kızlar bebişimcinsiyetini ögrendik erkek olacakmış :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Gözünaydın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydın kızlar nasılsınız.ben hastayım bademcİklerİm Çok kÖtÜ ŞİŞmİŞ.bİde memleketİmde sel olmuŞ artvİnde hemde bİzİm İlÇede.
akarahan, corde, essemayit+, fatos0808+, ozlemzafer, yaren_h
şu an burda bu kadarız herkese günaydın kızlar...
YAREN ev bulduk canım annemin hemen yan binası
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra anca girebiliyorum inşallah bebişleriniz ve siz çok iyisinizdir. ayrıntılı ultrasonu beklerken çok gergin günler atlattım dün yapıldı Allahıma çok şükür bebekte ve bende yapısal, genetik bozukluk çağrıştıracak hiçbir anomali bulunmadı. o kadar çok ayrıntıya bakıyorlar ki inanılmaz bir şey.. boyu 20 cm ağırlığı 200 gr çıktı. ve çok büyük bir sürpriz biz erkek beklerken KIZ ÇIKTI :)))))))) en önemlisi sağlıktı benim için, dün gece sevinçen hiç uyuyamadım Allaha şükrettim durdum. babam da bebek odasını maviye boyamıştı şimdi pembeye döndürmeye çalışıyor, nerdeyse mavili oda takımı alıyorduk boyayla yırttık. sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, küçük fındık kurdumuz yolda.. eşim -ben yandım iki tane süslüyle başedemem- diyip duruyor ama en çok kızı o istiyordu :) Allah hepimize güzel bebecikler versin sağlıklı sıhhatli..
günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun imşallah güzel bir bayram geçirmişinizdir ben bayramın 2. gününe kadar hastanedeydim ateşler içinde yandım 3 gün hastanede yattım etrafında benim yaşadığı yaşayan varsa bana yazabilirmisiniz kızlar acaba bebeğim hasar görmüşmüdür çok korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/316094-anne-adaylari-acil-yardim.html
bu yatış pozisyonunu hala anlayamadım ben haaa...yahu ben sagımada yatarım solumada yatırm.sırt üstüde yatırm.yani nasıl rahat ediyorsam öyle yani .yahu illa saga yatacagız diye bişeymi olur.ben doktora dedim hayır nasıl rahatsan öyle uyu diyo....ben ilk kızmdada hiiç böyle şeyler duymamıştım.ya benim doktor çok rahat birisi.yada sizin doktorlar çok evhamlı birisi.anlamadım ben yani....ben en çok sırk üstü yatıyorum...bişey olmaz rahat edinya...işmdiden böyle kasarsak 7,ci 8.ci aylarda ne yapacagızz...
sağolsun iyidir aç gözlü olmayan insanlar böle oluyor
bende sırf bu yüzden bebekten sonra çalışmayı düşünüyorum bırakmamk istemiyorum böle bir iş birdaha zor bulurum çalışmak zor ama napalım mecburiyet
sskda ücretsiz doğum yapmak varken özele gidip para vermek istemiyorum zaten durumlar belli bizim
acaba nekadarmış ssk normal doğum orda muayne ücreti felan
sagolun kızlar ya oyle sevındım kı gectıgı pozısyon daha ust bı pozısyon kendını ıspat edebılırse o pozısyonda kalıcı olur terfı edıyo gıbı bısey oldu yanı melegım sans getırdı bıze opuyorumnanaktan ıns hep boyle kısmetlerıyle gelırler bızlereee zemuszemus
aykızz canım hosgeldın kızımla ben ıyıyz sen nasılsın?
camdankalp onu doktora sormak lazım pzt gıdıcem ben benden erken gıdıcek yoksa ben sorarım warmı bu gunlerde gıdıcek olan bırı
* gül suyu ve ayva çekirdeği bi kapta bikaç gün bekletilecek. jöle gibi, krem gibi hal alınca hamileliğin 7. ayı itibariylegöğüs uçlarına haftada bikaç kez sürülecek. bebeği emzirirken çatlamalara ve ağrılara engel oluyor.
* bebek doğar doğmaz şekerli su içirilecek. (sarılık olasını engelliyor)
* Doğum yapınca lavman sonrası genelde kabızlık problemi yaşanıyormuş. bunun için de bol bol tereyağı ve bal tüketilecek.
*** sağlık ocaklarında su çiçeği, kızamık ve ishal için bebeğe yapılan aşılar hiç bir işe yaramıyormuş. bebeğin 2. ayından sonra özelde yaptırın. (kuzenimin oğlu aşı olmasına rağmen beynini etkileyecek derecede su çiçeği çıkardı,) tanıdık doktor itirafı. araştırın sizde.
şimdilik bunlar kızlar. devamı gelecekkk..!!!
Gözün aydın tatlım...kızlar bebişimcinsiyetini ögrendik erkek olacakmış :)
Akarahan sen doğum fotoğrafçıları ve fotoğrafları hakkında ne düşünüyorsun? Siz yapıyor musunz? Biz eşimle karar veremeik yaptırsak mı diye. Bizim doğum yapacağımız hastanede var ma emin olamıyoruz. Ne dersin canım??
Güzel anneler ben çıkıyorum. Yarın görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
Zeh hoşgeldin canım.
Tuğbacım sakin ol ama. Bebeğini de strese sokma...