2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

buda benım ogluşum teyzelleri
Masallah kocaman delinkanli olmus annesi

Sibelcim masallah Oglusuna canim

buda benim zilli kızım
Ay yavrum benim ne güzelsin sen öyle masallah 41 kere
isiririm o tombik yanaklari

buda benim kuzum
Yesinler kuzunu Tugbacim masallah bende sana benzetiyom kiz oglusunu

bugun 40 kimiz cikiyo teyeler cici bici olduk
B
Masallah özgeye fistik olmus yine
buda bugun cekıldı. kızım ıpegım aşkımmm ve anası olarak bendeniz :)
DSCF0583.jpg

DSCF0579.jpg
Zeynepcim ikinizede Masallah çok cici çikmissiniz anali kizli

Son düzenleme:
buda bugun cekıldı. kızım ıpegım aşkımmm ve anası olarak bendeniz :)
DSCF0583.jpg
DSCF0579.jpg

ne güzel çıkmışsınız anakız.kızının güzelliğinin kime çektiği belli oldu canım.özendim valla size...

meleksen maksimen caneylom yaren zeyl sibelce papatya cicilibicili maviyeshill tuba zeynep atladığım oldumu bilmiyom kızlar maşallah hepsini öpüyorum bende bitane ekliyim bu bizim uykudan kalkmış halimiz kusura bakmayın pijamalarla poz verdi kızım kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $28032010186.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 35
maksimen,meleksen,caneylom.maviyeşil,cicilibicili,tuba zeynep ,zeyl,sibelce,papatya,yaren ,zehmaşallah süphan allah allah hepsini korusun nazardan yerim onları ya hepsi ısırmalık yemin ederim....ısırırım koparırım hepsini...

Son düzenleme:
çok güzel görünüyorsunuz.Allah ayırmasın.Arascığımda koca delikanlı olmuş....yerim ben onu.ne tatlıda bakmış.çok masum...

saol canım amin allah hiçbirimizi ayırmasın.yerim ben onu teyzesi bakma öyle göründüğüne inatçı keçinin...kaydirigubbakcemile3

Ayşegül hatırladın mı kıyafetimizi?

CANIM BENİM NE TATLISINIZ KIZ..YERİM SENİ MAŞALLAH..

EVET CANIM ARASI HEP BANA BENZETİYOLAR BABSI KISKANMIYO ARAD ONADA BENZETENLERÇIKIYO AMA HEP BANA BEİZİM TARAFA BENZİYO DEDESİNE BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİRSE BİLEMEM..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…