2010 Temmuz Anneleri : )

Ben çıkıyorum kızlar bugün erkenciyim eşim geldi çıkıyoruz...
herkese güzel haftasonları diliyorumm...Kendinize ve bebeğinize iyi bakınnn...

kızlar benimde haziran sonu olabilir diye düşünüyorum, beklenen tarih 4 temmuz ama sabredermi acaba o kadar kızım
benim de 4 temmuz başından beri canım. ama son kontrolde 20 hazirandan sonra bekleyelim dedi. biraz da öde gidiyor. seninle aynı haftadayız. bebişin kaç kilo. benimki 10 gün önce 1300 gr dı

kızlar nivea nın bebek bakım ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz. ben çantalı setini gördüm 35 tl fiyatı çok uygun bence. chicco dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ama doğrusu hemen de almadım aklımda sebamed vardı. napsam ki bunu da aliyim sebamed de aliyim nasılsa bi set yetmez bize dimi.
ne dersiniz ?

Ben çıkıyorum kızlar bugün erkenciyim eşim geldi çıkıyoruz...
herkese güzel haftasonları diliyorumm...Kendinize ve bebeğinize iyi bakınnn...

iyi akşamlar canım ve iyi tatiller

benim de 4 temmuz başından beri canım. ama son kontrolde 20 hazirandan sonra bekleyelim dedi. biraz da öde gidiyor. seninle aynı haftadayız. bebişin kaç kilo. benimki 10 gün önce 1300 gr dı

benimkide 2 hafta önce 1200 gr.dı canım bana son kontrolde doğuma dair hiçbişey söylemedi dr.um, gerçi o vaktinde geliceğini düşünüyor ama ben biraz şüpheliyim bilmiyorumkismile

benimkide 2 hafta önce 1200 gr.dı canım bana son kontrolde doğuma dair hiçbişey söylemedi dr.um, gerçi o vaktinde geliceğini düşünüyor ama ben biraz şüpheliyim bilmiyorumkismile[/QUOTE]
valla benim dr um o tarihe kalmaz dedi. bir de abimin eşi yeni doğum yaptı. gününden 20 gün önce. ben de kendimi buna göre hazırlıyorum artık :) seninkinin de kilosu iyiymiş. maşallah

37.haftada alındı bnm 2.kızım.4 kıloydu bide..zaten 32.haftadan sonra haftada 1 çağırıo doktorlar.nts yapılıo.plasentanın durumuna göre doguma karar verılıo..bebek gelısımını tamamladıgı zaman plasenta çürümeye başlıyor.dr.anlıo doğumun yaklaştıgını ozaman

ben şu an niveanın badem özlü bebek yağını kullanıyorum çatlak için. çok memnunum. şimdiye kadar hiç bir çizgi oluşmadı. inşallah böyle devam eder. bebişim içinde niveanın setini düşünüyorum. ama sebamed de iyi. bir kaç kullanana sormak lazım canım..

bana o zaman tarih vermemişti dr. bir ara 1 temmuz falan demişti ama bildiğim kadarıyla o tarihler sık sık değişebiliyomuş, son adetini baz alıyolar yine ama ben 38 den sonra hep tetikte olurum sanırım

evet canım doğru diyosun hazırıkta olmak lazım dediğin gibi bide benim bebek kilolu gibiydi bilmiyorum şimdi nasıl ama doğum zamanı 4kiloyu geçiçek olursa erken almak zorunda kalabiliriz demişti doktor

denizim dr haziran da yapmaz sezeryanda olsa dimi,yani en erken 15gün öncesi en geç 1 hafta kala :uhm:diye biliyorum

Benim için diyorsan tabii ki Haziran da çok erken canım olur mu? o kadar da değil..
1 hafta öne alır en fazla herhalde benimkini..

Seni bilemicem canım..

Normal doğumlarda zaten belli olmuyor biliyorsunuz, erken ya da geç olabiliyor.

Doğum zamanı Temmuz başı olanlar bence Haziran sonu hazır olsunlar hiiiiiiiiç belli olmaz bu işler.
Hele ki normal doğumda hiiiç belli olmaz..

