- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
mERHABA GÜSEL ANNELER BİZ GELDİK GÜSEL GÜSEL HABERLERLE
Dün dr a gttk kuzum 571 gr olmuş.Maşşallah keyfine diyecek yok bacakalrı açtı kapattı yiğidin malı meydandadır hesabı,el ensede ağzını açıp kapattı hiiçte rahatsızlık duymuyor ben erkekkim der gibi fifisini gösterip durdu valla çok fotojenik olacak galiba.
ŞEKER YÜKLEMESİ YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR DİKKAT!!!!!
Mutlaka aç karnına gidilmesi gerek en az 8 saat birşey yenmemesi gerekmiş şeker yüklendikten sonra yine 1 saat aç durup kan alınıyormuş ben sabah kötü oldum boğazımı tutamadım azıcık atıştırdım dr kesinlikle yapamayız yanlış çıkar dedi ve testimi iptal etti artık 3 gün sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için(
Yaa az önce tetanoz aşımın ikinci dozunu vurdurdum geldim.
Salak ebe bebeğin kalp atışlarını dinleyelim diye bi alet çıkardı.Ben sanki özele gitmiyomuşum doktor yüzü görmüyomuşum gibi,fi tarihinden kalma bişeyle karnıma bastıra bastıra bebeğin kalp atışlarını dinledi.
Ve şu anda benim karnım çok ağrıyo şimdi gidip karıyı boğacam çok sinir oldum yaa.
O kadar çok bastırdıki acıyo çekermisiniz diyorum dur biz herkese öyle bakıyoruz diyo.Yaa ben zaten doktorumda duyuyorum kalp atışını gerek yok diyorum neymş efendim sağlık ocağında da bilgilerimiz tutuluyomuş yapmak zorundaymış.
Kız o kadar söledik yaa aç gidilecek diye.Hay Allah neyse 3 gün sonra yaptırırsın artık.
Gözünaydın bu arada maşallah paşaya...
merhaba canım bişi dicem arda isminin anlamı nemiş eşimde geçen arda diyodu da anlamınımerak ettim internet bazen yanıltıyo her isme değişik anlamlar yazıyolar en güzeli kişiden öğrenmek sanırım siz araştırdınız mı anlamını yoksa hoşunuza giden bi isim die koymak istediniz
benim oğlumda 16 aylık daha pişik nedir bilmedik biz hiç konakta olmadı kış bebeği olmasına rağmen sık sık yıkıyordum hele 2sinci yaz bebesi hergün yıkanır artık mert in 6 cı gün dştü göbeği bakalım bunuki kaç günde düşer bide izmirde bebekleri yıkamalar doğumdaki yağı çekmeliymiş vucudu çok sağlıklıymış diğer yerlerde yıkıyolar hemen bebeleri hangisi dğru bilemiyorum bizde göbeği düşmeden yıkamayın dediler yıkasanız bile göbek bağını çok iyi kurulamak lazımmış mikrop kapaması açısından
evet canım sağlık ocağıda tutuyor bilgileri bende her defasında sölüyorum ama o kalp atış hızını yazıyormuş bilgilerine ve sağlık kuruluşlarına bilgi geçiyormuş gerekli bişii çünkü çocuk doğdukatan sonra daha çok ihtiyaç oluyor sağlık ocağına hep aşıları orda oluyor devletin karşıladıkları özelleri sen özel doktorunda oluyorsun zaten özel 4 tane aşı var diğerleri hep sağlık ocağında özel doktorlar bile oraya yolluyor devlet karşılıyor biz yapamayız onlar takip ediyor diyorlar yanee sağlık ocağında bi hemşireyle aranı iyi tut o seni hep arar hatırlatır konturollere çağarır aşılar önemli bak mert 16 aylık oldu birdaki aya 3 tane aşısı var sağlık ocağından arıyolar beni sonrada özelde var 1 tane sonra rahatız şükür diğerinin başlıyor aşıları bu defa
Bebekleri hergün yıkamak gelişimleri için çok iyi derler..Tabi soğuk memleketlerde bu zor olabilir..
Bizim buralar işte o soğuk yerlerden bi tanesi :1closedeyes: inşallah çocuu hasta etmem :)
Bebekleri hergün yıkamak gelişimleri için çok iyi derler..Tabi soğuk memleketlerde bu zor olabilir..
evet yıkamak çok önemli izmiri bu yüzden çök seviyorum ılıman hava mesela şuan kocişim geldi mert i yıkıycaz sonrada ben yaparım bıcı bıcı yarın doktor var :lepi:
eşimede arda dedim ee biizmde 2ci çocuğumuz mertinde hemen ardından geldi hoşgeldi başımızın üstünde yeri var eşimde arda koyalım o zman dedi delikafadulden
ismiyle yaşasın ..:asigim:
teşekkürler canım opuyorumnanaktan bakalım aile ne diyecek ayy nelor beğensinler artık kimseciklere isim bebeğendiremedik isimsiz kaldı bebek halbuki anne karnında ismiyle sevmek çok önemli artık bende ismiyle dokunmak istiyorum bebeme
teşekkürler canım opuyorumnanaktan bakalım aile ne diyecek ayy nelor beğensinler artık kimseciklere isim bebeğendiremedik isimsiz kaldı bebek halbuki anne karnında ismiyle sevmek çok önemli artık bende ismiyle dokunmak istiyorum bebeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?