tşk ederim canımoyacım maaşallah bebeğine. nasılda büyümüş öğle.
canım maşallah kızına.ben napıyım o zaman tam 11 kg almışımmerhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
dün doktordaydık. kızımızı gördük :dance:
760 gr olmuş, boyu da 33cm.
gayet sağlıklı dedi doktorumuz. bir sıkıntı yok.
bu arada ben toplamda 7 kg almış oldum. doktor çok normal dedi ama biraz ürktüm bu sefer fisfisfis
ayda 1,5-2kg alıyorum. bundan sonra artacakkk eyvahedigeldismile
sagol tatlımoyacım maşallah tosununaaallah nazarlardan korusunn
amin canım .bılmıyorum kı canımGözünaydın Oya maaşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi...Ne güzel sarısı bizim başımıza inş..Doğumu gelişimine göre söylüyor sanırım ondan öne almış...hayırlısı olsun inş...
Canım ALLAH bebeğini nazarlardan saklasın
amın canım cümlemizin.
Kızlar gecen ay 10 gün kdr soguk alınlıgı olmustu .. atlattım gectı gıtti derken dün yıne grip oldum..bilmiyorumkismile kaldıkı senelerdır grip olmam kafamçokkarıştı
Çok korkuyorum rahatsızlıgımdan bebeğim etkilenecek dıye :çok üzgünüm:
meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün dr gittik.oglumu gordum o kadar güzeldiki anlatamam.bu arada oglum 1kg 600gram olmuş.dr dediki maşallah ne kadar kilo almış.eleviti kesti dr.her şey normalmış.bide 1hafta önde gidiyormuş.haziranın 15den sonra her an dogum yapa bılırsın dedi kafam cok karıştı.:uhm:kızlar bu arad bi form doldurdum bana bı paket erdi doguma hazırlık dıye bişey.icinden 1cd 1şampuan kücük yani.1kullanma kulavuzu.bide e bebek magazasını dergısını yarın eşimle gidib bakıcaz.benden bu kadar sizde ne var ne yok?bu arada dr dediki bundan sonra artık sık sık geliceksin.37 haftasında catı muayınesı yapılıcakmış.ahh yoruldum yaz yaz bitmedi bi turlu.:sm_cool:
Kızlar gecen ay 10 gün kdr soguk alınlıgı olmustu .. atlattım gectı gıtti derken dün yıne grip oldum..bilmiyorumkismile kaldıkı senelerdır grip olmam kafamçokkarıştı
Çok korkuyorum rahatsızlıgımdan bebeğim etkilenecek dıye :çok üzgünüm:
merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
dün doktordaydık. kızımızı gördük :dance:
760 gr olmuş, boyu da 33cm.
gayet sağlıklı dedi doktorumuz. bir sıkıntı yok.
bu arada ben toplamda 7 kg almış oldum. doktor çok normal dedi ama biraz ürktüm bu sefer fisfisfis
ayda 1,5-2kg alıyorum. bundan sonra artacakkk eyvahedigeldismile
merhabalar kızlar..foruma çok yazamasam da her gün okuyorum muhakkak :) bişi takıldı kafama,liyadora vardı ikiz annesi, nicki değişti gerçi sonradan..iyi mi acaba? uzun süredir görmüyorum,umarım iyidir bebekleri?
kızlar aslında kiloyu kafaya takmıyorum da. ben hayatımda hiç bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almadım, bünyem kaldırmakta zorlanıyo:)))) sanırım ondan delikafadulden
ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr
ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr
alsanaalsanasmilecokacimcoookcokYine ağzımıza kadar yedik geldik.
Öğlenleri dayanamıyorum yaa gözüm doysa karnım doymuyor, karnım doysa gözüm doymuyor.
Aynen benim de arada göğüs altımdaki kaburga kemiklerime baskı oluyor sanırım oraya biryerlere mi girmeye çalışıyor arada anlamadım..Rah,m yukarı doğru büyüdü ya.
İç organlar da sıkışıyor.
Yaramaz şeyler..:teselli:
Herkese günaydın..
Çok geçmiş olsun canım.Gıda zehirlenmesi neden oldu acaba?bilmiyorumkismile
:[/B]
merhaba kızlar biz geldik:))
Hoşgeldinn Hatçeehihoyyyt
bizde yarın doktora gidiyorum şeker yüklemesi yapılacak ayy kan alcaklar tırsıyorum çok çünkü bu arlar hastalıktan devamlı kan aldılar serum yedim aşılar yedim falan aman ya sıkıldım valla şu kan alma fobisi bende acayip yaa
ayşeçınarlıcım merak ettim niye bu ulturosanlar yalancı yazmıssın yaa 1 kız 1 erkek değilmiydi benim gibii seninde mi kandırdı bebekler banadaeski doktorum kız kız dedi 18 haftalıkken yeni doktorum erkek dedi her gittiğimde soruyorumda kesin erkek mi die kaydirigubbakcemile3
Cinsiyetlerde sorun yok,sabit onlar kaydirigubbakcemile3
Bir doktorda ölçüm başka bir doktorda da 10 gün sonra hala aynı ölçüm olunca ona canım sıkılmıştı da..
ben bişi anlamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?