkek warki..hayırlısı tabikide önceliklehayırlı olsun canım gözün aydın
kızlar oğlanlar bir bir döküldü oh bi kaç kişi kaldı hadi bakalım
cnm dr.a giderken çikolata ye muhakkak o kadr çok hareketli oluyolarki..dr bile söledi kıpır kıpırdı maşllhh![]()
merak etme iyi çıkacak:teselli: hakikaten yakıyor mu ya bizde baya bir konuştuk o konuyu ama napalım önemli ve yapılacak kurtuluş yok a.s