Ben çıkıyorum kızlar bugün erkenciyim eşim geldi çıkıyoruz...
herkese güzel haftasonları diliyorumm...Kendinize ve bebeğinize iyi bakınnn...
benim de 4 temmuz başından beri canım. ama son kontrolde 20 hazirandan sonra bekleyelim dedi. biraz da öde gidiyor. seninle aynı haftadayız. bebişin kaç kilo. benimki 10 gün önce 1300 gr dıkızlar benimde haziran sonu olabilir diye düşünüyorum, beklenen tarih 4 temmuz ama sabredermi acaba o kadar kızım
Ben çıkıyorum kızlar bugün erkenciyim eşim geldi çıkıyoruz...
herkese güzel haftasonları diliyorumm...Kendinize ve bebeğinize iyi bakınnn...
benim de 4 temmuz başından beri canım. ama son kontrolde 20 hazirandan sonra bekleyelim dedi. biraz da öde gidiyor. seninle aynı haftadayız. bebişin kaç kilo. benimki 10 gün önce 1300 gr dı
kızlar nivea nın bebek bakım ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz. ben çantalı setini gördüm 35 tl fiyatı çok uygun bence. chicco dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ama doğrusu hemen de almadım aklımda sebamed vardı. napsam ki bunu da aliyim sebamed de aliyim nasılsa bi set yetmez bize dimi.
ne dersiniz ?
bana o zaman tarih vermemişti dr. bir ara 1 temmuz falan demişti ama bildiğim kadarıyla o tarihler sık sık değişebiliyomuş, son adetini baz alıyolar yine ama ben 38 den sonra hep tetikte olurum sanırım
denizim dr haziran da yapmaz sezeryanda olsa dimi,yani en erken 15gün öncesi en geç 1 hafta kala :uhm:diye biliyorum
kızlar nivea nın bebek bakım ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz. ben çantalı setini gördüm 35 tl fiyatı çok uygun bence. chicco dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ama doğrusu hemen de almadım aklımda sebamed vardı. napsam ki bunu da aliyim sebamed de aliyim nasılsa bi set yetmez bize dimi.
ne dersiniz ?
yeni doğan için sabemed öneririm canım kesinlikle ben de oğlumda hep sabemed kullandım haladaha onu kullanıyorum nivea yeni doğğana uygun değil bence bu benim fikrim daha sonraki zamanlarda kullanmak için olabilir ben çantasında niveanın pişik kremini kullanıyorum hep çantada duruyor o ama sabemedin yerini tutmuyor malesef birde mustella çok iyi bir markadır çok pahalı diğerlerine göre ama verdiğin parayada değer hani göğüs ucu kremi için mustella öneririm pişman olmazsınız
Ben de sebamed ürünlerini düşünüyorum.yeğenim ne pişik ne konak ne isilik hiç birşey olmadı...zaten göbekler düşer düşmez hergün banyo yapıcaz.
Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?