2010 Temmuz Anneleri : )

oyacım maaşallah bebeğine. nasılda büyümüş öğle.
tşk ederim canım
canım maşallah kızına.ben napıyım o zaman tam 11 kg almışım
oyacım maşallah tosununaa allah nazarlardan korusunn
sagol tatlım
amin canım .bılmıyorum kı canım

kecmiş olsun canım dikkat et kendine

herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler opuyorumnanaktan
Allah hepimizin bebeğine sağlık versin :Saruboceq:

kızlar aslında kiloyu kafaya takmıyorum da. ben hayatımda hiç bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almadım, bünyem kaldırmakta zorlanıyo:)))) sanırım ondan delikafadulden

alsanaalsanasmilecokacimcoookcokYine ağzımıza kadar yedik geldik.

Öğlenleri dayanamıyorum yaa gözüm doysa karnım doymuyor, karnım doysa gözüm doymuyor.

Gözün aydın..
Aramızda bazılarımız Temmuza kalmayacak anlaşılan..
Hayırlısı..

Geçmiş olsun...Mevsim geçisi yaşıoruz ya, bir sıcak bir serin..
Birşey olmaz meraklanma..Doktorunla görüş ama..

Maşallahhh. bebişe..

Çok iyi canım bebişleriyle birlikte..

kızlar aslında kiloyu kafaya takmıyorum da. ben hayatımda hiç bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almadım, bünyem kaldırmakta zorlanıyo:)))) sanırım ondan delikafadulden

Hamilelik böyle bir dönem işte, engel olamıyorsun az ya da çok geliyor kilolar..

ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr

herkese selam

sulecik, listede bebisimin detaylari eksik kalmis.. hemen bildiriyorum

SAT :20 Ekim 2009
Dogum : 27 temmuz 2010
Yas :30
Cinsiyet Erkek
Isım : Ateş & Doruk, & Kuzey

baska eksik birsey kaldi mi? :)

ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr

Aynen benim de arada göğüs altımdaki kaburga kemiklerime baskı oluyor sanırım oraya biryerlere mi girmeye çalışıyor arada anlamadım..
Yaramaz şeyler..:teselli:

Aynen benim de arada göğüs altımdaki kaburga kemiklerime baskı oluyor sanırım oraya biryerlere mi girmeye çalışıyor arada anlamadım..Rah,m yukarı doğru büyüdü ya.
İç organlar da sıkışıyor.
Yaramaz şeyler..:teselli:

ya evet pcye bile elimi uzatırken acı çekioruummm insan annesiyle oyun oynarmıı :):)

Herkese günaydın..

Çok geçmiş olsun canım.Gıda zehirlenmesi neden oldu acaba?bilmiyorumkismile

:[/B]

tavuktan canım fırında tavuk yedim evde yapılmıştı ama ndense koktu o bana sabahınada çok kötü oldum zati geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkür ederim arkadaşlarım

bizde yarın doktora gidiyorum şeker yüklemesi yapılacak ayy kan alcaklar tırsıyorum çok çünkü bu arlar hastalıktan devamlı kan aldılar serum yedim aşılar yedim falan aman ya sıkıldım valla şu kan alma fobisi bende acayip yaa

ayşeçınarlıcım merak ettim niye bu ulturosanlar yalancı yazmıssın yaa 1 kız 1 erkek değilmiydi benim gibii seninde mi kandırdı bebekler banadaeski doktorum kız kız dedi 18 haftalıkken yeni doktorum erkek dedi her gittiğimde soruyorumda kesin erkek mi die kaydirigubbakcemile3

Cinsiyetlerde sorun yok,sabit onlar kaydirigubbakcemile3

Bir doktorda ölçüm başka bir doktorda da 10 gün sonra hala aynı ölçüm olunca ona canım sıkılmıştı da..

ben bişi anlamadım(

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şunu demek istiyorum canım..bebeklerin cinsiyetlerinde herhangi bir değişme olmadı ultrason kontrolleri sırasında..Ancak bebeklerin kiloları 2 farklı ultrason arasında aradan 10 gün geçmesine rağmen değişiklik olmamış,buna canım sıkılmıştı..Ben de bu ultrasonlar yalancı diye yazmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…