2010 Temmuz Anneleri : )

Çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Darısı tüm annelere...:Saruboceq:

Amin inşallah canım hem kolay doğum yaparız hem de bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız.
:Saruboceq::Saruboceq:

oooh en iyisini yapıorsun valla seni görünce meğer ben bişe yemıormuşum o geldi aklıma ama ben kılo olmasın die değil zman olmuyor bende hiççç neysemmm bende başlıyım meyve faslınaa gerçi geçenlerde arkadaşıma gittim linacım sağolsunnn banaa bir tabak dolusu meyve yedirdi onla birazz kalsamm bebeğim tosun olurrr .. ben eve git yemek yap ye sonrada cnm bişe istemıorr

canım yaa bende o kadar korkuyorum bazen bir cesaret gelior bazende bir korkuuu rabbım sağlıkla sıhatle goğum yapmayı nasip etsinnn bir avazda:)):):)

Amin canım aminnnn...

Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah...
:Saruboceq:

ohhh yarasın hem sana hem bebişe maşallah maşallah

Herkese günaydınlar olsunn...Güzel bir gün geçirir inş.herkes...Biz bugün kendimizi iyi hissediyoruz kızımla bugün olmasını istediğimiz birşey var inş.gerçekleşir hayırlısıysa tabiki...Heyecanla bekliyoruz kızlar dua edin olurmu bizim için...[

QUOTE=krikitos;12704478]selam arkadaşlar bu aralar hiç giremedim mlesef kötü günler atlattık gıda zehirlenmesi yaşadım hastanede yattım neyseki bebeğimin sağlığı yerinde ama çok korkutucuydu allah bebeğime sağlık versin umarım herkez iyidir ben ilk hamileliğimde toplu parayla hepsini 1 günde almıştım 30 haftadan sonra bundada öle yapmayı planlıyorum allah bütün bebekleri iyi etsin nasılsa alınıyor en çok şeyi zaten doğumdan sonra alcaksınız şimdi ne alırsanız alın doğduktan sonra önünüze daha güzeleri çıkıcak ve dayanamıcaksınız bende öle oldu en azından herkeze iyi uykular oğluşum uyumamak için ağlıyor umarım uyurda bizde yatarız artık[/QUOTE]

Krikitos çok geçmiş olsun...Allah beterlerinden korusun inş.ta nasıl olmuş ki gıda zehirlenmesi...Maaşallah bebeğine de hayırlısı ile gelsin inş..

Günaydınnn Sulecik ohh ne güzel haberler var yine...Çok şükür herşey yolundaymış..

Capriiimm günaydınnnnhihoyyyt
hadi gözünaydın şekerim maaşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi yaaa....
Hayırlısı ile şeker sonucunda güzel çıkacaktır...

Canım benim çok sağol....opuyorumnanaktan

Aynen senin yaptığın gibi düşünmeye çalışıyordum. ama dün o kadını öyle görünce ki kadın gülerek çıktı ameliyattan düşün yani ki ben bu kadar etkilendim. Gözümde direk kendim canlandım.

Nasıl bir psikolojiymiş bu insan kendisini kontrol edemiyor yaa...alsanaalsanasmile

Ama dediğin gibi bebişlerimizi düşünelim.

Bugün hiç iyi değilim midem cazır cazır yanıyor bide başım ağrıyor hiç keyfim yok :sinifsinif:
Dünde midem yandı durdu çok felaket bişey ilaçta fayda etmedi ne yapacağımı sapıttımbilmiyorumkismile
Benim mide yanmaları iyice başladı artık doğuma kadar çekerimmafoldumben
Bide işlerim çok hiç yapasım yok:bbo:

sanırım kujucuğun saçlanıorrr benmkı keltoş olucak gibi midem yanmıorrr

Canım bazen o korkuları hepimiz yaşıyoruz haklısın gerçekten ama napalım bebeğimize kavuşmak içinde o korkuları atlatmamız gerekiyor diye düşünüp kendimi teselli ediyorum..Hayırlısı ile bir çırpıda alıcaz inş.bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Maaşallah tatlım beslenmene ne kadar çok dikkat ediyorsun ben bu yediklerini yemiyorum açıkçası..Hele bu sıralarda gündüz ara öğünlerinde bişey yemiyorum öğleden sonra sadece süt içiyorum birde akşamları gece yatmadan sütiçiyorum okadar...Biraz daha dikkat etmem gerek sanırım...

canım benim maşallah oğluşuna tam tosuncuk olmuş
inş. seninde şeker sonucun güzel çıkar tatlım.

