esmacım şükür çok iyim canım sen nasılsın
iyiim bende şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmacım şükür çok iyim canım sen nasılsın
voles günaydın tatlım Allah neşeni bozmassın opuyorumnanaktan
amin canım bu neşem sizlerden kaynaklanıyo birazda tatlım... sevinçler mutluluklar paylaştıkça çoğalır biliyosun... burda bende sizlerle paylaşıyorum tüm sevinçlerimi... mucukkk Şeniz
ay kızlar benim yumuşum bugün pek hareketli galiba kıpır kıpır bişeyler oluyor hiç bu kadar kuvvetlisini hissetmemiştimhihoyyyt
ay kızlar benim yumuşum bugün pek hareketli galiba kıpır kıpır bişeyler oluyor hiç bu kadar kuvvetlisini hissetmemiştimhihoyyyt
eee mamaları lüp lüp yiyo kasları kemikleri kuvvetleniyo annesi daha bunlar neki ilerde bi tekmeliycek uykumuzdan sıçrıycaz kaydirigubbakcemile3
düşünmesi bile güzelzemuszemus sağlıklı olsunda iyi olsunda beni uyandırsın yeterki orda olduğunu bilmek bile çok güzel eşimde çok hevesli yazık ben hissediyorum ya oda hemen elini koyuyor bende sen daha hissedemessin ilerde diyorum bizde ilk bebeğimizi 2.5 aylıkken kaybettik şimdi bunun gözüne bakıyoruz derler ya öyleyiz aklımız fikrimiz bebeğin doğacağı günde kaydirigubbakcemile3
günaydın hayırlı Cuma'lar kızlar, geçmişi okuyamadım dün kendimi iyi hissetmiyordum işe gelemedim çok birikmiş.soğuk almışım yine kan ilaçlarından hep sıcak basıyor gece üstüm acık yatıyorum sonunda olacağı buydu.ama iyiyim şimdi çok şükür.Sizler nasılsınız.
günaydın hayırlı Cuma'lar kızlar, geçmişi okuyamadım dün kendimi iyi hissetmiyordum işe gelemedim çok birikmiş.soğuk almışım yine kan ilaçlarından hep sıcak basıyor gece üstüm acık yatıyorum sonunda olacağı buydu.ama iyiyim şimdi çok şükür.Sizler nasılsınız.
hoşgeldin şekera.s. geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar salgın var galiba herkes hasta oldu yada olmak üzere ama bizim daha çok dikkat etmemiz lazım
herkese günaydın hayırlı bir gün olsun dra gidcekler güzel haberle gelsin hastalar çabucak iyişessin bebeğini hissetmeyenler hissetsin inşallah
hayırlısıyla doğar inşallah canım kucağınada alırsın kısmetse... 2 gün önce doğum yapan arkadaşıma diyorum ne hissediyosun... gerçi hala narkozun etkisindeydi biraz ama inanamıyorum benim bebeğimmi şimdi bu diyo.... daha bişey anlayamadım sanki başkasının bebeği gibi diyo... ama 2 gün geçti aynı soruyu bide şimdi sormak lazım.... kaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar
nasılsınız
uzun zaman oldu girmeyeli bayramdı derken
düğündü derken kaç gündür giremedim nete.
biz çok şükür iyiyiz
siz nasılsınız.