bebişe de sana da maşallah canımyaa ben aldım başımı gidiyorum... merak ettim sana diyet i beslenme uzmanı mı verdi?
cokacimcoook
annelerin hepsi böyle. sürekli bana şunu yicen mi bunu yapim mi şundan canın istiyo mu diye sürekli soru yağmuruna tutuyo. sonra yemicem dersem ama çok güzel hadi ye bi tane diye ısrar ediyo. taa ki anneee diye bağırırsam o zaman susuyo. sonra biraz küsüyo 10 dakka ve yine başlıyo kızım şunu yicen mi bunu istiyon mu aaaay biz de böle mi olcaz acabaa.
günaydın kızlar:
biz bugün doktora kontrole gideceğiz bakalım idrar yollarındaki iltihap geçmiş mi?
o aradada oğluşumu görücem ne güzel....
Kadın sürekli iştah halinde olmamı istiyor valla yaa..Bebekler kilo almıyordur diye üzülüyor.Bir de eğitimli,üniversite mezunu bir hatun annem..Ama bu hamileliğimde delirtiyor beni yaaa..:çok üzgünüm: Midem rahat etsin diye günde en az 2 kez maden suyu içmeye başladım.Zaten rahim de mideyi kaburgalara dek sıkıştırdı mı ne ? Balkona çıkıp derin derin nefes alıyorum..Allahım şu günler sağlıklısıyla geçse,hayırlısı ile alsak bebişleri kucağımıza..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar:
biz bugün doktora kontrole gideceğiz bakalım idrar yollarındaki iltihap geçmiş mi?
canım inşallah ii haberlerle gelirsin
ben de gebelik başladığından bu yana kurtulamadım artık ilaç içmek istemiyorum sadece su içiyorum inşallah faydası olur
sen de bol bol su içtin dimii tatlım?
İlk defa yedim yaban mersini bende haftasonu aldık çok güzelmiş hoşuma gitti hemde faydalı diyorlar sabahları yiyiyorum artık...
günaydın kızlar:
Kadın sürekli iştah halinde olmamı istiyor valla yaa..Bebekler kilo almıyordur diye üzülüyor.Bir de eğitimli,üniversite mezunu bir hatun annem..Ama bu hamileliğimde delirtiyor beni yaaa..:çok üzgünüm: Midem rahat etsin diye günde en az 2 kez maden suyu içmeye başladım.Zaten rahim de mideyi kaburgalara dek sıkıştırdı mı ne ? Balkona çıkıp derin derin nefes alıyorum..Allahım şu günler sağlıklısıyla geçse,hayırlısı ile alsak bebişleri kucağımıza..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım bu hafta çok dikkat ettim su içmeye. hiç bardak kullanmadım şişeleri doldurup doldurup yanımda gezdirdim.
bakalım faydası olmuş mu?
Ben de arasıra meyveli mısır gevreği,süt ve içine biraz da yaban mersini meyvesi ilave edip yiyorum..
nasılsınız kızlar bu sabah?bu gece ben baya rahatsızlandım.hic nefes alamıyorum artık.nasıl gecıcek bu 2ay bilmiyorum.:bbo:
Afiyet olsun Ayşecimm...
Birde benim bağırsak sorunum da vardı onu çözdü sanırımm....
Sağolasın canım ama şimdi netten biraz baktım da çok fazla tüketmemeye çalışın diyor yaban mersinini hamilelikte...fisfisfis Yani abartmamız gerekiyormuş yerken....
slm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?