2010 Temmuz Anneleri : )

bebişe de sana da maşallah canım yaa ben aldım başımı gidiyorum... merak ettim sana diyet i beslenme uzmanı mı verdi?
cokacimcoook

yok doktorum verdi ama ben burda paylaşmıştım arkadaşlarla. ama özet olarak şeker çukulata ve şekerli şeyleri hiç yemedim. börek poğça tipi karbonhidratları hiç yemedim. pilav yiyorsam ekmek yemedim ekmek yiyorsam pilav makarna. mantı filan yemedim. öyle yani. ama bir de ben çok koşturdum öbür ev derdine 15 günde 1 kilo zayıfladım yani.şimdi de anca geri aldım. nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım.ama bebeğim almış neyse ki zayıf kalcak diye korkuyodum. şimdi biraz daha genişlettim diyeti ama yine de şeker yemiyorum. bir de tarçın ve hibiskus çayı içiyorum arada. şekeri dengeliyoırmuş. kokusu da çok hoş tavsiye ederim. şekerimi düşürdü yani.[/QUOTE]

canım maşallah sen de çok iradeli davranmışsın ama hakkın ödenemez opuyorumnanaktan

Kadın sürekli iştah halinde olmamı istiyor valla yaa..Bebekler kilo almıyordur diye üzülüyor.Bir de eğitimli,üniversite mezunu bir hatun annem..Ama bu hamileliğimde delirtiyor beni yaaa..:çok üzgünüm: Midem rahat etsin diye günde en az 2 kez maden suyu içmeye başladım.Zaten rahim de mideyi kaburgalara dek sıkıştırdı mı ne ? Balkona çıkıp derin derin nefes alıyorum..Allahım şu günler sağlıklısıyla geçse,hayırlısı ile alsak bebişleri kucağımıza..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar:

biz bugün doktora kontrole gideceğiz bakalım idrar yollarındaki iltihap geçmiş mi?

o aradada oğluşumu görücem ne güzel....

canım inşallah ii haberlerle gelirsin
ben de gebelik başladığından bu yana kurtulamadım artık ilaç içmek istemiyorum sadece su içiyorum inşallah faydası olur
sen de bol bol su içtin dimii tatlım?

Amiiiiin amin canım... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bunu buldum yaban mersini ile ilgili daha birçok faydasından da bahsediliyor...
Yaban Mersininin Faydaları
Avrupa’da bitki uzmanları idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları ve diyare gibi çeşitli şikâyetleri tedavide uzun zamandır yaban mersinini kullanmaktalar. Yaban mersini güçlü bir antioksidan olarak da bilinir ve gözlerdeki ve vücudun başka kısımlarındaki hücreleri serbest radikallerden ve toksinlerden korumada da kullanılabilir. Yabanmersini takviyeleri günümüz tıp kültüründe, özellikle katarakt ve gece zayıf görme dâhil görme bozuklukları tedavisinde hızla artan bir şekilde popüler hale gelmektedir.

günaydın kızlar:

biz bugün doktora kontrole gideceğiz bakalım idrar yollarındaki iltihap geçmiş mi?

o aradada oğluşumu görücem ne güzel....

ayyy ne güzelll.geçmiştir umarım iltihabın...ayy insan nasıl merak edıoo bebişini.. napıo acaba şimdii..ayy biz hamıleyken ultrason kiralamalıymışız eve.. ne süper oludu..:roflol:

canım inşallah ii haberlerle gelirsin
ben de gebelik başladığından bu yana kurtulamadım artık ilaç içmek istemiyorum sadece su içiyorum inşallah faydası olur
sen de bol bol su içtin dimii tatlım?

evet canım bu hafta çok dikkat ettim su içmeye. hiç bardak kullanmadım şişeleri doldurup doldurup yanımda gezdirdim.

bakalım faydası olmuş mu?

İlk defa yedim yaban mersini bende haftasonu aldık çok güzelmiş hoşuma gitti hemde faydalı diyorlar sabahları yiyiyorum artık...

Ben de arasıra meyveli mısır gevreği,süt ve içine biraz da yaban mersini meyvesi ilave edip yiyorum..

amiiiin canımmm. senın durumun gerçekten çok zoor..biz bitaneyle bi doğsaydı diyoruz..allah kolaylık versin

nasılsınız kızlar bu sabah?bu gece ben baya rahatsızlandım.hic nefes alamıyorum artık.nasıl gecıcek bu 2ay bilmiyorum.:bbo:

kızlar doktor onerdımı size bitki çok önermiolar ya bende çok faydasını duymuştum bende alimmm :):) yaban mersini

nasılsınız kızlar bu sabah?bu gece ben baya rahatsızlandım.hic nefes alamıyorum artık.nasıl gecıcek bu 2ay bilmiyorum.:bbo:

iiiz şekercikk anlaşılan herkezde başlamış gece uyumama nöbetleri bebeklere hazırlık sanırım

Afiyet olsun Ayşecimm...
Birde benim bağırsak sorunum da vardı onu çözdü sanırımm....

Sağolasın canım ama şimdi netten biraz baktım da çok fazla tüketmemeye çalışın diyor yaban mersinini hamilelikte...fisfisfis Yani abartmamız gerekiyormuş yerken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…