burcuberru geçmiş olsun canım.
yeni gelenler hoş geldiniz.
hoşbulduk canım.
sabah uyandıktan sonra
biraz yürüyüş yaptım
yoruldum valla.
bebişim büyüyo beni yorma diyo bana içerden.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcuberru geçmiş olsun canım.
yeni gelenler hoş geldiniz.
merhaba canım bizde iyiz bayramı düğünü bitirdin demek benimde kız kardeşimin düğünü var pazar zor bir gün olacak bizde atlatsak hayırlısıyla
günaydın canım çok geçmiş olsun... kızlar ya bende acayip üşüyorum bu kan ilacı falan bende ters mi tepti anlamadım... resmen gece 3 battaniye üst üste ötrüp öyle yatıyorum eşimde sadece nevresimle yatıyo... sabah uyandım kolum dışarda kalmış buz kesmiş... sanki üstüme kar yağıyo...
evet canım çok şükür atlattık.
senini bayagı yakınınmış canım
çok yorma kendini canım.
ay insan nekadar yormayayım desede yoruluyor.
ben birde topuklu ayakkabı giymiştim
acısını bir gün sonra çektim.
çok şükür geçti ama şuan iyiyiz.
ben topuklu ayakkabı giymeye cesaret edemiyorum açıkçası yormamda kendimi ama bakalım annem ne yapcak ben evleneli daha 1,5 sene oldu bana alışamadan şimdi kız kardeşim
ben topuklu ayakkabı giymeye cesaret edemiyorum açıkçası yormamda kendimi ama bakalım annem ne yapcak ben evleneli daha 1,5 sene oldu bana alışamadan şimdi kız kardeşim
evet canım.
annenin yakınındamı oturuyorsunuz canım.
bende topuklu giydim bayramda sağ ayağım patlıcak sandım :)
benimde sağ ayağım çok şişiyor yorulunca onun için topuklu kesinlikle giymem düz ayakkabıyla rahat edemiyorum
evet canım yakın oturuyorum anneme bu yönden şanslıyım
bende giymem ama bayramda özendim giydim :)
çok iyi ozaman ya biraz olsun
annene de sanada iyi geliyordur.
tabi evden çıkınca nekadar
yakın olsada fark etmiyor .
çok iyi negüzel.yakın olmak güzel ama genede seninde dediğin gibi evden çıktınmı farklı oluyor gerçi eşim bu konuda anlayışlı sağolsun kısıtlamıyor beni
Günaydııınnn..ne zamandır giremiyordum herkes iyidir inşallah.ben de bu arada eko kardiyografiye gittim hiç kıpırdamıyo derken iki haftadır fena tekmeler yiyiyorum bi de ultrasonda ayağı görüyorum yukarı kalkıyo aynı anda hissediyorum çok komik bişey taklalar atıyo falan.kızım olacakmış hayırlısıyla ve ben hala inatla ne kendime ne bebeğime hiçbişey almadım.ayakkabılarım bile çekmiş sanki yaa neyse çok uzatmıyım ben biraz geçmişe bakayım
günaydın canım gözün aydınGünaydııınnn..ne zamandır giremiyordum herkes iyidir inşallah.ben de bu arada eko kardiyografiye gittim hiç kıpırdamıyo derken iki haftadır fena tekmeler yiyiyorum bi de ultrasonda ayağı görüyorum yukarı kalkıyo aynı anda hissediyorum çok komik bişey taklalar atıyo falan.kızım olacakmış hayırlısıyla ve ben hala inatla ne kendime ne bebeğime hiçbişey almadım.ayakkabılarım bile çekmiş sanki yaa neyse çok uzatmıyım ben biraz geçmişe bakayım
günaydın kızlar.. ne var ne yok..
benim kız sabahları çok hareketlioluyo maaşallah.. dönüyo tekmeliyo bayılıyorum ona sabahları yaa.. :)
günaydın kızlar.. ne var ne yok..
benim kız sabahları çok hareketlioluyo maaşallah.. dönüyo tekmeliyo bayılıyorum ona sabahları yaa.. :)