2010 Temmuz Anneleri : )

Sağolasın canım ama şimdi netten biraz baktım da çok fazla tüketmemeye çalışın diyor yaban mersinini hamilelikte...fisfisfis Yani abartmamız gerekiyormuş yerken....

ben dr a sormuştum bitki çayları günde 1 fincan yemişler den abartıya kaçılmayacak kadar tüketilebilirmiş,bebişlerimize yarasın şifa olsun...
şimdilerde rezene ye başlamak istiyorum doğuma kadar içimiz de ki soğukluğu alır hiç olmazsa,hem doğum sonrası da bebek için de içilecek bebeğe de verilecek gaz sorunu olmasın diye

Yaa kızlar ben de demir hapımı içemiyorum.
Bağırsaklarımı mahvediyo.
Sürekli bi wcye gitme isteği ve afedersiniz gittiğimde de hiç biişey olmuyo doğru dürüst.
ıçmesem ne olur ki?
Kansızlık da çıktı son tahlillerde ama.

Pekmez yiyorum onun yerine kuru kara üzüm falan tüketiyorum demir ihtiyacımı karşılar mı?

Bitki çayı falan içmiyorum zaten arada ıhlamur içersem oda çok nadir..Kuru meyveler tüketiyorum sadece kuru erik,kuru kayısı tarzında birde şimdi yaban mersini aldım çok fazla yemiyorum zaten 1 kaç tane sadece ama yine de yaban mersinini doktoruma sorucam aklıma takıldı..

:sinifsinif:
günaydın kızlar ya ben sürekli kendimi aç hissediyorum sizde de oluyor mu
sürekli elmde birseyler olsun istyorum acayip kilo da aldım
nasıl zaptedeceğim kendi mi

icmen lazım tatlım.dr öyle diyolar.bide kansızlık varsa hic bırakmaman lazım canım.benım bıldıyım kadarıyla dogumdan sonrada icilecekmiş bu demir ilacı

benim midem bu aralar yine bulanmaya başladı yaa napıcam ben

Ben de senin gibiyim bir kaçgündür bebek saçlanıyormuş öyle diyorlar.

Fazla doldurma mideni aç da kalma asla.Benim yavaş yavaş geçiyor artık.

demir de almamız şart ama kabızlık yapıyor tabi...

Bu konuda bir bilgim yok canım ya sen doktoruna danış yine de...Banada tam tersi durum yaptı demir hapı kabızlık çekiyorum maalesef((

Canım hangi hapı kullanıyosu bende gneferon kullanıyorum bende hergün wc ye çıkıyorum ama mecbur kansızlık varsa içmek lazım bende şikayet olarak doktorma sölemiştim olsun demişti içmen gerekiyor demişti

Sorma be güzelim ben de öyleyim.
Ama dikkat etmek lazım.
Gün içindee çok yiyorum çünkü yakıyorum.
Ama akşam 8den sonra hiç birşey almıyorum ağzıma.
Ve ben kilomu artık kontrol altına aldım.
Bi ayda 5 kilo almıştım ilk aylarda.
Şimdi her ay 1 kilo alıyorum.

Ben de senin gibiyim bir kaçgündür bebek saçlanıyormuş öyle diyorlar.

Fazla doldurma mideni aç da kalma asla.Benim yavaş yavaş geçiyor artık.

ben bu saçlanma olayı yüzünden mide bulantısına inanmıyorum pek.kardeşimin de böyle bulantıları vardı ama oğlu nerdeyse kabak sarışın bir velet olarak doğdu...

Offf var ya o kadar az içmişim ki ilacın adını bile hatırlamıyorum.Eve gidince bi bakayım öğşlende yazarım..

Ya kızlar göğsünüzün altında ağrı varmı dayanamıyorum karburgam ağrıyor geçen doktora sölemiştim yapçak bişiy yok demişti özellikle geceleri uyuyamıyorum acıdan

Sen annemin kızı ol bari..Tam istediği hamilesin kaydirigubbakcemile3

benim de sanki geceleri yatarken kaburkalarım batıyormuş gibi oluyor.bide bacaklarım uyuşuyor

Sen annemin kızı ol bari..Tam istediği hamilesin kaydirigubbakcemile3

yok canım ya beniö iştahım bana yetiyor baska birinin zorlamasına gerek yok yani şunu ye falan diye bir de acayiptir ki bakıyorum hep aynı kılodayım sonra tartılıyorum 2 3 kilo birden almısımbilmiyorumkismile

Ya kızlar göğsünüzün altında ağrı varmı dayanamıyorum karburgam ağrıyor geçen doktora sölemiştim yapçak bişiy yok demişti özellikle geceleri uyuyamıyorum acıdan

Göbeğim kaburgalarıma kadar yükseldiği için ben de sıkıntı çekmeye başladım..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…