• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

picture.php
ben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı
picture.php
anneme kustum poz vermıcem ıste[/IMG]

picture.php
ben geldımmmm uyukudan kalktım tam gezerken annemde cektı
picture.php
anneme kustum poz vermıcem ıste
kız o nasıl bakış öyle agresif bocuk seni kaydirigubbakcemile3
Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi :emir_bebek:...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri

Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile

He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)

Uploaded with ImageShack.us

buyumus ne kelıme koca delıkanlı olmus bu masallah sana kuzucuk gormeyelı pek tatlılasmıssın :emir_bebek:

Çoktandır girememiştim evdeki netteki problem bi türlü düzeltilemiyor annemlerden giriyorum ne olmuş bunlar böyle ya hepsi kocaman bebikler olmuş.Hergün gördüğünüz için belki siz öyle anlayamıyorsunuzdur ama offff süperler.. tam sevilmelik zamanları geldi :emir_bebek:...Allahım nazarlardan sakla sen bu güzellikleri

Benim oğlum kocaman oldu teyzeler,annemlerin pcsindeki tek resmi koyim bari büyümüş mü bakın bakalımboshayallersmile

He bu arada kafasını traş ettirdik saçlarımız çoğalsın diye zaten yoktu saçları şimdi tam keloğlan oldu :)

Uploaded with ImageShack.us
büyümüş annesi tam yemelik olmuş...dudaklarda ballı ballı..maşallah...

yerim seni ipek kız.... bizim Doruk almadı agzına ayaklarını henüz.... ama farkında parmaklarıyla oynayıp duruyor..... bakalım yakindir.....

dişini çekiyorum bugün koyucam mutlaka

maşallah hepsine pek bi tatlılaşıyorlar valla gün gün büyüyorlar.
ama 3-4 aylık hallerı daha bi yemelik yüyüdükçe öptürmiyecekler sevdirmeyecek bağıracaklar uffff ne zaman rahat rahat ısıracağız.

maşallah hepsine pek bi tatlılaşıyorlar valla gün gün büyüyorlar.
ama 3-4 aylık hallerı daha bi yemelik yüyüdükçe öptürmiyecekler sevdirmeyecek bağıracaklar uffff ne zaman rahat rahat ısıracağız.

evet canım doğru diyosun büyüdükçe sevdirmeyecekler....onlar yeni şeyler öğrenmeye çalışacak ve bizimle uğraşamayacaklar...

Back
X