hayırlı olsun cnm testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim, inşallah doğuma kadar herşey böyle yolunda ilerler hepimiz için ve sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :ecrin_bebek:
capricim maşallah kuzuna, hadi inşallah şeker sonucunda çok iyi çıkar.. bu arada bende bazen çok rahatım doğumu düşününce bazen stres oluyorum, içime kolay doğurcakmışım gibi doğuyor ama inşallah öyle olur :Saruboceq:
Çok teşekkür ederiz teyzesi...opuyorumnanaktan
Ben herşey yiyorum canım ama daha çok faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum.
Arada kaçaklarım illa ki oluyor olmamasına imkan yok zaten.
İşin sırrı günde 2 büyük kupa süt içiyorum mutlaka...
Sabah kibrit kutusundan biraz daha büyük peynirimi yiyorum.
Öğlen mutlaka bir kase yoğurt ve sebze yemekleri veya ana yemek neler varsa en faydalılarını seçiyorum yiyorum. Öğle yemeklerinde hiç kısmıyorum kendimi. ama ekmek yemiyorum.
Sabah ve öğle yemeği arasında meyvelerimi yiyorum aslında şu aralar yerli salatalıklara takmış durumdayım elimden salatalık düşmüyor. Artı ek olarak elma, muz, kivi artık ne canım isterse...
Öğleden sonra yine meyve ve ceviz (4 tane), kayısı (2-3 tane), bazen de kuru incir (1tane) yiyorum.
akşam da ne bulursam artık ama yine çok ekmek yemiyorum.
Yemekten sonra yine meyvelerimi bolca yiyorum. (Yeni çıkanlardan):jeyyar::jeyyar::jeyyar:
İşte benim beslenme tarzım bu şekilde canım.
Şimdiye kadar toplam 10 kilo almışım. Napiiim yaaa bundan az da yiyemem beişim için bunların hepsi.
canım yaa bende o kadar korkuyorum bazen bir cesaret gelior bazende bir korkuuu rabbım sağlıkla sıhatle goğum yapmayı nasip etsinnn bir avazda:)):):)
Öğlen mutlaka bir kase yoğurt ve sebze yemekleri veya ana yemek neler varsa en faydalılarını seçiyorum yiyorum. Öğle yemeklerinde hiç kısmıyorum kendimi. ama ekmek yemiyorum.
Sabah ve öğle yemeği arasında meyvelerimi yiyorum aslında şu aralar yerli salatalıklara takmış durumdayım elimden salatalık düşmüyor. Artı ek olarak elma, muz, kivi artık ne canım isterse...
Öğleden sonra yine meyve ve ceviz (4 tane), kayısı (2-3 tane), bazen de kuru incir (1tane) yiyorum.
Yemekten sonra yine meyvelerimi bolca yiyorum. (Yeni çıkanlardan):jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Şimdiye kadar toplam 10 kilo almışım. Napiiim yaaa bundan az da yiyemem beişim için bunların hepsi.
günaydın kızlar...
bende dün şeker sonucumu ve diğer tahlillerimi aldım.
her şey çok güzel çıktı çok şükür,
ilaç olarakta sadece elevit kullanıyorum başka ilaç vermedi doktorum.
bebeğim dün geceden bu yana inanılmaz hareketli sürekli tekmeleyip duruyor:)
Günaydın kızlar...
Dün yoğun bir denetimin ardından burdayız...:lepi:
Akşam kontrolümüz vardı. Pıtırcığımı gördüm çok tatlıydı yaaa yumuduğum benim annesinini kuzusu...
Şeker yükleme testimiz yarın yapılacak.
Yumuduğum 1200 gr olmuş.:sm_cool::sm_cool:
canım benimm
inan ilk hamileliğini yaşıyan herkes için geçerli bu korkular ben ne kadar cesur görünmeye çalışsamda olmuyo çok zaman, kendimi sonuca bağladım sadece aklımda bebeğime kavusacağımı herşeyin ii gideceğini empoze ediyorum
her şey çok güzel olacak RABBİMİN DE izniyle korktuğunda bebeğini düşün olur mu :CüvCüv:
Bugün hiç iyi değilim midem cazır cazır yanıyor bide başım ağrıyor hiç keyfim yok :sinifsinif:
Dünde midem yandı durdu çok felaket bişey ilaçta fayda etmedi ne yapacağımı sapıttımbilmiyorumkismile
Benim mide yanmaları iyice başladı artık doğuma kadar çekerimmafoldumben
Bide işlerim çok hiç yapasım yok:bbo:
Bu arada dün hastanede resmen duygu patlaması yaşadım.alsanaalsanasmile
Doktoru beklerken ameliyattan bir kadın çıktı odaya alırlarken gördüm.
Anlatamam içim nasıl bir tuhaf oldu. Başladım ağlamaya ben korkuyorum diye...senağlama
Hemşire bir arkadaşım vardı. Beni sakinleştirmeye çalışsa da pıtır pıtır elimde olmadan göz yaşlarım döküldü durdu. Eşim de şaştı kaldı.
Doktorum da yaa hiç bişe yok zaten epidural yaparız ağrın sızın olmayacak güle oynaya yapıcaz dedi.