Doğum yapan kadınlara müjde diye haberlerde haber var.

2 çocuk doğuran kadın 4 yıl erken emekli olabilecekmiş:lepi:
ipekbocuğu bu ne kadar güzel bi haber ya ben 4 tane çocuğum olsun istiyorum o zaman ben 8 yıl önce emekli olayım barialkisalkisalkis:roflol: çok süper olur dimi:dance:

Ben öğle yemeği hariç az ve sık yiyorum.

Ye canım yeee meyveler şimdi çok güzel yaa...

Ben yee yee doymuyorum meyveye.
:roflol::roflol::roflol:

ohhh yarasın hem sana hem bebişe maşallah maşallah

Sağol teyzesi...opuyorumnanaktan

Günaydın papatyam sarı çiçeğim...opuyorumnanaktan

İnşallah ne bekliyorsanız o hayırlısı ile olur. :Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederiz teyzesi evet yaa kocaman olmuş yüz hatları iyice oturmuş mükemmel bişe bu yaa...
:dance::dance:

Geçmiş olsun canım...

Havuç yemeyi denedin mi?

Çok iyi geliyor.
vereliniortak

Ne güzel bir haber süprizzzzz tek çocuk düşünenler bi tane daha doğurur artıkalkisalkisalkis
ınş.doğrudur..aklinialirimsmile

Bende de var canım mide yanması..
Farklı biriey yeyim tamam bitti olay..
Dün 1 avuç leblebi yedim yemez olaydım..Alt tarafı leblebi yaa...Hemen yanma oldu.
Bebişler saçlı olacak galiba öyle diyorlar.

2 ve üzeri, 4sene erken emeklilik...olumunekankayizsmile
Yaşasın..
Çalışan bir kadının 2 den fazla çocuğu pek olmuyor Türkiye şartlarında gerçi ama...belli de olmaz.cokacimcoook

Allah razı olsun canım yaa amin inş....

Canım bu zaman diliminden sonra yediklerimiz çok önemli bebişlerimizin en çok ihtiyacı olduğu dönem.

Bundan sonra daha hızlı gelişecekler onun içinde beslenmemize çok dikkat etmek zorundayız. Özellikle süt ve süt ürünleri, etimiz, tavuğumuz, balığımız, meyveerimiz bunlara önem göstermek zorundayız. Bn normalde bu yediğimin onda birini yemem ama şimdi kendimi sorumlu hissediyorum.
vereliniortakvereliniortakvereliniortak

oyy ipekböcüğüm geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum kii bende aynı dertle boğuşuyorum akşamları özellikle hiç bir şey yiyecek durumda olamıyorum sadece hafif şeyler yememe rağmen devam ediyo gaviscon içiyorum bana mısın demiyo
inşallah bu hep böyle sürmez :Saruboceq:

canım benim maşallah oğluşuna tam tosuncuk olmuş
inş. seninde şeker sonucun güzel çıkar tatlım.

Teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Doktor aamcası da çok beğendi gelişimini... Maşallah oğluşuma...

İnşallah yerın iyi sonuçlar alırım.

Evet saçlı olacağı kesin de çekilmiyor ne yiyeceğimi sapıtıyorum
Doğduğunda keltoş olup sonradan çıkması daha iyidira.s

benim mide ağrısı problemim yok ama olan arkadaşlarım
sakız çiğnemenin iyi geldiğini söylemişlerdi ne kadar
doğru bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…