2010 Temmuz Anneleri : )

tmm canım şimdi anladım:))

nasıl uyku bastırdı anlatamam...

Daha 2 saat vae mesai bitmesine....

Bugün çok bunaldım yaa.

ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr

Canım benim bende o acıyı çok iyi biliyorum çünkü 3gündür çekiyorum geceleri uyutmuyor artık kafasınıda çıkartıyor
yani Allah kolaylık versin :sinifsinif:

yaaa evet arkadaşım banada 26-27 haziran dedi doktorum.1 temmuzda olsa bari.temmuz ayını çok severim ben.7 temmuz annemin doğumgünü,22 temmuzda benim..bebişte bizim gibi temmuzu yakalarmı bilmem artık?

Hayırlısı olsun diyelim..
Benim de SAT a göre 22 temmuz tahmini dopum zamanı ama en son gittiğimde doktor 22 temmuzu beklemeyiz demiştibilmiyorumkismile.Sezeryan olacağı için..

Ben de birşey dememiştim..Hayırlısı olsun hepimiz için..

denizim dr haziran da yapmaz sezeryanda olsa dimi,yani en erken 15gün öncesi en geç 1 hafta kala :uhm:diye biliyorum

temmuz derken bir çoğumuz yoksa haziran annesimi olucaz ne kaydirigubbakcemile3

Ben de Haziran 21'den itibaren her an hazırlıklı olmak gerektiğini düşünüyorum.

Hayırlısı olsun.

kızlar benimde haziran sonu olabilir diye düşünüyorum, beklenen tarih 4 temmuz ama sabredermi acaba o kadar kızım

benim de ilk başta 10 ağustos demişti doktorum sonra 5 oldu son gidişimde de 3 e kaydı dedi gittikçe öne geliyor. ben de ağustos annesi olacağım derken sanırım asıl temmuz annesi ben olucam guclubacismile

anladım ayşecim inşallah bu defa gittiğinde tutar ölçümler ben yarın gidicem çok merak ediyorum kilosunu çünkü büyük bi hastalık kusma atlattım inşallah zayıf kalmamıştır bebem

bizimde 1 temmuz diyolar ama bilemiyorum son tarih 10 temmuz sezeryan ya hafta sonu uyarlaması yapabiliriz mert te öle yapmıştım pazar olsun herkez yanımda olsun istedim 23 kasımı kendim seçtim pazar olduğu içinde hastanede 45 kişi falandık bundada herşey iyi acil bişey olmassa yine bi hafta sonu tarihi seçebilirm

Canım peki ayrıntılı ultrasonda ne dedi doktor sana ordada gerçek doğum gününü sölüyor bana orda 26 haziran demişti doktor

bana o zaman tarih vermemişti dr. bir ara 1 temmuz falan demişti ama bildiğim kadarıyla o tarihler sık sık değişebiliyomuş, son adetini baz alıyolar yine ama ben 38 den sonra hep tetikte olurum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…