Benim sanırım en fazla 1 hafta 10 gün erkene alır.
Hani bir de burdan bazı arkadaşlar demişti, ilki sezeryan olanları ,ikinciyi de sezeryanda ,biraz öne alıyor doktorlar diye..
Doktorum da bana 22 temmuzu beklemicez deyince öyle düüşündüm ben de..

yeni doğan için sabemed öneririm canım kesinlikle ben de oğlumda hep sabemed kullandım haladaha onu kullanıyorum nivea yeni doğğana uygun değil bence bu benim fikrim daha sonraki zamanlarda kullanmak için olabilir ben çantasında niveanın pişik kremini kullanıyorum hep çantada duruyor o ama sabemedin yerini tutmuyor malesef birde mustella çok iyi bir markadır çok pahalı diğerlerine göre ama verdiğin parayada değer hani göğüs ucu kremi için mustella öneririm pişman olmazsınız

Ben de sebamed ürünlerini düşünüyorum.yeğenim ne pişik ne konak ne isilik hiç birşey olmadı...zaten göbekler düşer düşmez hergün banyo yapıcaz.

Ben de sebamed ürünlerini düşünüyorum.yeğenim ne pişik ne konak ne isilik hiç birşey olmadı...zaten göbekler düşer düşmez hergün banyo yapıcaz.

benim oğlumda 16 aylık daha pişik nedir bilmedik biz hiç konakta olmadı kış bebeği olmasına rağmen sık sık yıkıyordum hele 2sinci yaz bebesi hergün yıkanır artık mert in 6 cı gün dştü göbeği bakalım bunuki kaç günde düşer bide izmirde bebekleri yıkamalar doğumdaki yağı çekmeliymiş vucudu çok sağlıklıymış diğer yerlerde yıkıyolar hemen bebeleri hangisi dğru bilemiyorum bizde göbeği düşmeden yıkamayın dediler yıkasanız bile göbek bağını çok iyi kurulamak lazımmış mikrop kapaması açısından

Herkese merhaba.

merhaba canım bişi dicem arda isminin anlamı nemiş eşimde geçen arda diyodu da anlamınımerak ettim internet bazen yanıltıyo her isme değişik anlamlar yazıyolar en güzeli kişiden öğrenmek sanırım siz araştırdınız mı anlamını yoksa hoşunuza giden bi isim die koymak istediniz

mERHABA GÜSEL ANNELER BıZ GELDıK GÜSEL GÜSEL HABERLERLE
Dün dr a gttk kuzum 571 gr olmuş.Maşşallah keyfine diyecek yok bacakalrı açtı kapattı yiğidin malı meydandadır hesabı,el ensede ağzını açıp kapattı hiiçte rahatsızlık duymuyor ben erkekkim der gibi fifisini gösterip durdu valla çok fotojenik olacak galiba.
ŞEKER YÜKLEMESı YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR DıKKAT!!!!!
Mutlaka aç karnına gidilmesi gerek en az 8 saat birşey yenmemesi gerekmiş şeker yüklendikten sonra yine 1 saat aç durup kan alınıyormuş ben sabah kötü oldum boğazımı tutamadım azıcık atıştırdım dr kesinlikle yapamayız yanlış çıkar dedi ve testimi iptal etti artık 3 gün sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için (

Bu da resmimiz ilk defa omurgadan ibaret değil elleri ve parmaklarını görüyor msunus box yapar gbii Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Yaa az önce tetanoz aşımın ikinci dozunu vurdurdum geldim.
Salak ebe bebeğin kalp atışlarını dinleyelim diye bi alet çıkardı.Ben sanki özele gitmiyomuşum doktor yüzü görmüyomuşum gibi,fi tarihinden kalma bişeyle karnıma bastıra bastıra bebeğin kalp atışlarını dinledi.
Ve şu anda benim karnım çok ağrıyo şimdi gidip karıyı boğacam çok sinir oldum yaa.
O kadar çok bastırdıki acıyo çekermisiniz diyorum dur biz herkese öyle bakıyoruz diyo.Yaa ben zaten doktorumda duyuyorum kalp atışını gerek yok diyorum neymş efendim sağlık ocağında da bilgilerimiz tutuluyomuş yapmak zorundaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…