Sonra bu arada sen ne düşünüyordun dedi. Ben de ben siz nasıl uygun görürseniz ona uymayı düşünüyorum dedim. eeee tamam işte güle oynaya doğumunu yaparız dedi. Ama sana sezeryan veya normal diyemem şimdiden bunu demek yanlış olur. Belki bakarsın herşey yolunda olur normal yaparız ters bir durum olur sezeryan yaparız dedi. ama ne olursa olsun her ikisinden de korkma çok güzel olacak dedi.
Neyse sonra biraz daha rahatladım.:lepi:
Ben ne kadar çok korkuyormuşum yaa...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Günaydın kızlar...
Dün yoğun bir denetimin ardından burdayız...:lepi:
Akşam kontrolümüz vardı. Pıtırcığımı gördüm çok tatlıydı yaaa yumuduğum benim annesinini kuzusu...
Şeker yükleme testimiz yarın yapılacak.
Yumuduğum 1200 gr olmuş.:sm_cool::sm_cool:
ipekbocuğu bu ne kadar güzel bi haber ya ben 4 tane çocuğum olsun istiyorum o zaman ben 8 yıl önce emekli olayım barialkisalkisalkis:roflol: çok süper olur dimi:dance:Doğum yapan kadınlara müjde diye haberlerde haber var.
2 çocuk doğuran kadın 4 yıl erken emekli olabilecekmiş:lepi:
oooh en iyisini yapıorsun valla seni görünce meğer ben bişe yemıormuşum o geldi aklıma ama ben kılo olmasın die değil zman olmuyor bende hiççç neysemmm bende başlıyım meyve faslınaa gerçi geçenlerde arkadaşıma gittim linacım sağolsunnn banaa bir tabak dolusu meyve yedirdi onla birazz kalsamm bebeğim tosun olurrr .. ben eve git yemek yap ye sonrada cnm bişe istemıorr
ohhh yarasın hem sana hem bebişe maşallah maşallah
Herkese günaydınlar olsunn...Güzel bir gün geçirir inş.herkes...Biz bugün kendimizi iyi hissediyoruz kızımla bugün olmasını istediğimiz birşey var inş.gerçekleşir hayırlısıysa tabiki...Heyecanla bekliyoruz kızlar dua edin olurmu bizim için...[
Capriiimm günaydınnnnhihoyyyt
hadi gözünaydın şekerim maaşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi yaaa....
Hayırlısı ile şeker sonucunda güzel çıkacaktır...
Bugün hiç iyi değilim midem cazır cazır yanıyor bide başım ağrıyor hiç keyfim yok :sinifsinif:
Dünde midem yandı durdu çok felaket bişey ilaçta fayda etmedi ne yapacağımı sapıttımbilmiyorumkismile
ınş.doğrudur..aklinialirimsmileNe güzel bir haber süprizzzzz tek çocuk düşünenler bi tane daha doğurur artıkalkisalkisalkis
canım benim maşallah oğluşuna tam tosuncuk olmuş
inş. seninde şeker sonucun güzel çıkar tatlım.
ipekbocuğu bu ne kadar güzel bi haber ya ben 4 tane çocuğum olsun istiyorum o zaman ben 8 yıl önce emekli olayım barialkisalkisalkis:roflol: çok süper olur dimi:dance:
Günaydın papatyam sarı çiçeğim...opuyorumnanaktan
İnşallah ne bekliyorsanız o hayırlısı ile olur. :Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederiz teyzesi evet yaa kocaman olmuş yüz hatları iyice oturmuş mükemmel bişe bu yaa...:dance::dance:
Evet saçlı olacağı kesin de çekilmiyor ne yiyeceğimi sapıtıyorumsanırım kujucuğun saçlanıorrr benmkı keltoş olucak gibi midem yanmıorrr
Allah razı olsun canım yaa amin inş....
Canım bazen o korkuları hepimiz yaşıyoruz haklısın gerçekten ama napalım bebeğimize kavuşmak içinde o korkuları atlatmamız gerekiyor diye düşünüp kendimi teselli ediyorum..Hayırlısı ile bir çırpıda alıcaz inş.bebişlerimizi kucağımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah canım yaa hepimize allah kolay doğumlar nasip etsin. Bu durumda en iyi yapılacak şey dua etmek herhalde... allah dualarımızı kabul etsin. Yardımcımız olsun. :Saruboceq:
Maaşallah tatlım beslenmene ne kadar çok dikkat ediyorsun ben bu yediklerini yemiyorum açıkçası..Hele bu sıralarda gündüz ara öğünlerinde bişey yemiyorum öğleden sonra sadece süt içiyorum birde akşamları gece yatmadan sütiçiyorum okadar...Biraz daha dikkat etmem gerek sanırım...
canım benim maşallah oğluşuna tam tosuncuk olmuş
inş. seninde şeker sonucun güzel çıkar tatlım.
Evet saçlı olacağı kesin de çekilmiyor ne yiyeceğimi sapıtıyorum
Doğduğunda keltoş olup sonradan çıkması daha iyidira.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?