kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şunu demek istiyorum canım..bebeklerin cinsiyetlerinde herhangi bir değişme olmadı ultrason kontrolleri sırasında..Ancak bebeklerin kiloları 2 farklı ultrason arasında aradan 10 gün geçmesine rağmen değişiklik olmamış,buna canım sıkılmıştı..Ben de bu ultrasonlar yalancı diye yazmıştım...
Arkadaşlar hamileliğinde ara sıra ufak lekelenmeler yaşayan var mı?
Gözün aydın..
Aramızda bazılarımız Temmuza kalmayacak anlaşılan..
Hayırlısı..
yaaa evet arkadaşım banada 26-27 haziran dedi doktorum.1 temmuzda olsa bari.temmuz ayını çok severim ben.7 temmuz annemin doğumgünü,22 temmuzda benim..bebişte bizim gibi temmuzu yakalarmı bilmem artık?
ya kızlar oğluşum sanırım ayakını koymuş sağ göğsümün altı nasıl baskı yapıor ordaki kemiğee çok acıorrr
yaaa evet arkadaşım banada 26-27 haziran dedi doktorum.1 temmuzda olsa bari.temmuz ayını çok severim ben.7 temmuz annemin doğumgünü,22 temmuzda benim..bebişte bizim gibi temmuzu yakalarmı bilmem artık?
Gözün aydın..
Aramızda bazılarımız Temmuza kalmayacak anlaşılan..
Hayırlısı..
canım dr bana son 3 temmuz demişti ama 1 temmuz evlilik yıldönümümüz eşim o gün doğsa keşke diyor lakin ben 25 haziran dan sonra her an yanım da olacakmış gibi hissediyorumm yani temmuza kalamaya bilir bebeğimmm kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun diyelim..
Benim de SAT a göre 22 temmuz tahmini dopum zamanı ama en son gittiğimde doktor 22 temmuzu beklemeyiz demiştibilmiyorumkismile.Sezeryan olacağı için..
Ben de birşey dememiştim..Hayırlısı olsun hepimiz için..
canım dr bana son 3 temmuz demişti ama 1 temmuz evlilik yıldönümümüz eşim o gün doğsa keşke diyor lakin ben 25 haziran dan sonra her an yanım da olacakmış gibi hissediyorumm yani temmuza kalamaya bilir bebeğimmm kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun inşallah canım banada doktor 1temmuz demişti ama ayrıntılı ultrasona girince ordaki doktor 26 haziran dedi bende haziranın sonunda bekliyorum vallaha
kızlar benimde haziran sonu olabilir diye düşünüyorum, beklenen tarih 4 temmuz ama sabredermi acaba o kadar kızım
Canım peki ayrıntılı ultrasonda ne dedi doktor sana ordada gerçek doğum gününü sölüyor bana orda 26 haziran demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?