Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinizi öpüyorum bugün fazla katılamadım kafam kazan gibi hiç keyfim yok giripmi olucam nedir birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın öptüm
ozlemcım arada dınlen bı cay molası ver zorlama kendını oyle dıcem ama ıs dunyası ıste kım anlar kı senın derdınden... bızım sıpalarınızda bı hareketlenseler yaa :sinifsinif:
slm canlarım bugun bebısıme alışverişe gıttım ayy ne guzel bı duyguymuş cok mutlu olduk babasını durdurana ask olsun allahım herkese yasatsın bu duyguyu cok sukur bı de tepıklerını hıssetsek daha mutlu olacagız ama beklıyoz işte
slm canlarım bugun bebısıme alışverişe gıttım ayy ne guzel bı duyguymuş cok mutlu olduk babasını durdurana ask olsun allahım herkese yasatsın bu duyguyu cok sukur bı de tepıklerını hıssetsek daha mutlu olacagız ama beklıyoz işte
bılgencım yaa bende alıyım dıyorum sonra erken dıyorum ama malum bızım dogum subata gelıcek ocaktan sonra bısey yapamayız hem soguk olucak hem agırlasıcaz... kasım aralık ta tamamlıcam bende yawastan :)))))
ayyy ınsallah kızlar sabırsızlıkla beklıoruz... hulencım napalım kaynatıyoruz sen napıyosun?