domates sanırım aynı günde gidiyoruz..Hangi dr a gidiyorsun ya da gideceksin ilerleyen haftalarda?
yorum yazdıgıma pişman oldum gercekten..
ben kötü niyetle yazmamıştım oysaki..
sadece başımdan geçeni yazmıştım..bi dahamı tövbe yanii..
ama artık herkesin bilinçli oldugunu düşünüyorum..ve hepimiz birbirimizden farklı şeyler yaşadığımızın farkındayız...
mide yanması yok diye problem oldugunu düşünmek garip degil mi?
kafaya takacak daha ciddi şeyler var bence hamilelikte...
ama artık herkesin bilinçli oldugunu düşünüyorum..ve hepimiz birbirimizden farklı şeyler yaşadığımızın farkındayız...
Ben şimdilik kendi tüp bebek dr um israel aruh a devam ediyorum alsancakta..Fakat ilk 3 ay bitince beni başka bir dr a yönledireceğini söyledi..Çünkü yüksek riskli gebelikler konumundayım..Evet tarihlerimiz aynı a.s
Kahraman Kolday'a gidiyorum
geçen hafta kalp atışını duyduk, önümüzdeki hafta 2. randevum var
sen kime gidiyorsun?
merhaba kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
Ben şimdilik kendi tüp bebek dr um israel aruh a devam ediyorum alsancakta..Fakat ilk 3 ay bitince beni başka bir dr a yönledireceğini söyledi..Çünkü yüksek riskli gebelikler konumundayım..
Anladım, inşallah hayırlısıyla geçer bu 7 ay hepimiz için,
yerimseniben
bambıno son adet tarıhın 6 ekım mı
Amin inşallah canım:SaruboceqBen şimdilik kendi tüp bebek dr um israel aruh a devam ediyorum alsancakta..Fakat ilk 3 ay bitince beni başka bir dr a yönledireceğini söyledi..Çünkü yüksek riskli gebelikler konumundayım..
Anladım, inşallah hayırlısıyla geçer bu 7 ay hepimiz için,
yerimsenibenpuyorumnanaktan
ben geldim kızlar... liyadora dün test yapıcam demiştin ne oldu canım?çölyakla ilgili bişey yokmuş dimi gerçi eşinde rahatlatmıştı ama yaptınmı merak ettim canım
Babam eczanede bulamamış..Belirtileri iyice araştırdım ,bende olmadığına karar verdik..
Çünkü çölyak belirtilerinin hiç biri yok bende...
Çölyak durumunda tedaviye rağmen anemi giderilemezmiş hamileyken..
Maşallah bende 14 hemoglobin...
Cildimde de hiç bir sorun yok...
Amin inşallah canım:Saruboceqpuyorumnanaktan
Babam eczanede bulamamış..Belirtileri iyice araştırdım ,bende olmadığına karar verdik..
Çünkü çölyak belirtilerinin hiç biri yok bende...
Çölyak durumunda tedaviye rağmen anemi giderilemezmiş hamileyken..
Maşallah bende 14 hemoglobin...
Cildimde de hiç bir sorun yok...
aman iyi çok şükür canım..
bir hekimin bunu söylemesine şaşıyorum doğrusu :sm_confused:
ne saçma bir yorum ne saçma bir yönlendirme
ya ben hiç doktora bile gitmedim daha cumaya randevu verdi doktorum sabırsızlıkla bekliorum sat 29 ekim benim gibi hala gitmeyen varmı.
Dahası var. Benim doktordan inciler bu kadarla sınırlı değil. Üç gün migren ağrısı çektim aralıksız. Gece gündüz kıvrandım. Adam normal dedi.İlaç alma dedi.Kabızlıktan kıvrandım ilaç ver dedim. Vermedi. Kayısı kompostosu yap sıcak sıcak önce taneyi ye sonra suyu iç ardından kahvaltını yap dedi.Folik asit dışında ilaç kullandırmıyor. Bulantım için de ilaç değil İki tane bileklik verdi. Bileklerime baskı yapıyor.Bi nevi akapunktur mantığı dedi.Kesmesede tam olarak azalttı biraz. Kayısı kompostosu da kabızlığımı geçirdi.Başağrım için de başıma eşarp bağlattı kocan masaj yapsın sende uyu geçer dedi . Tuhaf ama uyudum geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?