2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar öğlen aşımızı yaptırdık sağlık ocağında hiç acımadı şu ana kadarda ağrı olmadı. Yemeğimi de yaptım yanınıza geldim.
Zerrin_papi gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşun..
Zeynep eşinin işine çok sevindim gözünüz aydın. Gerçekten nasibiyle geliyor bebekler..
Cinsiyet öğrenen ve tahlil sonucu güzel çıkan tüm arkadaşların gözü aydın..

Selam kızlaar ben geldim hastaneden epey oldu da ancak yazabiliyorum. Üçlü tarama ve diğer testlerim temiz çıktı çok şükür :Saruboceq: ıki hafta sonra normal kontrolümüze gidicez doktorumuzun muayenehanesine 5 hafta olmuş olacak görmeyeli oğluşumuopuyorumnanaktan

Aşı olanlara geçmiş olsuna.s.. Ben de geçen hafta olmuştum sabahtan oldum akşama kadar bişey yoktu akşam kolum ağrı yapmıştı. Ama yaparken acıtmıyor küçücük bir iğne zaten.

zeynepb gözünüz aydın canım daha da uğur getirsin kızın inşallah
Zerrin_papi hayırlı olsun oğluşun canım.

sagolun ıyı dıleklerınız ıcın kızlar... bende 19. haftanın ıcıne gırdım bugun... 20 haftam dolunca gıdıcem ası olmaya mıllet korkuttu benı ya yaptırma eskıden ası mı wardı bebege zarar verırse falan dıye... ona bakarsan eskıden ultrasonda yoktu tarama testlerıde yoktu onlarıdamı yaptırmasaydım yanı...yaptırıcam dedım ben yaptırıcam da zaten...

Kızlarrrrrrrrr imdatttttttttt Allahım ben bu aylarda zorlanıyorum işyerimde ilerde ne yapıcam hiç bilmiyorum yahuuuuu şimdi biraz nefes aldığımı hissettim hemen size koştum geçmişi takip ettim herkes mutluuuu huzurlu aman allah bozmasın kimsenin keyfini ..

Benim sıpa iki gündür durduğu yerde durmuyor bir hareketli sormayın dün akşam tam 1 saat konuştum onunla kıpır kıpır hiç durmadı sanki öyle heyecanlanıyorumkı o öyle kıpırdandığında hepiniz öylesinizdir eminimki..:nazar:

ozlemcım arada dınlen bı cay molası ver zorlama kendını oyle dıcem ama ıs dunyası ıste kım anlar kı senın derdınden... bızım sıpalarınızda bı hareketlenseler yaa :sinifsinif:

ozlemcım arada dınlen bı cay molası ver zorlama kendını oyle dıcem ama ıs dunyası ıste kım anlar kı senın derdınden... bızım sıpalarınızda bı hareketlenseler yaa :sinifsinif:

Evet canım doğru diyorsunda işte iş kimse kimsenin derdinden anlamaz misali... Hem sende merak etme bir kac gune kalmaz hareketlenır kuzularınız benım 18+5 de hareketlenmıstı ılk defa cok garip bır sey olmustu ıcımde hamıle oldugumu ozaman daha farklı bır hısle hıssettım emın ol az kaldı :emir_bebek:

valla benim yavrumda çok hareketli maşallah birde çikolata yedimmi dahada oynuyo sabah babası diyorki çikolata yemede azcık uyusun çocuk sabah erkenden başlıyor bizimki

slm canlarım bugun bebısıme alışverişe gıttım ayy ne guzel bı duyguymuş cok mutlu olduk babasını durdurana ask olsun allahım herkese yasatsın bu duyguyu cok sukur bı de tepıklerını hıssetsek daha mutlu olacagız ama beklıyoz işte

ayyy ınsallah kızlar sabırsızlıkla beklıoruz... hulencım napalım kaynatıyoruz sen napıyosun?

bılgencım yaa bende alıyım dıyorum sonra erken dıyorum ama malum bızım dogum subata gelıcek ocaktan sonra bısey yapamayız hem soguk olucak hem agırlasıcaz... kasım aralık ta tamamlıcam bende yawastan :)))))

slm canlarım bugun bebısıme alışverişe gıttım ayy ne guzel bı duyguymuş cok mutlu olduk babasını durdurana ask olsun allahım herkese yasatsın bu duyguyu cok sukur bı de tepıklerını hıssetsek daha mutlu olacagız ama beklıyoz işte

Canım güle güle giydirmek nasıp etsin Allah inşallah zaten babalar bizlerden hevesli oluyorlar maşallahh benim eşimde öyle ...:dance:

güle güle giydir canım gerçekten çok güzel bir duygu dün bir hastane çıkışı gördüm çok güzeldi bababım hemen alalım diyor ama alamadık çünkü halamız bir tane almış pek hoşuma gitmedi ama hediye sonuçta ikinci bir taneyede gerek görmedim

ESRACIM SAĞOL CANIM
CUCUCSCUM SAĞOL CANIM BENıM
BıLGEN GÜLE GÜLE GıYSıN YAVRUN CıCıLERıNı.
Zerrin_papi hayırlı olsun oğluşun canım.

bılgencım yaa bende alıyım dıyorum sonra erken dıyorum ama malum bızım dogum subata gelıcek ocaktan sonra bısey yapamayız hem soguk olucak hem agırlasıcaz... kasım aralık ta tamamlıcam bende yawastan :)))))

canım benım bende aynen senın gıbı dusunuyodum baktım duramıyom gıttım aldım bı kac parca opuyorumnanaktan

ayyy ınsallah kızlar sabırsızlıkla beklıoruz... hulencım napalım kaynatıyoruz sen napıyosun?

az kaldı canım seninkinin hareketlenmesine. 1 haftayı bulmaz yersin tepikleri kaydirigubbakcemile3

ben de kurstan geldim. eve girer girmez bensiz kaynatmayın diye oturdum bilgisayarın başına:)

Back
X