• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Ecem bütün tatli teyzelerine tesekkür ediyomus ve kocaman öpüyomus :16:
Seker mi seker arkadaslarinada kocaman Masallah diyoruz:nazar:

Ay Mertkan sana bayılıyorum çocuk! Bak bu kadar tatlı olunmaz ki canım..:54:Yok yok Tuğba sen bizi kandırıyosun bu çocuk çok sakin,uysal mizaçlıya benziyor.Önüne ne koysan yer bu öyle bakıyo baksana masum masum:nazar:

Bak Burak paşazadeye belli işte delifişek gibi bakıyor.Hepinizin aklını alırım da o yemekten bi lokma yemem der gibi:9::nazar:

Duru hanıma da bi maşallah:nazar: Durunun numara yaptığı belli şimdi Allah için.Düşünceliyim ayaklarında ama yemezler.:9:Hemen akabinde patlatıyor militanca bi hareket:60:
Bu kız hayatı boyunca annesi böyle şok etcek herhalde:9:
Bide anası olucak zat-ı muhterem saklıyor kızını bizden,göz dikicez sanıyor herhalde..:63:

Gelelim Ecem hanımefendiye.Topikimizin küçük hanımefendilerinden o da:9:
Giyinip,süslenip pembeleri çıkıyor karşımıza..Allah nazarlardan saaklasın canım seni çok tatlısın :69:

Özlem çok tatlısın ya ..Varya böyle dağa bile çıkılır çocukla o kadar rahat gözüküyor ki..
Julia Robertsın böyle bi resmi vardı,sırtında veledi köyde gezer gibi rahat,aynı ona benzemişiniz..
Tekrar güle güle kullanın canım:nazar:

Bizi özlediniz mi teyzoşlar....
Sallanan koltuğumla geldim... Amma keyif yapmışım ama di mi. :24:
006lh.jpg
[/URL][/IMG]

Pusetti artık sallanmak için kullanıyorum. Çok da tatlı oluyor meret ya hu
013tc.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bizi özlediniz mi teyzoşlar....
Sallanan koltuğumla geldim... Amma keyif yapmışım ama di mi. :24:
006lh.jpg
[/URL][/IMG]

Pusetti artık sallanmak için kullanıyorum. Çok da tatlı oluyor meret ya hu
013tc.jpg
[/URL][/IMG]

özledik özlemezmiyiz,ben çok özledim mesela kuzucum seni. bu annene kızmalı,bizi bu minik kedicikten mahrum bırakıyo :20:
prenses,bi sonraki buluşmada elimden çekiceğin var o kadar diyorum :52:

Sağol Zeynepçim. Asıl ben İpeği ve diğerlerini yiyeceğim. Nezleyim diye yanaşamadım çocuklara geçen sefer bu defa kimse elimden alamaz onları

012ki.jpg
[/URL][/IMG]

Siz benim dişlerimi gördünüz mü teyzoşlar. Şimdilik iki tane. Ikınıyom sıkınıyom çıkmıyolar püfff
oy senin dişlerini de severim ben...
küçük cadı,ananı ısırma emi o jilet gibi keskin dişlerle :54:
Sağol Zeynepçim. Asıl ben İpeği ve diğerlerini yiyeceğim. Nezleyim diye yanaşamadım çocuklara geçen sefer bu defa kimse elimden alamaz onları

:27: :27: :27:

Duru hanıma da bi maşallah:nazar: Durunun numara yaptığı belli şimdi Allah için.Düşünceliyim ayaklarında ama yemezler.:9:Hemen akabinde patlatıyor militanca bi hareket:60:
Bu kız hayatı boyunca annesi böyle şok etcek herhalde:9:
Bide anası olucak zat-ı muhterem saklıyor kızını bizden,göz dikicez sanıyor herhalde..:63:

:

:1: :1: evettt kızım kıymetli güzelim çok reklam yapmıyorum ki göz koymayın diye.
kızım bana kalsın . ben bu kızı yapana kadar 2 yıl düşündüm kaptırmam kolay kolay.

tüm yavrularımızı Allah nazarlardan sakların.

Az önce çektim kızlar...

Ayrıcana tüm kuzucuklara maşallah:nazar:

Eklentiler

• $SNC00300.webp
    $SNC00300.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $SNC00312.webp
    $SNC00312.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
Esra 2 dişli cadııım yerim senin o boncuk gözlerini.
Eyman abi sıkıyormu seni paşa niye öyle acıklı bakmışsın.

Maşallah tüm bebişlerimize.

Back
X