2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım aramıza... ne mutlu sana... kaç haftalık hamişsin canım cinsiyet öğrenebilin mi....

hosbulduk cnm 20+ 3 gunlugum malesef benimki kendini gostermiyo haftaya persembe hastanede konturolum var insallah o zamanj ogrenirim kizlar masallah siz bebeklerinizin oynuyo ama ben iki gundur hisetmiyorum kiloluyum ondanmi acaba icimdeki korkuyuda atamiyorum 90 kiloyum 169 boyum var sizce bu kiloyla hisetmemmi yoksa hastaneye gitmelimiyim

bence bir sorun yoktur canım.
çevremdekiler bana ilk bebek olduğu için
hissedemememin normal olduğunu söylüyorlar
belki oynuyorlardırda biz hissedemiyoruzdur
.

Kızlar başlangıçtan itibaren kaç kilo aldınız.. Ben 21. haftamdayım..4 kilo aldım galiba:)

canım bizde nerdeyse 20.haftaya girdik bende 3 kilo aldım ama benim göbişim kocaman herkes daha büyük durduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3

Selammm. Ya ne kadar yoğunum ben böyle. Yürüyüş falan diyorsunuz da ne zaman? Tatil istiyorummmmmmm.

canım bizde nerdeyse 20.haftaya girdik bende 3 kilo aldım ama benim göbişim kocaman herkes daha büyük durduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3

Benimde karnım kocaman oldu:) acaba daha çok almam mı gerekiyor diye düşündüm ama normaliz o zaman dimi

walla mizlar ben hic almadim kilo hamile kaldigim kilomlaydim en son kontorumde aa belki simdi almisimdir doktor bebegin kilosu iyi diyo benim ikinci hamileligim olmasina ragmen ben hisetmiyorum cnm insallah bir sey yoktur 3 yasinda kizim var o oyle degildi icimde durmadan oynari ama bu farkli

walla mizlar ben hic almadim kilo hamile kaldigim kilomlaydim en son kontorumde aa belki simdi almisimdir doktor bebegin kilosu iyi diyo benim ikinci hamileligim olmasina ragmen ben hisetmiyorum cnm insallah bir sey yoktur 3 yasinda kizim var o oyle degildi icimde durmadan oynari ama bu farkli

doktor sağlıklı diosa hiç korkma canım olabilir kıpırdamaz her bebek bir deildir

doktor sağlıklı diosa hiç korkma canım olabilir kıpırdamaz her bebek bir deildir

insallah cnm ama allah korusun bir sey olsa bile bir belirtisi olurdu dimi cok korkuyorum cunku kizimdan once iki bebk kaybetim karnimda oldu simdi durmadan acaba bir sey olurmu hiseyle geciriyorum her dakikami allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

ÇOK güzel şeyler var hepsinden alsam kocam beni boşar mı acaba ne dersiniz içime şeytan girdi laelaelaelaelae

hosbulduk cnm 20+ 3 gunlugum malesef benimki kendini gostermiyo haftaya persembe hastanede konturolum var insallah o zamanj ogrenirim kizlar masallah siz bebeklerinizin oynuyo ama ben iki gundur hisetmiyorum kiloluyum ondanmi acaba icimdeki korkuyuda atamiyorum 90 kiloyum 169 boyum var sizce bu kiloyla hisetmemmi yoksa hastaneye gitmelimiyim[/QUOTE]

bende hissetmiyorum canım bekliyeceğiz yapacak birşey yok.allah korusun bebeklerimize birsey olsa böyle normal yaşantımız olmazdı bi belirtisi olurdu diye düşünerek aklına kötü şeyler getirme.

Ya ben de seğirme gibi bişey hissettim bi haftadan fazla ama şimdi birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Endişe etmemeye çalışıyorum. 22. hafta diyorlar ya tam hissedilme zamanı diye. Ondan sonra endişe ederim herhalde hissetmediğim zamanlar olduğunda. Yine de hissetmediğim süre uzadıkça yarasalar geliyo zihnime ama ilk kalbi atacak mı canlanacak mı stresim, sonra 2'li test stresim, sonra damar ultrasonu deyince o ne ki niye istedi ki stresim aklıma geliyor ve şükür diyorum. ıçim içimi yemesin artık iyidir benim bebeğim diyorum. Aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışacağım. Sorun varsa diye düşünürken çünkü sorun olmuş gibi de hissediyorsunuz ve kötü şeyler yaşayıp üzülüyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz ki herşey normal... Sonra sıradaki endişe, en kötü şey olmuş gibi, sonra yine her şey normal... Allah'a şükür hepimiz için yolunda gidiyor sanırım herşey. Dilerim devamı da hep sağlıklı olur. Güzel şeylerin hayalini kuralım kızlar. ınşallah hep güzel şeyler bulur bizi.

Benimde karnım kocaman oldu:) acaba daha çok almam mı gerekiyor diye düşündüm ama normaliz o zaman dimi

tatlım zaten aldığımız kiloların hepsi bebişe gitmiyor uzmanlar herşeyden yiyin bebek zaten alacağını alır fazla yemeniz onun daha şişman olacağı anlamına gelmez aksine siz kilo alırsınız diyorlar bildiğim kadarıyla bütün hamilelik boyunca 9-10 kilo almamız en normali yani vücutta bebişler doğduktan sonra fazlalık kalmaması için kaydirigubbakcemile3

Ya ben de seğirme gibi bişey hissettim bi haftadan fazla ama şimdi birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Endişe etmemeye çalışıyorum. 22. hafta diyorlar ya tam hissedilme zamanı diye. Ondan sonra endişe ederim herhalde hissetmediğim zamanlar olduğunda. Yine de hissetmediğim süre uzadıkça yarasalar geliyo zihnime ama ilk kalbi atacak mı canlanacak mı stresim, sonra 2'li test stresim, sonra damar ultrasonu deyince o ne ki niye istedi ki stresim aklıma geliyor ve şükür diyorum. İçim içimi yemesin artık iyidir benim bebeğim diyorum. Aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışacağım. Sorun varsa diye düşünürken çünkü sorun olmuş gibi de hissediyorsunuz ve kötü şeyler yaşayıp üzülüyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz ki herşey normal... Sonra sıradaki endişe, en kötü şey olmuş gibi, sonra yine her şey normal... Allah'a şükür hepimiz için yolunda gidiyor sanırım herşey. Dilerim devamı da hep sağlıklı olur. Güzel şeylerin hayalini kuralım kızlar. İnşallah hep güzel şeyler bulur bizi.

Ne güzel söylemişsin.. hele ben neler yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri.. Sevinemedim..Yavrum şimdi içimde hareket ettikçe acaba iyimi diye düşünüyorum.. Son 4 gün allahın izniyle amniyosentez sonuçlarımız iyi çıksın bi o gün benim miladım olacak..O zaman yaşayacağım hamilelik sevincimi inşallah.

Back
X