valla canım her dr farklı belki yapar belki yapmaz kendisi sölüyo zaten yapıcam yada yapmıcam diyeGünaydın kızlar. Ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapılmaz o zaman değil mi?
benim tahmini doğum tarihim 2 şubat canımCanım senin tahmini doğum tarihi ne gözüküyo bişey sorcam sende kasıklarında dahada alt taraflarda ağrı oluyomu böyle yürüken rahatsız oluyomusun sanki bişey düşcekmiş gibi acaba doğum yaklaşıyo diyemi böyle oluyo benim tahmini doğum tarihi 3 şubat gözüküyo şimdilik..Birde karın aşağı inermiş ya doğuma yakın onu nasıl anlıcaz öyle hemen anlaşılan bişeymi acaba?
bende şuan için bi sıkıntı yok ağrı sancı falan filan ama heran herşey olabileceği için bişeyde demek istemiyorum canım ama normaldir artık son haftalara giriyoruz kasılmalar ağrılar sancılar bunlar olucak hazırlıklı olmalısın
bebişin aşağı indiğinide şöle ufak bi test yaparak öğrene bilirsin belki koca karı işi gelicek ama eskiler böle anlarmış doğumun yaklaştığını
yer otur sol ayak topuğunu sağ ayak baş parmağının üstüne atabiliyosan daha doğuma varmış ama atamıyosan bebiş aşağı inmiş doğuma az kalmış demekmiş bi dene istersen
Valla canım 26 ocakta rapor alıcam ama o hafta çalışırım daha yani 29 ocağa kadar gelirim. Zaten sezeryan falan olursa (inşallah olmaz ama) gidip 3-5 gün sonra doğurcamkaydirigubbakcemile3 Uyumaya vakit kalmıcak yine vallakafamçokkarıştı
oyy oyy sen işten direk doğuma gidiceksin desene ohaoldumsmile